《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
一星新手會員 #141
我現在玩緊 傭兵商人..我隻 傭兵 升到幾多 先轉...
四星黃金會員 #142
我對商人真係唔係好熟/.\

我岩岩轉左貿易商,聽人講要學人類智識

我想問有冇人可以幫我我,教下我仲有邊d技要學><?

(我全+體) 有學死角(但唔明點解我18xx血扣得人11xx....)

仲有幾job先好2-2><??
二星初級會員 #143
原帖由 sildow 於 2008-8-1 11:26 PM 發表

我想問有冇人可以幫我我,教下我仲有邊d技要學>

人知學左好, 後期打到寶, 但唔學都冇問題

全+體, 唔建議 (頂多俾你做跑手做到60lv)

加晒體都千8血?, 你幾lv?

出死角要5.5秒, 太慢喇...冇效率...去謎團出得技黎d 敏劍都殺左隻怪

所以最好先agi 後補vit, 最好agi 同vit 差不多或者vit 大過agi 少少啦

我71lv 血26xx, 2人組隊後大約都打14xx

始終死角係睇隊員hp mp sp, <-- 公式巴哈有說, 爬文睇睇吧
四星黃金會員 #144
原帖由 franco26 於 2008-8-2 07:49 PM 發表

出死角要5.5秒, 太慢喇...冇效率...去謎團出得技黎d 敏劍都殺左隻怪

所以最好先agi 後補 ...

agi+到幾多先加vit最好???
四星黃金會員 #145
原帖由 sildow 於 2008-8-1 11:26 PM 發表

我想問有冇人可以幫我我,教下我仲有邊d技要學>

上方公式的HP、MP、SP所代表意義為在技能發動時全範圍內所有隊友的HP總和、MP總和、SP總和(均不包含自己),用此四捨五入計算額外傷害獎勵。
:em012:
所以你自己加晒血係無咩用
四星黃金會員 #146
原帖由 toom 於 2008-8-4 01:02 AM 發表

上方公式的HP、MP、SP所代表意義為在技能發動時全範圍內所有隊友的HP總和、MP總和、SP總和(均不包含自己),用此四捨五入計算額外傷害獎勵。
:em012:
所以你自己加晒血係無咩用

下....商人本身既血同招野冇關既咩?
四星黃金會員 #147
原帖由 sildow 於 2008-8-4 01:55 PM 發表

這個我不知道到呢 我沒有玩過商人
四星黃金會員 #148
原帖由 toom 於 2008-8-5 07:32 PM 發表

這個我不知道到呢 我沒有玩過商人

咁你又話我加血冇用= =
三星高級會員 #149
原帖由 sildow 於 2008-8-4 01:55 PM 發表

招技能5LV係首先計算自己現在剩餘HP量50%為基礎傷害
詳細可以睇返前幾頁, 我有詳細說明
五星白金會員 #150
原帖由 franco26 於 2008-8-2 07:49 PM 發表

所以最好先agi 後補 ...

你點升71架??
用死角都要爆水升LV WO..用埋毛都唔夠SP用
我E家67 敏76 體6X 唔知你點加點:smilie_:D5:
三星高級會員 #151
我岩岩開始玩ECO~商人應該點加點~我會升LV~但多數都係自己升~~禁點加好~
二星初級會員 #152
商人應該要點做呀=.=?
我做左呀伯個任...但係最後他說了一些好怪的野
咩ee aa  ea ae eae aea(中文)   要點好呀
三星高級會員 #153
原帖由 L忍者 於 2008-8-17 09:34 PM 發表
商人應該要點做呀=.=?
我做左呀伯個任...但係最後他說了一些好怪的野
咩ee aa  ea ae eae aea(中文)   要點好呀

去下城西南方找愛哭的男生~
二星初級會員 #154
要點可以sell野
我好想sell
三星高級會員 #155
原帖由 L忍者 於 2008-8-18 10:11 AM 發表
要點可以sell野
我好想sell

轉完之後,右按角色,會有一個設定商店的選項
二星初級會員 #156
原帖由 愛愛玉緒 於 2008-8-18 11:01 AM 發表

轉完之後,右按角色,會有一個設定商店的選項

我知了... thx你
二星初級會員 #157
原帖由 ~SiSi~ 於 2008-8-7 11:24 PM 發表

你點升71架??
用死角都要爆水升LV WO..用埋毛都唔夠SP用
我E家67 敏76 體6X 唔知你點加點:smilie_:D5:

55開始, 遺跡遺跡都係遺跡

悶係悶...唯有帶分身自己升 (6x 果時都去過海島做任沖lv)

爆水就一定要, 我諗都洗左幾十萬買水 (不過做得商人呢幾十萬都唔覺有洗左)

唔會加毛, 因為神官要上身 (有四葉草鏈,神官唔會死) 確保拉怪時既清怪效率

你既加點方法好正確 :D2
二星初級會員 #158
原帖由 siusin 於 2008-8-9 07:58 PM 發表
我岩岩開始玩ECO~商人應該點加點~我會升LV~但多數都係自己升~~禁點加好~

單練既就力敏比較好

高敏高攻, 攻速都高, 確保兩三下就能夠殺怪

當然要補少少命中
二轉會員 #159
覺唔覺因為石像既出現令到商人既擺擋變得冇咩用...?
一星新手會員 #160
想問...agi同vit中文係咩|||
回到最頂傳統版

選擇頁數