《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
一星新手會員 #581
原帖由 戀之苦 於 2008-8-2 05:14 PM 發表
我而家21LV應唔應該去火山UP LV?26LV去火山會唔會好易死?
我爬過POST,應該50LV至轉2轉1,係唔係?
點解加命中魔攻會低左?
好定唔學定其他?洗唔洗學埋石壁?
2轉2官網寫第二次要用禁書係點解?2轉1同2轉2係唔 ...

21LV組跑手打火山....

40 定 50 轉2轉1 就自己諗LA  -W-

命中魔攻會低左?  <----好似唔係牙-.-

火壁學1LV 就岩GE  好多時佢會幫到你

石壁就係FOR你個人玩樂姐....

以上
二星初級會員 #582
原帖由 fakethekid 於 2008-8-3 10:43 PM 發表

命中魔攻會低左?   

2轉2官網寫第二次要用禁書係點解?2轉1同2轉2係唔係可以[互相轉換]?係咁又點轉?
21LV有冇D好似打魚咁安全但又UP到LV地方?
19LV清潔任係唔係好做過軍任?
我係YAHOO打凱堤有D叫咩野凱堤(茜),凱堤(山吹),凱堤(空),係唔係香港ECO冇架?

E D你都冇答我
二星初級會員 #583
原帖由 fakethekid 於 2008-8-3 10:43 PM 發表

命中魔攻會低左?   

2轉2官網寫第二次要用禁書係點解?2轉1同2轉2係唔係可以[互相轉換]?係咁又點轉?
21LV有冇D好似打魚咁安全但又UP到LV地方?
19LV清潔任係唔係好做過軍任?
我係YAHOO打凱堤有D叫咩野凱堤(茜),凱堤(山吹),凱堤(空),係唔係香港ECO冇架?

E D你都冇答我:smile_13.gif:
二星初級會員 #584
我想問元素師幾多lv轉職好??
一星新手會員 #585
我依家50/49,一開始唔識野亂點d技...依家:
1lv火5
1lv風2
1lv水1
1lv地1
MP上限5
mp回復1
水武器1(唔覺意點錯=..=||)
40lv火5
40lv水5
40lv風5
40lv地1
火盾1
到50job個時仲有3個大點剩諗住學埋其餘3個盾,但係唔點滿又好似冇用,
我應唔應該重點d技?但係我又驚我洗左之後2轉又會學錯技冇得洗
如果我依家重點...要學返d咩呢??教埋我2轉應該要學d咩丫唔該>"<
二星初級會員 #586
原帖由 流_浪 於 2008-8-13 09:01 PM 發表
我想問元素師幾多lv轉職好??

最好40~50lv以上至好轉~
二星初級會員 #587
原帖由 heidiyin 於 2008-8-14 02:44 PM 發表
我依家50/49,一開始唔識野亂點d技...依家:
1lv火5
1lv風2
1lv水1
1lv地1
MP上限5
mp回復1
水武器1(唔覺意點錯=..=||)
40lv火5
40lv水5
40lv風5
40lv地1
火盾1
到50job個時仲有3個大點剩諗住學埋其餘3個 ...

你依家幾lv?如果你同我一樣都係21lv既話就憑依45lv既魔法師去北國,叫佢幫你走去[大導師的房間],入到去之後解憑,再同大導師的助手講野,佢會好似用左商城既聖水咁,技點還原哂,不過我未重點過,所以唔知job lv會唔會變番1lv:smile_13.gif:
一星新手會員 #588
原帖由 戀之苦 於 2008-8-14 09:27 PM 發表

你依家幾lv?如果你同我一樣都係21lv既話就憑依45lv既魔法師去北國,叫佢幫你走去[大導師的房間],入到去之後解憑,再同大導師的助手講野,佢會好似用左商城既聖水咁,技點還原哂,不過我未重點過,所以唔知job lv會唔會變 ...

我50/49嫁喇,知點樣可以重點...重點唔會變job1嫁,轉職先會
但係我係學錯哂d技,想知洗左之後應該學返d咩先岩

乜元素都都要憑入大導師間房個咩?=0=

四星黃金會員 #589
請問 元素使  要點升點??

同埋  40~50lv之前要升d咩技能???????

唔該曬~~
四星黃金會員 #590
求元素配點.......................
二星初級會員 #591
請問火壁同石牆只能選一招學一級
邊招好D?
五星白金會員 #592
原帖由 laurance 於 2008-8-16 09:19 PM 發表
請問火壁同石牆只能選一招學一級
邊招好D?

火..頂得又可以打到怪
二星初級會員 #593
原帖由 heidiyin 於 2008-8-15 05:02 PM 發表

我50/49嫁喇,知點樣可以重點...重點唔會變job1嫁,轉職先會
但係我係學錯哂d技,想知洗左之後應該學返d咩先岩

乜元素都都要憑入大導師間房個咩?=0=

聽講重點完同佢講野就可以刪技,但要俾等級x1000$(好似係o係e個post聽到既...)
洗左學番咩野先岩,爬爬帖啦= =
元素使唔係一定要憑依入,只係我憑依人依到底,自己入到既都要人幫入= =
二星初級會員 #594
原帖由 sevenelevn03 於 2008-8-16 12:52 PM 發表
請問 元素使  要點升點??

同埋  40~50lv之前要升d咩技能???????

唔該曬~~

爬爬帖吧,有寫= =
二星初級會員 #595
原帖由 eddie仔 於 2008-8-17 07:36 PM 發表

火..頂得又可以打到怪

我勸你同eddie仔都去eco透視鏡睇睇啦,實際d= =
五星白金會員 #596
原帖由 戀之苦 於 2008-8-20 09:31 PM 發表

我勸你同eddie仔都去eco透視鏡睇睇啦,實際d= =

我同eddie仔都係同一個人face_l_18:
是我太久冇玩嗎?竟然發現石牆比火牆好用@@?
有的請繼續教教大家..我繼續在此誤導好了
二星初級會員 #597
原帖由 戀之苦 於 2008-8-14 09:27 PM 發表

你依家幾lv?如果你同我一樣都係21lv既話就憑依45lv既魔法師去北國,叫佢幫你走去[大導師的房間],入到去之後解憑,再同大導師的助手講野,佢會好似用左商城既聖水咁,技點還原哂,不過我未重點過,所以唔知job lv會唔會變 ...

姐係點~~我e家25lv...不過之前唔識點錯左><~好想重點番~係唔係一定要搵45lv既魔法師....可唔可以搵45lv以上既元素師....
二星初級會員 #598
原帖由 eddie仔 於 2008-8-27 01:29 PM 發表

我同eddie仔都係同一個人face_l_18:
是我太久冇玩嗎?竟然發現石牆比火牆好用@@?
有的請繼續教教大家..我繼續在此誤導好了

=口=咁都得?!~會唔會有d浪費帳號資源呢?!~而且你咁樣自問自答....好無聊= =""
二星初級會員 #599
原帖由 夜靈》俊 於 2008-8-27 08:04 PM 發表

姐係點~~我e家25lv...不過之前唔識點錯左>

1:去北國搵[大導師的助手]幫你重點~但技能就要去出面既[咩咩之水鏡]以技能等級x1000$刪除技能~
2:去北國唔一定要用魔法師憑依,只要高lv到打到d怪就得!!或者你可以用新出既[次元刻印]幫你去,不過要用點~
{ps:我而家35lv啦,唔係21lv啦><~}
二星初級會員 #600
原帖由 戀之苦 於 2008-8-28 11:43 AM 發表

1:去北國搵[大導師的助手]幫你重點~但技能就要去出面既[咩咩之水鏡]以技能等級x1000$刪除技能~
2:去北國唔一定要用魔法師憑依,只要高lv到打到d怪就得!!或者你可以用新出既[次元刻印]幫你去,不過要用點~
{ps:我而 ...

O.........咁我e個夢想好難成真
回到最頂傳統版

選擇頁數