FreeStyle

主題列表 登入
VIP會員 #61
大家 討論還討論 不要過份激烈
四星黃金會員 #62
原帖由 ~@相愛@~ 於 2008-5-1 03:16 PM 發表
我覺得佢連反抓係咩意思都唔知.....我覺得....

咩叫反抓?_?我真係唔知個定義係咩
四星黃金會員 #63
隻人向反方向搶到粒波
必須要使用W+D既方法才能使用
三星高級會員 #64
e個話題講左好耐囉= =:smilie_:D5: :smilie_:D5:
三星高級會員 #65
仲有一個~~~但係..唔知叫唔叫反抓
只係按住籃版ge相反方向搶....
四星黃金會員 #66
反抓唔屎用方向架
用左就唔係反抓
三星高級會員 #67
唔係啊~~我講搶版動作ja ma~~~
六星鑽石會員 #68
咩位都要靠運氣:smilie_/(:
三星高級會員 #69
我唔認同你講法喔....
  咁有技術d人死晒啦= =
三星高級會員 #70
咁樣搶版之前係唔係要祈禱先呢~?
四星黃金會員 #71
玩FS之前1拜下神,祈禱face_l_18:
仲要一登入就戴哂所有十字架,佛珠,護身符
咩都戴哂:smilie_:D4:
之後一有板果時就叫,
主呀!打救我吧!
下一個板就叫
阿彌陀佛!
其他時間一直都係到唸經:smilie_:10:
包你事事順利:victory:
七星元老會員 #72
原帖由 籃版飛彈 於 2008-5-2 11:04 PM 發表
玩FS之前1拜下神,祈禱face_l_18:
仲要一登入就戴哂所有十字架,佛珠,護身符
咩都戴哂:smilie_:D4:
之後一有板果時就叫,
主呀!打救我吧!
下一個板就叫
阿彌陀佛!
其他時間一直都係到唸經:smilie_:10:
...

「之後一有板果時就叫,
   主呀!打救我吧!
   下一個板就叫
   阿彌陀佛!」
講完呢兩句個波都去左人地手 :D2
三星高級會員 #73
XDDDDDDDDDDD  好好笑:smilie_:D5: :smilie_:D5:
四星黃金會員 #74
原帖由 #)無名(+ 於 2008-5-2 11:10 PM 發表

「之後一有板果時就叫,
   主呀!打救我吧!
   下一個板就叫
   阿彌陀佛!」
講完呢兩句個波都去左人地手 :D2

最奇蹟就係係人地手之後你一唸完開眼見到粒波LAG左一LAG之後疾疾疾疾
彈左去你手:victory:
LAG機才是王道face_l_18:
二星初級會員 #75
原帖由 poopo13142003 於 2008-4-21 12:05 AM 發表
我冇可能每一次都知個波彈去邊 但未至於唔識睇

9撥 :(我進攻)某G係左手邊射3 多數會彈右手邊 但當然有例外
咁我就係中間個位等 但結果個波彈左籃框中間邊 好Q快彈出來 但我唔知點解我會撥 因為秒撥要快 我 ...

低能仔@_@
你明唔明自己打d咩撚野丫!?
識睇就識睇..
唔識睇就唔識睇..
打咁多野做咩撚野-3-

就算我玩c唔叻...
我起馬唔會好似你咁

答埋d rubbish answer!
""知少少扮代表""
抵你比人罵
三星高級會員 #76
就從你第一句說話開始....
就知你唔強...
七星元老會員 #77
原帖由 ~@相愛@~ 於 2008-5-3 10:19 AM 發表
就從你第一句說話開始....
就知你唔強...

有人已經潛左水  -__-
一星新手會員 #78
請問係黃金位係咪可以反抓秒版?
二轉會員 #79
原來以前有個咁精彩既POST..08年4月..我唔係香港
今非惜比啊 今非惜比
八星無敵會員 #80
原帖由 封鎖心靈 於 11-1-5 11:46 PM 發表
原來以前有個咁精彩既POST..08年4月..我唔係香港
今非惜比啊 今非惜比

08年 仲係珠海 未申請到單程證落黎呀?
大家唔好信佢呢個大話精呀
有事實比大家睇架 小學都未讀完就扮車主
http://ds1.2000fun.com/bbs/viewt ... p;page=1&extra=
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數