《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
三星高級會員 #561
原帖由 50100 於 2008-7-18 05:32 PM 發表

唔係得50JOB JA咩?
超新手

一開頭有5點比你
二轉會員 #562
50lv招元素技對將來有無用?而家43job,諗緊升唔升埋個7 job先轉
六星鑽石會員 #563
元素師既風盾姐係邊一招
係咪颶風之力!?
主區無人理,係咪有好心巴打幫幫手,thz

一星新手會員 #564
原帖由 ★戀×RαY﹏ 於 2008-7-19 01:48 PM 發表
50lv招元素技對將來有無用?而家43job,諗緊升唔升埋個7 job先轉

50lv招元素技只係打王會好用d.......之後o係南b1 / b2  打怪 只係可能扣多 100~200 = =
二星初級會員 #565
唔想一頁頁咁睇-3-
36JOB既完素.....打咩升JOB上50@@?
六星鑽石會員 #566
原帖由 1433490 於 2008-7-24 11:57 AM 發表
唔想一頁頁咁睇-3-
36JOB既完素.....打咩升JOB上50@@?

單練就火山喇
組隊就可以去南牢~
四星黃金會員 #567
元素果4招盾
可唔可以用黎減低人地扣我既血呢?(自己/憑依時)
又可以減到幾多呢?
一星新手會員 #568
我玩左3日...而家35lv job34,全加魔,懋問下使唔使加體的?有人叫我加到30因為好易死

同埋技點而家點左單風火冰 5lv mp回,仲加咩好
四星黃金會員 #569
咁元素使洗唔洗加智力?!
::2轉1之前就加全魔...之後加少少命中...咁智力呢?!
一星新手會員 #570
有d 地方 唔明.... = =
我而家 單技 4屬 各 1lv ... 正衝緊去 40job 學哂 4屬範圍技...
唔明 點解 升爆哂 40job 技 , mp回, 之後 要浪費 16點 去升爆 4個單技?

點解唔留番 果16點 去 精靈使的技?

新手-口- 勿插
論壇乞丐 #571
原帖由 kristamhk 於 2008-7-28 11:26 AM 發表
我而家 單技 4屬 各 1lv ... 正衝緊去 40job 學哂 4屬範圍技...
唔明 點解 升爆哂 40job 技 , mp回, 之後 要浪費 16點 去升爆 4個單技?

新手-口- 勿 ...

首先....唔多明你問咩....如果我答你既野唔岩駛勿鬧

唔明點解要再去升返滿4個單體技能?
其實到job40升滿晒4個範圍技已經可以走天下
根本冇必要再去升d單體技

另外....1轉同2轉既技能點係分開架
1點既技能點唔可以用係2轉既技能
所以唔可以留技能點去學精靈使既技能
六星鑽石會員 #572
原帖由 kristamhk 於 2008-7-28 11:26 AM 發表

新手-口- 勿 ...

就係因為你1轉既技點用唔到落2轉..所以唔用都係曬....so咪加落單體技囉..
有多d招..點都著數d既- -
四星黃金會員 #573
做元素師的話,係咪可以選擇學習紅蓮焰/狂風之刃/寒氣箭/大地震盪其中一個技能ga?學邊招好?
一星新手會員 #574
元素師30LV杖可以係邊到買?
二轉會員 #575
原帖由 e~e~e 於 2008-7-30 11:22 PM 發表
元素師30LV杖可以係邊到買?

冰結既坑道3F~
二星初級會員 #576
請問 job 50  精靈祈願    係咪要學?
爬左文  似乎 應該要學     (雖然現在作用不大  但日後似乎有幫助 ? )
就快2轉   想確認清楚  唔想學錯技 thx :smilie_:)3:
論壇乞丐 #577
原帖由 小雞巴 於 2008-8-1 04:02 PM 發表
請問 job 50  精靈祈願    係咪要學?
爬左文  似乎 應該要學     (雖然現在作用不大  但日後似乎有幫助 ? )
就快2轉   想確認清楚  唔想學錯技 thx :smilie_:)3:

冇記錯既話呢招應該係非必要既技能
純睇個人喜好
但係感覺一轉既技能點都OK夠用...
如果你到左JOB 50既時候有技能點淨既話
建議你點埋
因為地圖屬性影響都幾大
而且一轉既技能點又唔可以帶去2轉
但係因為未學到= =
所以未知可以扣多幾多@@
一星新手會員 #578
我新手黎架!!!>.<
我想知點解我升爆左完"火"果個!
再升埋等2、3個
之後果d就升唔到啦!
咁點算呀!
咁搞法,其實係米玩唔到架啦!?=-="""
二星初級會員 #579
我而家21LV應唔應該去火山UP LV?26LV去火山會唔會好易死?
我爬過POST,應該50LV至轉2轉1,係唔係?
點解加命中魔攻會低左?
火壁學1LV好定唔學定其他?洗唔洗學埋石壁?
2轉2官網寫第二次要用禁書係點解?2轉1同2轉2係唔係可以[互相轉換]?係咁又點轉?
21LV有冇D好似打魚咁安全但又UP到LV地方?
19LV清潔任係唔係好做過軍任?
我係YAHOO打凱堤有D叫咩野凱堤(茜),凱堤(山吹),凱堤(空),係唔係香港ECO冇架?

我可能問左太多問題,因為我爬左好耐POST,有好多都係矛盾既,請大家多多見諒:smile_13.gif:
二星初級會員 #580
我而家21LV應唔應該去火山UP LV?26LV去火山會唔會好易死?
我爬過POST,應該50LV至轉2轉1,係唔係?
點解加命中魔攻會低左?
火壁學1LV好定唔學定其他?洗唔洗學埋石壁?
2轉2官網寫第二次要用禁書係點解?2轉1同2轉2係唔係可以[互相轉換]?係咁又點轉?
21LV有冇D好似打魚咁安全但又UP到LV地方?
19LV清潔任係唔係好做過軍任?
我係YAHOO打凱堤有D叫咩野凱堤(茜),凱堤(山吹),凱堤(空),係唔係香港ECO冇架?

我可能問左太多問題,因為我爬左好耐POST,有好多都係矛盾既,請大家多多見諒:smile_13.gif:
回到最頂傳統版

選擇頁數