《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
一星新手會員 #421
24lv 搵唔到人憑想自己升 可以去邊呢??
四星黃金會員 #422
我想問點解我轉吾到元素帥既!?
佢話我未能達到申請轉職條件!?
但係我魔法過10了都吾夠??有冇人可以解答到!!!
一星新手會員 #423
其實屬盾有冇用架= =
如果有....又有咩有效既作用呢?
二星初級會員 #424
其實我想問...要加幾多命中先有實際作用?
五星白金會員 #425
原帖由 kai_zinam 於 2008-6-9 10:56 PM 發表
其實我想問...要加幾多命中先有實際作用?

正常要加到詠唱700-800才爽
五星白金會員 #426
原帖由 endless_hope 於 2008-6-9 08:37 PM 發表

南方海角/北國前一個地圖應該可以
六星鑽石會員 #427
我而家37/36 lv, 咁升lv咪有得加點既, 但係我想加個陣, click完點, 睇下d能力, 有好幾項都變左紅色, 咁係點解? 我而家唔多敢加點住...
六星鑽石會員 #428
我而家37/36 lv, 咁升lv咪有得加點既, 但係我想加個陣, click完點, 睇下d能力, 有好幾項都變左紅色, 咁係點解? 我而家唔多敢加點住... 小弟全加魔的
二轉會員 #429
想問一下

加多得命中 係唔係會降低魔攻?

味加之前出5lv 風系範圍可以打南國條蟲千幾...

依家竟然打唔到/.\

我命中34+5
出招係快左...
一星新手會員 #430
35LV元素裝係邊到買?
三星高級會員 #431
我想問我去北面果時d hp點解會自動減既=0=""
一星新手會員 #432
總結咒師應點技能(joblv50為準)

JOBLV1 火球[點滿]
JOBLV2 冰箭[點滿]
JOBLV3 地刺[點滿]
JOBLV3 最大MP上升[按自已需要]
JOBLV4 雷擊[點滿]
JOBLV5 MP回複率上升[按自己需要]
JOBLV37  火壁[1點]
JOBLV40  爆炎[點滿]
JOBLV40  蒸汽[點滿]
JOBLV40  地裂[點滿]
JOBLV40  雷暴[點滿]
共76點技點,,屬盾可按自己需要去點,,不過一點就請升到5級否則沒用

76點...升1job有1點,50job是50點嗎?
是不是要上表有些技能要作取捨?
二星初級會員 #433
想問下...詠唱加到700~800姐系命中幾多呢?...
一星新手會員 #434
想問一問 '
45 EQ 和 武器 在那有得買咧 ?!'

還有 - 口 -'
可不可以說一說 45 EQ 和 武器  的名子阿  =  "  = '
D  EQ 攪度我很亂的說  ..
一星新手會員 #435
原帖由 endless_hope 於 2008-6-9 08:37 PM 發表

我23lv開始自己打古代咕咕雞+紫色補血蟲
用風系技秒殺
你可以係個海邊掃哂成個場:ro09:
如果你有樹妖木偶 更加掃得開心:ro09:
用1round mp 升到大約10% :ro09:
三星高級會員 #436
有無人講下2轉 點點?:em012:
五星白金會員 #437
原帖由 ★`·﹐_妍儿° 於 2008-6-11 08:44 AM 發表
想問一問 '
45 EQ 和 武器 在那有得買咧 ?!'

還有 - 口 -'
可不可以說一說 45 EQ 和 武器  的名子阿  =  "  = '
D  EQ 攪度我很亂的說  ..

我只有男裝的資料orz
45頭:高身圓邊帽
45衫+褲:打獵服(男)
45杖可以到南國合同大樓的伯伯免費拎
45衫同頭要解任才可買到@_@
任務我都沒解..只係叫人幫我買
五星白金會員 #438
原帖由 yamhoikin 於 2008-6-11 06:57 PM 發表
有無人講下2轉 點點?:em012:

睇神映日月的點法都係1轉全mag..2轉後補dex
佢大約補到吟唱時間有700-800才停
所以佢都69lv了,,但仲未補完=口=
二轉會員 #439
有野問
lv45 巫女服
有冇解任step
二星初級會員 #440
[屬性]武器 同[屬性]之力 洗5洗學?有冇用嫁?吾知夠5夠點,我朋友要我學對角魔法[姐係水同風,火同地]咁學
不過睇你地係學晒4種嫁啵.咁應該係點嫁??

之後睇post見d圖既公仔[元素師]都係一隻手 水 另一手 風  ,一係  一隻手 火  另一隻 地
咁嫁啵,吾知有冇關係呢=3=會吾會我睇多左._.?
回到最頂傳統版

選擇頁數