《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
VIP會員 #481
原帖由 櫻想 於 2008-6-24 09:24 PM 發表
有d唔明...我加哂開頭果4招屬性技係5級..但係我用水屬打返土屬怪要3下先打死...我用風屬打
火屬怪..1~2野秒 ..有d唔明點解會咁

你要明白....仲有地形屬性
三星高級會員 #482
我想問元素使用咩寵好?
最好講埋點拎啦:smilie_:D3: 唔該曬
五星白金會員 #483
原帖由 kinkinpoon 於 2008-6-24 10:44 PM 發表
我想問元素使用咩寵好?

元素唔洗用寵的._.
極其量拎隻桃子補下血
五星白金會員 #484
原帖由 kinkinpoon 於 2008-6-24 10:44 PM 發表
我想問元素使用咩寵好?

元素唔洗用寵的._.
極其量拎隻桃子補下血
五星白金會員 #485
原帖由 魔雪kaka 於 2008-6-24 09:23 PM 發表
終於到lv50 job50
4招單 +盡
4大技 +盡
mp回 +盡
火牆  lv1
可以安心2轉得未

都job50啦
唔安心轉唔得啦face_l_18:
三星高級會員 #486
唔洗用寵...我想用寵喎..加mp寵有冇架..
同埋我而家lv.10都味配過點..加咩點好?

二轉會員 #487
原帖由 女商之領導者 於 2008-6-24 09:45 PM 發表

=.='地形屬性 .姐係要個場地係地屬性?  元素有冇技可以改變場地屬性?.
一星新手會員 #488
唔該  我想問佢叫我換套輕便d既服裝先去轉精靈姐係咩意思???
四星黃金會員 #489
原帖由 天下第三 於 2008-6-25 12:05 PM 發表
唔該  我想問佢叫我換套輕便d既服裝先去轉精靈姐係咩意思???

即係叫你除衫!!!
論壇乞丐 #490
其實屬盾ge 效果好5 好ga( 如:實用性, 傷害減免.....)?  我個fd 話見過有人放屬盾,D 怪原全打個人5入, 係咪真ga ?? 重有洗5 洗學齊四招屬盾 同升滿佢, 因為元素師5 係好夠點
三星高級會員 #491
我想問 元素使 入咩*(東/南/西/北)國好?用咩寵好?
一星新手會員 #492
我想問下le  果4招咩咩之力同果4招咩咩武器
洗唔洗學  如果要點+le   果21個技能點我都做左7788
係唔係頭4招+爆le  help help小弟   thx
仲有果個占卜師果個任le  叫我比d水晶比d精靈
係咩水晶le  "心破""水破"定係"水晶"le??

一星新手會員 #493
原帖由 kinkinpoon 於 2008-6-25 09:38 PM 發表
我想問 元素使 入咩*(東/南/西/北)國好?用咩寵好?

其實入咩國都ok  寵都應該係用桃子  要黎回下血
六星鑽石會員 #494
原帖由 willyo 於 2008-6-26 01:31 AM 發表

其實入咩國都ok  寵都應該係用桃子  要黎回下血

桃子都可以回MP的:em012: , 我二轉左之後, 佢幫我回左好幾次, 我起初都唔多信, 但的確係事實, 唔信自己你地留意下
VIP會員 #495
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-26 09:45 PM 發表

桃子都可以回MP的:em012: , 我二轉左之後, 佢幫我回左好幾次, 我起初都唔多信, 但的確係事實, 唔信自己你地留意下

但佢回mp的次數唔多呢
三星高級會員 #496
原帖由 hktreize 於 2008-6-25 07:57 PM 發表
其實屬盾ge 效果好5 好ga( 如:實用性, 傷害減免.....)?  我個fd 話見過有人放屬盾,D 怪原全打個人5入, 係咪真ga ?? 重有洗5 洗學齊四招屬盾 同升滿佢, 因為元素師5 係好夠點

我會唔點- -
元素都係憑e打
好少比怪打中,一中就通常都秒
咁唔升好過
二轉會員 #497
我今日新開左個元素師黎玩
係打得好快,最弊係藥水炮
大家有咩方法得到mp藥,我錢又唔多
搵左好多料,都係用蜂蜜整糖同整朱古力最好
有冇人有更好既方法:smilie_:P2:
二轉會員 #498
原帖由 女商之領導者 於 2008-6-24 09:45 PM 發表

咪係囉
我玩到9lv都知道喇
做下功課喇樓上果位
五星白金會員 #499
原帖由 夢想‧翱翔 於 2008-6-27 07:05 PM 發表
我今日新開左個元素師黎玩
係打得好快,最弊係藥水炮
大家有咩方法得到mp藥,我錢又唔多
搵左好多料,都係用蜂蜜整糖同整朱古力最好
有冇人有更好既方法:smilie_:P2:

加爆mp回覆之後憑依打= ="..
應該沒比這更好的方法
一係就離個城近d..
打完跑入城補@@..
我係南國單練會咁..
城補好像比憑依更怏
五星白金會員 #500
原帖由 hktreize 於 2008-6-25 07:57 PM 發表

如果要升就一定要升滿佢..
個人認為對初中期作用不大..
所以都沒點..
團中數名精靈使都沒點吧..
反正初中期都不需要用到
回到最頂傳統版

選擇頁數