Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #181
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:21 PM 發表
日日打,果陣一日打7個鍾.

而傢99小時,村長四天皇卡住中......

我都比佢卡住-.-""
我諗緊用咩裝同咩武打好
五星白金會員 #182
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 05:24 PM 發表

我都比佢卡住-.-""
我諗緊用咩裝同咩武打好

我好慳皮,鐮蟹ZX混裝+黑狼鳥【凶】,去打就算,尋日去探左一次路,探到迅龍1回力盡,到金獅已經唔夠時間打......

比轟龍+迅龍拖左我20幾分鐘時間:ro10:
八星無敵會員 #183
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:29 PM 發表

我好慳皮,鐮蟹ZX混裝+黑狼鳥【凶】,去打就算,尋日去探左一次路,探到迅龍1回力盡,到金獅已經唔夠時間打......

比轟龍+迅龍拖左我20幾分鐘時間:ro10:

我成日追求完美-.-死一次即走 我未打到迅龍出黎
我想著高耳 早食 研磨去-.-
五星白金會員 #184
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 05:31 PM 發表

我成日追求完美-.-死一次即走 我未打到迅龍出黎
我想著高耳 早食 研磨去-.-

完美係好,但你要接受一個事實,凡係人都會死一次的face_l_18:
即係轟龍裝?
八星無敵會員 #185
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:35 PM 發表

完美係好,但你要接受一個事實,凡係人都會死一次的face_l_18:
即係轟龍裝?

係呀
我整左了但唔知拎咩武去打用
我用太刀多
有人未死可以ko晒-.-唉
五星白金會員 #186
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 05:40 PM 發表

係呀
我整左了但唔知拎咩武去打用
我用太刀多
有人未死可以ko晒-.-唉

太刀用【神斬】吧,以轟/迅龍 這高速怪,麻佢一麻邊度都唔使去face_l_18:

唔使諗屬性啦,四隻怪既屬性沒可能一把野克晒,一係用高攻劈,一係用麻/毒/睡 等~

要小心既係唔夠時間打者~
八星無敵會員 #187
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:47 PM 發表

太刀用【神斬】吧,以轟/迅龍 這高速怪,麻佢一麻邊度都唔使去face_l_18:

唔使諗屬性啦,四隻怪既屬性沒可能一把野克晒,一係用高攻劈,一係用麻/毒/睡 等~

要小心既係唔夠時間打者~

用麻都ok wo
但我整唔到 -.-要雷光咩咩15粒我先得1粒-.-唔知打咩
五星白金會員 #188
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 05:49 PM 發表

用麻都ok wo
但我整唔到 -.-要雷光咩咩15粒我先得1粒-.-唔知打咩

果d咪打g位雷光虫就會出的說
八星無敵會員 #189
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:59 PM 發表

果d咪打g位雷光虫就會出的說

唔想浪費d時間打-.-
岩岩打完金火都冇天麟

再打
岩岩用鬼哭打 20min...
五星白金會員 #190
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 06:01 PM 發表

唔想浪費d時間打-.-
岩岩打完金火都冇天麟

再打
岩岩用鬼哭打 20min...

差唔多啦~其實遲早都要整的,早D整等日後多個選擇用咩刀咁解.

20MIN,加油了吧
八星無敵會員 #191
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 06:05 PM 發表

差唔多啦~其實遲早都要整的,早D整等日後多個選擇用咩刀咁解.

20MIN,加油了吧

咁又係
但我升上去冇料
買出黎就有-.-""咁點算好face_l_18: face_l_18:
我而家又打...比佢屈死左 :smilie_/(:
五星白金會員 #192
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 06:10 PM 發表

咁又係
但我升上去冇料
買出黎就有-.-""咁點算好face_l_18: face_l_18:
我而家又打...比佢屈死左 :smilie_/(:

整就小D料,梗係整佢啦~
恭喜晒,成為金火龍的獵物
八星無敵會員 #193
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 06:21 PM 發表

整就小D料,梗係整佢啦~
恭喜晒,成為金火龍的獵物

:smilie_/(: 我耍重開殺左佢
我要天麟啊:smilie_/(:
五星白金會員 #194
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 06:23 PM 發表

:smilie_/(: 我耍重開殺左佢
我要天麟啊:smilie_/(:

我整左把黑狼鳥毒太刀,成把關刀咁,不過就是紫色.

另外想問 羅剎 和 真打,邊把好用D ?
八星無敵會員 #195
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 06:27 PM 發表

我整左把黑狼鳥毒太刀,成把關刀咁,不過就是紫色.

另外想問 羅剎 和 真打,邊把好用D ?

黑狼鳥太刀:smilie_O_o: 好似好正咁
2把都ok既
真打高屬
羅剎高攻低屬
睇下隻怪囉]
五星白金會員 #196
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 06:29 PM 發表

黑狼鳥太刀:smilie_O_o: 好似好正咁
2把都ok既
真打高屬
羅剎高攻低屬
睇下隻怪囉]

20%會心紫斬,有120毒屬性....似乎低左D
如果係G位金火龍呢?
唔係呀,我意思係羅剎 同 鬼哭斬破刀(唔係真打) 去比~因為我把鬼哭未有料升真打~
八星無敵會員 #197
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 06:58 PM 發表

20%會心紫斬,有120毒屬性....似乎低左D
如果係G位金火龍呢?
唔係呀,我意思係羅剎 同 鬼哭斬破刀(唔係真打) 去比~因為我把鬼哭未有料升真打~

幾多攻把野??
我岩岩打g金火-.-原隻生劏14min 爆左翼咩都冇爆了 都冇天麟
我拎鬼哭打的
一陣試下用羅剎打
我試完話你知邊把好dface_l_18:
但感覺上 鬼哭好d 因為金女驚雷-2 鬼哭5xx雷屬9xx攻 好d咁
五星白金會員 #198
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 07:02 PM 發表

幾多攻把野??
我岩岩打g金火-.-原隻生劏14min 爆左翼咩都冇爆了 都冇天麟
我拎鬼哭打的
一陣試下用羅剎打
我試完話你知邊把好dface_l_18:
但感覺上 鬼哭好d 因為金女驚雷-2 鬼哭5xx雷屬9xx攻 好d咁

1296攻 120毒
105000z
強化必要素材

黒狼鳥の銀狼毛×3
黒狼鳥の厚鱗×4
黒狼鳥の堅殻×8
エルトライト鉱石×10
VIP會員 #199
半日冇上吹到第10頁:face_l_17:

水力真夠~
五星白金會員 #200
原帖由 chunwailui 於 2008-5-10 07:11 PM 發表
半日冇上吹到第10頁:face_l_17:

水力真夠~

半吹狀態啦,我都真你有野問傢,望樓上果幾格,幫手解答一下吧!

一講水字,就諗起龍蝦武器face_l_18:
回到最頂傳統版

選擇頁數