《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
四星黃金會員 #281
二轉果D 點加咩技好.....好似唔夠用
招子彈齋打前面好難用

五星白金會員 #282
原帖由 ~~炎~~ 於 2008-4-21 01:54 AM 發表

為左方便人睇將+點果到都轉左佢做中文啦._.

唔整.\__/.
因為公安仔唔比版主我做.\__/.
五星白金會員 #283
想問d野..
之前係咪話過用咩種族都冇分別??

係既話:
我用計點果個,,,人計落都係少魔攻d...?咁原因係?

唔係既話:
當我冇講過xD

=================================
同埋..
我想問下你地公測果時技點會點+?
有d又話8招4屬技都+爆
有d又話初初4招單体+ 1lv就已經ok?
你地會諗住點+??
五星白金會員 #284
原帖由 。千草'' 於 2008-4-22 03:14 AM 發表
想問d野..

係既話:

唔係既話:
當我冇講過xD

=================================
同埋..
我想問下你地公測果時技 ...

天使終於都係開人個時魔法點數高d,,
但係因為真係太小(+-2?),,
所以分別唔大= =,,唔差得幾多魔同攻

公測先加火1點->風1點->mp回復滿->地1點->冰1點
之後先再因怪屬性點爆佢!
四星黃金會員 #285
原帖由 。千草'' 於 2008-4-22 03:14 AM 發表
想問d野..

係既話:

唔係既話:
當我冇講過xD

同埋..
我想問下你地公測果時技 ...

都係果句 玩依隻game只係為左個look 隻人勁唔勁係其次
老實說 3個種族一開始既點數真係影響唔到d咩 要用咩種族,自便吧

技能..其實發覺咒師技能太簡單了 將所有攻擊技點滿就好
其他技等job 50看看有冇剩點數再算
五星白金會員 #286
原帖由 £索野↘☆ 於 2008-4-22 10:42 AM 發表

都係果句 玩依隻game只係為左個look 隻人勁唔勁係其次
老實說 3個種族一開始既點數真係影響唔到d咩 要用咩種族,自便吧

其他技等job 50看看有冇 ...

都岩既:smilie_:D5:
我見好似冇人用人做咒師
等我黎啦
我ok中2人果look:smilie_O_o:
當然惡魔都好型仔..
五星白金會員 #287
一開始黎講我都係點一開始4屬既技每樣1lv先
範圍技就一定點爆
mp回復.....應該都點爆.....
再學多招牆技1lv

有點剩返再視乎當時既情況同需要啦

我追求要有look又要勁....哈哈
二星初級會員 #288
原帖由 £索野↘☆ 於 2008-4-22 10:42 AM 發表

其他技等job 50看看有冇 ...

5等單體魔法的速度...............:ro06:
五星白金會員 #289
原帖由 chunfai1991 於 2008-4-22 12:47 PM 發表

5等單體魔法的速度...............:ro06:

所以一定要加命中(dex)吧

唔係第一d魔法好似最耐係唔知唱6秒定7秒.....

未出到都俾怪打死左嚕=.=
四星黃金會員 #290
原帖由 chunfai1991 於 2008-4-22 12:47 PM 發表

當你用5級時可以秒怪 而用1級要2下/3下時
選擇秒怪還是分開幾次殺 這就是各下的決定了
二星初級會員 #291
原帖由 £索野↘☆ 於 2008-4-22 01:38 PM 發表

我習慣團升-_-"
一人一下 快捷又方便
自己升唔知喇
五星白金會員 #292
我諗住聽日去重點,點曬去dex度:smilie_:10:
睇下會有咩結果(橫掂最後一日)

仲有樣野問..
係咪d點+到99就冇得+?(能力果d點)

五星白金會員 #293

慢到嘔face_l_18:
5,6秒起xD
五星白金會員 #294
原帖由 。千草'' 於 2008-4-22 07:07 PM 發表
我諗住聽日去重點,點曬去dex度:smilie_:10:
睇下會有咩結果(橫掂最後一日)

仲有樣野問..
係咪d點+到99就冇得+?(能力果d點)

當然不是了!!可以破百的
四星黃金會員 #295
原帖由 。千草'' 於 2008-4-22 07:08 PM 發表

慢到嘔face_l_18:
5,6秒起xD

你5級魔法要5~6秒嗎?
如果是,你dex是負數?
五星白金會員 #296
岩岩用完索野隻元素法師
睇佢能力(全魔法)好飄,,最低同最高攻擊力相差13x
試過打怪10下(同一種怪,同一招技,同一狀態),,傷害竟然相差430= ="..
但出技速度不低,,咒師joblv40的範圍技5lv施放只要4秒,,1lv亦1秒完成
火牆能力亦不低,,試過用佢卡死左隻怪=口=,,總括感覺良好face_l_18:
六星鑽石會員 #297
原帖由 £索野↘☆ 於 2008-4-22 01:38 PM 發表

如果lv5秒到…lv1 一定唔會超過2下都殺到
隻怪移速幾快都好,淨放2下的話都99%唔會比佢埋到身
(除左突然卡)
但係lv5儲緊出技果陣實在太易比其他人搶
用lv1同人鬧搶比較好
(個人意見)
四星黃金會員 #298
原帖由 古利斯 於 2008-4-22 09:36 PM 發表

如果lv5秒到…lv1 一定唔會超過2下都殺到
隻怪移速幾快都好,淨放2下的話都99%唔會比佢埋到身
(除左突然卡)
但係lv5儲緊出技果陣實在太易比其他人搶
用lv1同人鬧搶比較好
(個人意見)

以我個人經驗 我打南方地牢為例
打一隻士兵用5級範圍雷秒 要打千2以上
但用1級只能打出2~3百左右 低等地圖可能比你用1級2下殺到一隻怪
但上到中段 不得不放最高級呢
五星白金會員 #299
原帖由 £索野↘☆ 於 2008-4-22 09:11 PM 發表

你5級魔法要5~6秒嗎?
如果是,你dex是負數?

真係要=.="唔係講笑,我都唔知自己點解會咁(當然,係有d誇張-v-")
我仲+過dex添
所以先諗住試下聽日重點曬做dex有咩效果..

五星白金會員 #300
原帖由 eddie仔 於 2008-4-22 09:34 PM 發表
岩岩用完索野隻元素法師
睇佢能力(全魔法)好飄,,最低同最高攻擊力相差13x
試過打怪10下(同一種怪,同一招技,同一狀態),,傷害竟然相差430= ="..
但出技速度不低,,咒師joblv40的範圍技5lv施放只要4秒,,1lv亦1秒 ...

4秒..
都ok喎@_@"
回到最頂傳統版

選擇頁數