《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
二轉會員 #501
原帖由 eddie仔 於 2008-6-28 01:56 AM 發表

加爆mp回覆之後憑依打= ="..
應該沒比這更好的方法
一係就離個城近d..
打完跑入城補@@..
我係南國單練會咁..
城補好像比憑依更怏

其實d怪打唔到我
我搵資料知地形屬性,而家打咕咕同場所有怪一招水技死一件
因為我點法係全魔
12lv已經26魔
等待驗證 #502
新手多問
2-1轉果時正係可以簡一種mix到40大技     水風/火地
水風  攻擊力?   火地是距離?
我睇第2d版本有人風mix火咁加點
其實加成有冇關係?
仲有智力 魔力   命中方面
我家左30命中   唔覺得放技快左   相反同冇加過命中   全加魔既人放技時間一樣
但係魔攻低佢好多= =     int     都好似冇咩分別  其實係唔係可2爆晒mag就得
仲有有關技能加成計唔計埋1轉- -?

二轉會員 #503
想問下點樣先知道個場地既屬性係咩
等待驗證 #504
呢個我知= =   1轉50技    色=果個場性
五星白金會員 #505
原帖由 yy221146 於 2008-6-28 08:11 PM 發表
新手多問
2-1轉果時正係可以簡一種mix到40大技     水風/火地
水風  攻擊力?   火地是距離?
我睇第2d版本有人風mix火咁加點
其實加成有冇關係?
仲有智力 魔力   命中方面
我家左30命中   唔覺得放技快左   相反 ...

我個人只認為水風和火地的分別只在於屬性和升lv的地方
至於火風這樣的點法個人不太建議點吧
畢竟系統都鎖定了2-1job 40的威力和距離的加成方法
火風這樣點法只會發揮不到最強既力量吧
另外
命中30很小吧..
技能延遲最小要加到大約600才能有明顯效果
二轉會員 #506
升lv問題,26lv去火山升..雖然一隻係有唔錯既經..但係太多人..根本好難升..有咩地方
同火山差唔多經既..can tell me
一星新手會員 #507
魔c系列右手拿杖咁左手可以拿咩?
二轉會員 #508
原帖由 tkeven 於 2008-6-29 09:46 PM 發表
魔c系列右手拿杖咁左手可以拿咩?

盾一個

附送其他,用到就用喇:smilie_:10:
http://ec.gamedb.info/equip/equip.php/equipsearch/0/

二轉會員 #509
:em012: 火山真係好多人 同意#506~ 仲有..元素師最大MP上限同埋MP回復速度加晒5 4系單技1 LV 有無加錯~_~?
五星白金會員 #510
原帖由 櫻想 於 2008-6-29 04:22 PM 發表
升lv問題,26lv去火山升..雖然一隻係有唔錯既經..但係太多人..根本好難升..有咩地方
同火山差唔多經既..can tell me

一係上北國門口打圓莉多..
一樣血小多經..樣子同球一樣..
再唔係出去阿鳥薩斯路(!?)打吧...一樣都係球同康康..仲有火岩皮露露..26lv打佢都唔錯的..小心蟲子就好..
而家冇魔仲可以入南國補..岩單升人士
三星高級會員 #511
我想問如果我30job轉左2轉
咁學唔學到2轉job30之後d技
thx
三星高級會員 #512
元素使用汪汪好唔好架?
二轉會員 #513
原帖由 kinkinpoon 於 2008-6-30 06:00 PM 發表
元素使用汪汪好唔好架?

我覺得用桃子最好
1)識補血,慳下d肉
2)揹野多d,有加體積
3)好萌:smilie_:10:
五星白金會員 #514
原帖由 mleung 於 2008-6-30 04:19 PM 發表
我想問如果我30job轉左2轉
咁學唔學到2轉job30之後d技
thx

前提係冇人會係job30就轉職既
一星新手會員 #515
請問40lv杖同衫類點樣先有?
三星高級會員 #516
原帖由 eddie仔 於 2008-6-30 09:48 PM 發表

前提係冇人會係job30就轉職既

只係如果- -
我想40轉..又想學到元素4重
唔知得唔得
就問下姐- -
五星白金會員 #517
原帖由 mleung 於 2008-7-1 11:57 AM 發表

只係如果- -
我想40轉..又想學到元素4重
唔知得唔得
就問下姐- -

40都應該唔夠點..
大約46-47吧
四星黃金會員 #518
原帖由 eddie仔 於 2008-7-1 11:28 PM 發表

40都應該唔夠點..
大約46-47吧

我40轉 點爆左風水單技 火[長] lv40 4招 仲有回mp @@
唔知有無點錯 不過都轉了囧
想問一下幾lv可以單挑b1 係可以秒架
二轉會員 #519
我想問而家我係鐵火山度升,29lv
d怪掂唔到我,但個地形玩死我
係咪除左狂買野食之外就係憑呢
三星高級會員 #520
原帖由 dickson.信 於 2008-7-1 11:59 PM 發表

我40轉 點爆左風水單技 火[長] lv40 4招 仲有回mp @@
唔知有無點錯 不過都轉了囧
想問一下幾lv可以單挑b1 係可以秒架

咁有人話你幾job轉2轉
2轉就只可以學返咁多job d技
例如你40轉左,2轉係唔係只可以學40job以下ge技
呢個問題2邊答案都有好多..
就40唔知轉唔轉好..
回到最頂傳統版

選擇頁數