《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
三星高級會員 #41
黎度真係好冷清,咪野分享都冇...

我已經知道"美味的肉串燒"需要什麼啦=.="
唉............但我諗都唔係好多人玩冒險家,所以不公開資料啦
二星初級會員 #42
我想問下冒險家可唔可以拎2把武器
同我拎唔到盾 左手有咩用
一星新手會員 #43
d美味的肉串燒點有???
三星高級會員 #44
講啦..我想知呀= =
三星高級會員 #45
講你們知都無所謂...反正你地知道左都做唔到..
就係要找食品阿婆,訂做料理=>高級肉+ "木炭"各1
美味的肉串燒=>+250HP
不過"木炭"找太麻煩,所以我已經放棄左佢=.=

你們想做黎個29LV任,不如去衝等,做34LV任好D..他D材料好易找到,EXP又高

另外啊,冒險家係可以用盾架,只要你"細心D找,一定找到"
TIP=>$30000(20LV盾_得1種特殊盾可以用)/35000(30LV盾_有2種特殊盾可以用,1種魔/1種物)
四星黃金會員 #46
用盾不如用多個行李箱..0.0
一星新手會員 #47
LV20~40冒險家裝備同武器可以係邊到買ar
二星初級會員 #48
我係一個新手(連人物都未開= =比fd拉左黎玩)

其實我想問用短劍定係斧頭好
我爬左好多文都無講兩者既分別o係邊><
感謝
一星新手會員 #49
點先可以有護目鏡頭帶?
一星新手會員 #50
點樣將汁戈d野放係書包同手袋到?
三星高級會員 #51
原帖由 好朋友仔 於 2008-6-14 05:49 PM 發表

禁左手或者背包
四星黃金會員 #52
原帖由 alvintky 於 2008-6-12 10:34 AM 發表
我係一個新手(連人物都未開= =比fd拉左黎玩)

其實我想問用短劍定係斧頭好
我爬左好多文都無講兩者既分別o係邊><
感謝

匕首高命中 棍高攻
四星黃金會員 #53
咦xD

冒險家的資料真是保密到像國家機密w
四星黃金會員 #54
原帖由 foodyoupkha 於 2008-6-10 12:29 PM 發表
用盾不如用多個行李箱..0.0

嗯....睇下你玩agi定vit
一星新手會員 #55
點解問d關於裝備的問題都冇人答...=_=
四星黃金會員 #56
原帖由 tommylau7 於 2008-6-17 09:38 PM 發表
點解問d關於裝備的問題都冇人答...=_=

你指邊一條:face_l_04:
一星新手會員 #57
點先有護目鏡頭帶...
一星新手會員 #58
你 轉職戈時.. 佢會俾你,,
無記錯..
二轉會員 #59
原帖由 好朋友仔 於 2008-6-14 05:49 PM 發表

你ctrl + i後, 著左手 & 背就可以搬野過去
一星新手會員 #60
原帖由 matthewyip 於 2008-6-19 11:25 AM 發表
你 轉職戈時.. 佢會俾你,,
無記錯..

係「護目鏡頭帶」 唔係「探頸護目鏡」
一個帶頭,一個帶頸...
回到最頂傳統版

選擇頁數