《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
三星高級會員 #61
「護目鏡頭帶」<-你是指45LV那個嗎..去解BP任務就會有,需要40LV以上,名氣高就可以接到..我42LV就已經做左啦,東方個度就個叫"柳"的男仔,解左佢個任之後就可以買到45LVBP系的衫

= =不過D裝備所有都要2轉先穿到 :smile_22.gif:
一星新手會員 #62
原帖由 samsamkwan 於 2008-6-19 09:14 PM 發表
「護目鏡頭帶」

我要的是10lv 但都多謝你 我都想知45lv點得:ro07:
三星高級會員 #63
陷阱 好貴
都要150 1個

有冇得自己整
四星黃金會員 #64
原帖由 安樂屎 於 2008-6-21 12:25 AM 發表
陷阱 好貴
都要150 1個

有冇得自己整

貴咩...<---(三個字賺到1萬的人)
四星黃金會員 #65
原帖由 tommylau7 於 2008-6-19 04:26 PM 發表

係「護目鏡頭帶」 唔係「探頸護目鏡」
一個帶頭,一個帶頸...

帶哂兩個頗歡樂的:face_l_04:
一星新手會員 #66
原帖由 無法者 於 2008-6-21 03:09 AM 發表

帶哂兩個頗歡樂的:face_l_04:

仲有個「護目鏡」帶面   三個帶哂先勁:em015:
二星初級會員 #67
真的沒甚麼人玩冒險家...:smilie_:)3:

剛二轉了聖騎...
就開隻新人玩玩...
選了冒險家,,,貪佢沒人玩:em014:

其實想知有幾多人主力acc係冒險家?
仲二轉左@"@??
四星黃金會員 #68
原帖由 w01121991 於 2008-6-22 05:07 PM 發表
真的沒甚麼人玩冒險家...:smilie_:)3:

剛二轉了聖騎...
就開隻新人玩玩...
選了冒險家,,,貪佢沒人玩:em014:

其實想知有幾多人主力acc係冒險家?
仲二轉左@"@??

<--主力 依家已經可以轉,
但係等50job二轉:face_l_14:
唔夠技點學齊技:face_l_17:
四星黃金會員 #69
原帖由 tommylau7 於 2008-6-21 10:55 AM 發表

仲有個「護目鏡」帶面   三個帶哂先勁:em015:

試過:face_l_14:

最後太威唔用:face_l_17:
一星新手會員 #70
wa..好似就快有狗狗喇~
一星新手會員 #71
大家做冒險家會用D咩寵物?
一星新手會員 #72
冒險家當然是要養狗了
二星初級會員 #73
點解冒險家一定要用狗做寵?

========================
大家請不要忘記有「飛刀」這種武器
四星黃金會員 #74
揀左鷹

對鳥類情有獨鍾

勿學我<囧>

飛刀嘛....

遠目某冒險家拿飛標挑蜥蝪人囧>
六星鑽石會員 #75
小弟剛玩厭了精靈使, 而家諗住玩冒險者, 我想問下有咩技係必學架??
三星高級會員 #76
原帖由 cy18 於 2008-6-26 12:43 PM 發表
wa..好似就快有狗狗喇~

點先有牙:ro08:
一星新手會員 #77
原帖由 安樂屎 於 2008-7-2 01:43 AM 發表

點先有牙:ro08:

去東面入境處..找有兩隻狗守o係門前既屋仔..5xxxx入手
一星新手會員 #78
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-30 12:44 PM 發表
小弟剛玩厭了精靈使, 而家諗住玩冒險者, 我想問下有咩技係必學架??

野營一開始學盡..
全知識 (除寶箱知識) 要學齊..你會發覺有時你打怪跌既野同人地打怪跌既野差好多..(比如o係牛牛草原..會keep住打到白色毛皮 -.-)
陷阱除50lv之外, 其他不是必修, 因為要陷阱..
武器就 短刀 or 鈍器既被動技..
hp,sp 最大上限必修..
乾坤/雷霆 二選一..
三星高級會員 #79
原帖由 cy18 於 2008-7-2 09:46 AM 發表

去東面入境處..找有兩隻狗守o係門前既屋仔..5xxxx入手

5XXXX???
係咩黎
一星新手會員 #80
原帖由 louislee2815 於 2008-6-29 01:55 PM 發表
點解冒險家一定要用狗做寵?

========================
大家請不要忘記有「飛刀」這種武器

可能因為2-1轉時,寵物技能都是以犬類為主:face_l_14:
回到最頂傳統版

選擇頁數