FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #41
原帖由 poopo13142003 於 2008-4-21 07:55 PM 發表

你玩台灣定香港專區?

tw大聯啦
hk少d經驗,,,又係一樣有tw人
玩唔過:smilie_8):
四星黃金會員 #42
原帖由 tomhazard 於 2008-4-21 11:07 PM 發表

我之所以話佢唔洗卡位
係因為佢卡位同反抓既間隔短
w同d既時間好快
明唔明?
你見識少
人地講d經歷比你知
你就咁串
好心你接受下人地既意見啦
好冇?

怒我多事
呢個明明就係你自己表達能力有問題..
打小個字之後人地回覆完之後你又補上話我之所以咁講係因為XXX
咁你屈哂機啦..?
我考試中史卷果時,我寫完答案之後
留左D字令改卷既人誤會而話我錯左
之後我對卷果時同佢講話,我之所以話佢咁咁咁
係因為咩咩咩呀.
仲要好理直氣壯咁串柒佢話佢有病,好心你睇清楚諗真D先改啦

睇下你係個改卷既人你會有咩反應呢可@@"?!
三星高級會員 #43
原帖由 籃版飛彈 於 2008-4-22 12:04 AM 發表

怒我多事
呢個明明就係你自己表達能力有問題..
打小個字之後人地回覆完之後你又補上話我之所以咁講係因為XXX
咁你屈哂機啦..?
我考試中史卷果時,我寫完答案之後
留左D字令改卷既人誤會而話我錯左
之後我 ...

第一,,我唔知打少左個咩字= =?
第二,,我邊度表達能力有問題,,,我諗好多人都會知我想表達d咩啦
        ,,係佢冷係野咁,,,明知故問黎疾人(識玩既人都知反抓係要w架啦)
第三,,呢度唔係考場,,而係討論區,,,如果你唔知兩樣野既分別,,
        我可以試下話比你知....
我諗你都應該知道你考試只係有作答,而冇回應
所以答既時侯就一定要有咁詳盡得咁詳盡,,而且仲要做到少錯....
討論區就唔同,,,佢係一互動既地方
你打左d字出黎,,人地會回應番你
所以你打果陣未必一定要長篇大論,,,只需要精簡就好
人地唔明再作補充...

但係佢呢?.......
佢覺得自己玩得勁,,就目中無人,,以為自己勁就大晒
冇位都搵個位黎疾人.....
而我想講既就係
無錯,,,佢係勁,,,但係唔代表佢識晒fs d技巧
我講d經歷比大家知,,佢就冷醒咁串串串!!!
希望大家知多d,,討論下佢,,研究下
而唔係比佢串囉
六星鑽石會員 #44
原帖由 tomhazard 於 2008-4-22 02:55 PM 發表

第二,,我邊度表達能力有問題,,,我諗好多人都會知我想表達d咩啦
        ,,係佢冷係野咁,,,明知故問黎疾人(識玩既人都知反抓係要w架啦)
第三,,呢度唔係考場,,而係討論區,,,如 ...

我覺得呢句  覺得自己玩得勁,,就目中無人,,以為自己勁就大晒
係話緊你自己...又話人地咩見識少0.0..
仔囝搶板勁係人都知-.-..你話佢見識小@@?
似乎你驕傲左d:em012: ...
三星高級會員 #45
原帖由 籃版飛彈 於 2008-4-21 08:48 PM 發表
係鬼牙死囝
上次我同你同生搶我都7板啦:victory:
同你一條搶我都有7板左右
咁都叫搶書比你:smilie_O_o: ?!
除非你搶羸既意思係令人完全冇板啦:smilie_:D4:

不過我認我放棄一排之後而家廢左N尻多:smile ...

88板已經足夠秒板....除非你話秒埋D高板之中最高果D既話...我冇野好講=.=其他已經夠秒啦
三星高級會員 #46
原帖由 tomhazard 於 2008-4-22 02:55 PM 發表

長篇大論果個好似係多D囉@.@(你唔係話乜乜互動咩-   -?....唔係話討論區咩-   -''..話人之前唔該諗下自己face_l_18: )

我就唔知你跟住果D係同邊個講啦......

我整係知道一樣野...實力係代表所有野....

講咁多都係無乜用
四星黃金會員 #47
原帖由 0o囝囝o0 於 2008-4-22 04:43 PM 發表

88板已經足夠秒板....除非你話秒埋D高板之中最高果D既話...我冇野好講=.=其他已經夠秒啦

我話搶唔慣既原因係
能力高=秒板,禁d果下既時間會耐小小,姐係88板秒板禁d制既時間一定3球掂板之後既0.x秒
而98板值秒同一個板禁既時間會長d,,姐係會變成0.x秒+0.y秒,假設(y比x小)
而y就係果10點板值既差距了

同埋我自問d板既技術未至於獲獲秒哂,有時比對面拎左個拉之後,佢秒唔到/唔識秒之後
我可以係較88板值所能搶既距遠更遠d都搶到/撥到囉@@"
我所講既唔慣就係呢樣

簡單d講,姐係最高點及搶板既闊度改變左而唔習慣

或者你覺得呢d問題唔係咩大問題
不過我自問呢樣野對我影響幾大下=.=
起馬搶少1,2粒板板/ \
四星黃金會員 #48

唔= ="
姐係呢..
你話你可以作補充係咪..?
好啦..我唔再同你係呢個point討論..
照你咁講姐係佢賤先..?
講真果句,比著我都o哂咀..
唔洗卡位可以反抓
我都好想問你佢點反抓
佢既用詞睇起黎都冇咩挑釁或者攻擊成份姐..?
但係你一回就勁火爆..又話人地串柒柒@@"
咁你話人串柒柒,你又唔可以好柔和咁回返話我既意思是xxx= =?
唔..我覺得以上問題都算係個人既eq問題.__."
我估只係你誤會左佢,以為仍用好攻擊性既字詞黎串你姐(雖然睇唔出)
三星高級會員 #49
原帖由 單純康 於 2008-4-22 04:39 PM 發表

我覺得呢句  覺得自己玩得勁,,就目中無人,,以為自己勁就大晒
係話緊你自己...又話人地咩見識少0.0..
仔囝搶板勁係人都知-.-..你話佢見識小@@?
似乎你驕傲左d:em012: ...

玩得勁唔代表識晒fs d技巧囉
就好似一個智者
佢識好多野,,但係唔代表佢識晒所有囉
我幾時有驕傲?face_l_18:
我諗你都係睇左一半見到d fd比話就回
唔該你睇晒先^^"
三星高級會員 #50
原帖由 0o囝囝o0 於 2008-4-22 04:48 PM 發表

長篇大論果個好似係你多D囉@.@(你唔係話乜乜互動咩-   -?....唔係話討論區咩-   -''..話人之前唔該諗下自己face_l_18: )

我就唔知你跟住果D係同邊個講啦......

我整係知道一樣野...實力係代表所有野. ...

討論區冇錯係可以短
同時都可以長
呢句已經好充分睇到到你....
三星高級會員 #51
原帖由 籃版飛彈 於 2008-4-22 05:34 PM 發表

唔= ="
姐係呢..
你話你可以作補充係咪..?
好啦..我唔再同你係呢個point討論..
照你咁講姐係佢賤先..?
講真果句,比著我都o哂咀..
唔洗卡位可以反抓
我都好想問你佢點反抓
佢既用詞睇起黎都冇咩挑釁或 ...

第一,,,我冇表達過佢賤,,,莫非你意識到= =?
第二,,,我見到果條友玩果陣同樣o左一陣
第三,,,我都有問佢
第四,,,佢回覆既態度明顯同你呢句好唔同
        ,,,你呢句明顯係比佢客氣好多...
第五,,,我唔知囂張係唔係佢一貫既作風...
      ,,,但係我個人就比較對呢d人反感(eq低-.-?)
""好攻擊性既字詞黎串你""
未至於好攻擊性,,,但係佢講野有刺囉.....
VIP會員 #52
呢個係一個好具爭議性既post..
四星黃金會員 #53
哈.哈..
M..算啦^^"
咁我都唔想大家再嘈落去=..="

另外我岩先發現仔囝講既係係真的呢=.=
雖說同我上面講D野完全相反左,不過岩先自己玩完證實了的確88板值是足夠的說了呢.__.""
SOR牙=.="
係我錯
係我衰
係我講錯野(自打)@@"
六星鑽石會員 #54
原帖由 tomhazard 於 2008-4-22 05:50 PM 發表

就好似一個智者
唔該你睇晒先^^"

你吾好亂咁估啵..你又知我未睇哂??

我一早睇哂啦,,吾睇哂點知你地講緊乜呀,,

係度懶醒:smilie_O_o:

同埋冇技巧點知勁呀,,我亦都冇話要識哂d技巧先叫勁

智者係識好多野,,但從來冇人話智者一定要識哂所有野^^...

同埋你既比喻差d距離..有點勉強..
二星初級會員 #55
原帖由 tomhazard 於 2008-4-21 11:07 PM 發表

我之所以話佢唔洗卡位
w同d既時間好快
明唔明?
你見識少
人地講d經歷比你知
你就咁串
好冇?

算啦  人地以為自己好勁呀ma

你好  我係侯塞雷D徒弟
三星高級會員 #56
嘩~~~唔洗卡位ge反抓我都想學~~~
三星高級會員 #57

我之所以話佢唔洗卡位
w同d既時間好快
明唔明?
你見識少
人地講d經歷比你知
你就咁串
好冇?

佢講明係唔洗W 就拎反抓喎 我唔受人意見? 佢既意見有錯 我講出黎 有錯麼?!
三星高級會員 #58
原帖由 tomhazard 於 2008-4-22 05:50 PM 發表

就好似一個智者
唔該你睇晒先^^"

你又話人玩得勁 又唔信人地識野 你似乎有D9唔答7
三星高級會員 #59
原帖由 ~@相愛@~ 於 2008-5-1 09:06 AM 發表
嘩~~~唔洗卡位ge反抓我都想學~~~

同意囉 佢自己個POST講明唔洗W就拎反抓 跟住佢自己又話W同D既時候好短 佢講晒啦 自己錯又唔認 一尾係度博返轉頭...
要面咪出聲囉佢
三星高級會員 #60
我覺得佢連反抓係咩意思都唔知.....我覺得....
回到最頂傳統版

選擇頁數