《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
二星初級會員 #161
請問賭術女王香水需要什麼材料合成?
三星高級會員 #162
原帖由 魔之暗 於 2008-8-24 08:10 AM 發表
請問賭術女王香水需要什麼材料合成?

橙X1 + 蒸餾水 X1 + 花 X1 +  乙醚 X1

原帖由 heidiyin 於 2008-8-23 04:45 PM 發表
想問...agi同vit中文係咩|||

AGI=靈活  
VIT=體質

三星高級會員 #163
轉自巴哈:
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... ori2002&media=0
α=floor[Hp/15]+floor[Mp/5]+floor[Sp/5]+命中補正
8/21のアップデート変更点
2008/08/21のアップデートで必要SPとディレイ増加。
命中補正追加により必中ではなくなった。
命中補正はDEX,INTではなく確率の模様?要検証。専用ステでは使いづらくなり、現状では死にスキル。
2008/08/21的維修後所需的SP和技能延遲增加
因為追加了命中補正所以必中的效果也沒了
目前命中補正是受DEX還是INT的影響還不確定 死角專用配點(體敏)變得很難用 現在就像廢技一樣(對體敏配點來說?)
以上是不負責任翻譯...有錯請糾正
最大的影響還是沒必中了 無視防禦還是有的 體敏變成要點DEX或INT了 不過這也是日版剛更新沒多久 台版的死角還是可以玩到他改了為止= =

AV 商人遲d真係要全職賣AV :face_l_17:
五星白金會員 #164
死角商人70LV用咩方法升LV先係最有效率:redface:
二星初級會員 #165
想問 我上人身  咁我d知識有冇用??(打車劍的果個知識)  係唔係一定要打一下先有用?

五星白金會員 #166
商人d裝係邊度買嫁?
我宜家50lv左右,d裝可以係邊度買呀?
左右手武器~~
同埋如果想攻擊力高,用鈍器定包包高d嫁?
五星白金會員 #167
推推~~~~~~~~
一星新手會員 #168
27 LV去邊升=  =
二星初級會員 #169
我岩岩開左商人,我想問下商人要學咩技?
死角地帶洗唔洗學?我唔知有咩用
同埋要點樣配點?
唔該

六星鑽石會員 #170
有無人知下城3姐妹個任應該點做:ro08:
雖然我有睇過wiki
http://ec.gamedb.info/wiki/Quest/NPCList.html#o2e9e49b
但係日文我睇唔明
有無人可以翻譯下或者話我知其實無開放:cry:

原帖由 yagerboy 於 2008-8-27 10:35 AM 發表
轉自巴哈:
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... ori2002&media=0

AV 商人遲d真係要全職賣AV :face_l_17:

而家已經夠廢 囧 無埋必中咪垃圾中既垃圾

一星新手會員 #171
新人玩商人有個問題...
我本身係比賭徙吸引先玩商既..
想問一下如果想玩 卡片型既商人應該點加點呀?(係2-2 之前考慮用傭兵升級...)
係唔係要好似弓手咁加 智架?定係加力同敏就得架la?

*注..冇諗過玩死角...因為最後唔會用鈍器....
一星新手會員 #172
你們好丫,我係第一次玩商人
我睇過商人好似無技能開商wo~
要點先可以問商店,因為好想賺  $
thx~
六星鑽石會員 #173
原帖由 王琳 於 2008-10-26 02:22 PM 發表
你們好丫,我係第一次玩商人
我睇過商人好似無技能開商wo~
要點先可以問商店,因為好想賺  $
thx~

係自己身上按滑鼠右鍵 之後按設定商店即可
一星新手會員 #174
我想問設定左商店之後登出商店會吾會無左嫁
六星鑽石會員 #175
原帖由 水砂 於 2008-11-27 02:28 PM 發表
我想問設定左商店之後登出商店會吾會無左嫁

登出後會無左架=w=不過下次登入還會在 不用重新設定
所以要用商店賣野就要掛網
六星鑽石會員 #176
我都玩緊個卡商
技能方面 22轉d技點好緊手 你自己搞掂
其他都冇問題的:smilie_8): 配點就係 STR = AGI < INT
一星新手會員 #177
我有商人ac!好正啊~87 lv~>o<
六星鑽石會員 #178
原帖由 ☆Kai‧妹★ 於 2009-1-2 04:52 PM 發表
我有商人ac!好正啊~87 lv~>o

我升極都係71lv=[
二星初級會員 #179
原帖由 erttp 於 2008-12-1 12:26 PM 發表
我都玩緊個卡商
技能方面 22轉d技點好緊手 你自己搞掂
其他都冇問題的:smilie_8): 配點就係 STR = AGI < INT

我都係玩商人的, 而家玩緊死商, 正想重點轉做卡商,
想請問一下, 你話int要多過力同敏, 我想知個比率大約要幾多左右?
加點int係咪就係等於加飛卡既命中率? 如果唔係, 咁要唔要加點埋dex?
我快要75lv, 請建議我應該怎樣加點...Orz
(我知其實咁問人唔係幾好-3-, 但已翻過文, 好似都冇乜人玩卡商同分享心得俾我參考下...無從入手T^T)

如果可以請分享埋你點左咩2-2技能...(大貪的>v<)

先謝了!
二星初級會員 #180
800攻速既死角商:smile_30.gif:
回到最頂傳統版

選擇頁數