《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
三星高級會員 #441
25Lv的話 有什麼裝好用?(男
二星初級會員 #442
原帖由 eddie仔 於 2008-6-9 11:28 PM 發表

正常要加到詠唱700-800才爽

請問 "詠唱" 係咪即係 "技能延遲 "  果項 ?
二星初級會員 #443
1轉單體技?
應該點哂4個屬性,還是點2個
我現在學了火及地
用不用也點水及風呢?
爬了上文,他們說好像點了4個屬性有助2-2轉某技能力?是如何?

2轉子彈技是沒有用,是不是該點滿1轉的單體技作填補呢?

現在20LV應該去那升?

是不是加命中會減少詠唱時間?是不是40LV開始加呢?還是現在那,因為現在用5LV技也有點慢

希望各位能幫忙,分享一下,謝謝

五星白金會員 #444
知唔知精靈使學咩技好

唔識+
一星新手會員 #445
剛玉快爆了,怎樣修理?
一星新手會員 #446
??????????????/
三星高級會員 #447
原帖由 hohoyin10 於 2008-6-17 04:33 PM 發表
??????????????/

要重新跑過架-0-""
三星高級會員 #448
原帖由 星闋 於 2008-6-14 10:58 PM 發表
1轉單體技?
應該點哂4個屬性,還是點2個
我現在學了火及地
用不用也點水及風呢?
爬了上文,他們說好像點了4個屬性有助2-2轉某技能力?是如何?

2轉子彈技是沒有用,是不是該點滿1轉的單體技作填補呢?

現在20LV應 ...

就我所知..
1轉單體技通常4屬1LV,,OR 2屬5LV.
我就4屬1LV...
2轉子彈未必冇用..只係少人用-0-''其實都OK勁..如果識用..
最主要係點40JOB個4屬.全滿..
20LV去北國組人打@@
七星元老會員 #449
小妹新手, 希望大家可以幫我解答到問題^^"

加技能點方面, 風火水地 4招單一基本技係咪應該點滿晒5?
咁d大範魔法後期應該點加好@@?

如果升級練功地區不同等級有好介紹麼?

謝謝~
六星鑽石會員 #450
原帖由 ~姍姍~ 於 2008-6-18 05:44 AM 發表

謝謝~

起初既單體技4屬都1lv就夠, 咁樣你去邊練都有剋制怪既屬性魔用, 會易升好多
七星元老會員 #451
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-18 12:20 PM 發表

起初既單體技4屬都1lv就夠, 咁樣你去邊練都有剋制怪既屬性魔用, 會易升好多

即係其實唔洗單體技升到全5?
一星新手會員 #452
原帖由 ~姍姍~ 於 2008-6-18 07:52 PM 發表

其實如果想省下點數的話

專練 風水&火土 就夠了:x

你升級時大都是拖怪再放群嘔技吧:x

單體不用點高,最滿我想3左右
五星白金會員 #453
原帖由 ~姍姍~ 於 2008-6-18 07:52 PM 發表

其實1轉有好多附加點可以拎
其實唔需要擔心唔夠點用
基本上
4招單屬
4招大技
mp回復率
精靈祈願
都可以學晒
至於火牆..看個人需要~
論壇乞丐 #454
單體技升哂5 lv 真係夠點用咩?_?
一招5lv技要7點
7x4 28 28-3 25 @_@~~
一星新手會員 #455
原帖由 _kyo 於 2008-6-19 12:05 PM 發表
單體技升哂5 lv 真係夠點用咩?_?
一招5lv技要7點
7x4 28 28-3 25 @_@~~

1轉總有21點技點可以拿到
加起有7x點 果21點你自己去上網睇
一星新手會員 #456
原帖由 ~姍姍~ 於 2008-6-18 05:44 AM 發表

謝謝~

加晒5lv唔係用黎升lv用
升lv都係用1技
d人話 d單屬技對2-1 50job果招有加成
所以 d人會健意學晒4招單屬技
二星初級會員 #457
我想問下1轉果d xx武器同埋xx之力有冇用架?
事關我好似有技點剩 唔知要黎加咩好-.-
二星初級會員 #458
介紹得好詳細!謝謝大大!:smilie_:P2:
二星初級會員 #459
聽人講好似果d XX武器後期會方便打光之塔??咁係咪一定要點?
二轉會員 #460
原帖由 kcmc037561 於 2008-6-21 12:09 PM 發表
聽人講好似果d XX武器後期會方便打光之塔??咁係咪一定要點?

睇自己需要
我個人1轉都冇點4屬既武器技
回到最頂傳統版

選擇頁數