Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #161
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 03:33 PM 發表

wow 咁遲架你
而家好似仲差 陳仔face_l_18: face_l_18:
就齊晒上次d人-.-" 小倫可能去唔到:cry: :cry: :cry:

係呀,係公司做野,而傢先得閒上黎吹一陣水~
小倫是龍王系譜的四大傳人之一>.<:沒左佢就要搵人替佢位了
八星無敵會員 #162
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 03:39 PM 發表

係呀,係公司做野,而傢先得閒上黎吹一陣水~
小倫是龍王系譜的四大傳人之一>.

做咩架你???
遲d打d喪d既 唔好打龍王 因為原隻生劏 佢地 劏到悶face_l_18:
五星白金會員 #163
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 03:47 PM 發表

做咩架你???
遲d打d喪d既 唔好打龍王 因為原隻生劏 佢地 劏到悶face_l_18:

做你世界:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):

我諗未咁快悶既,而且龍天鄰我絕對相信有人搶住要囉(包括自己在內)
八星無敵會員 #164
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 03:51 PM 發表

做你世界:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):

我諗未咁快悶既,而且龍天鄰我絕對相信有人搶住要囉(包括自己在內)

屠都唔好屠我先啦
屠龍哥先face_l_18: 龍哥係小殺殺face_l_18:
我都要天麟-.-""大量就岩喇:smilie_:10:
五星白金會員 #165
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:09 PM 發表

屠都唔好屠我先啦
屠龍哥先face_l_18: 龍哥係小殺殺face_l_18:

^^傻啦,屠左你地仲邊有人陪我玩龍王系譜.
你要咁多黎整咩?
八星無敵會員 #166
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 04:16 PM 發表

^^傻啦,屠左你地仲邊有人陪我玩龍王系譜.
你要咁多黎整咩?

我想整佢d裝
仲有其他裝都要佢天麟-.-
VIP會員 #167
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:09 PM 發表

屠都唔好屠我先啦

唔好討伐我:mad:
五星白金會員 #168
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:34 PM 發表

我想整佢d裝
仲有其他裝都要佢天麟-.-

你一個人單挑一隻g 金/銀 龍唔得咩?

係喎,你張名片卡個底係咪白銀色?
五星白金會員 #169
原帖由 小殺殺 於 2008-5-10 04:36 PM 發表

唔好討伐我:mad:

放心我不討伐的,捕獲就算了吧!最多益下你啦我原條捕獲face_l_18: face_l_18:
VIP會員 #170
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 04:38 PM 發表

放心我不討伐的,捕獲就算了吧!最多益下你啦我原條捕獲face_l_18: face_l_18:

小弟是古龍系的 :cool:
五星白金會員 #171
原帖由 小殺殺 於 2008-5-10 04:41 PM 發表

你個簽名都好正喎,乜原來死得太多都有計傢?!?!?!?!?咁有冇稱號比你?

看來就算你是古龍系也死了200次@@!
八星無敵會員 #172
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 04:36 PM 發表

你一個人單挑一隻g 金/銀 龍唔得咩?

係喎,你張名片卡個底係咪白銀色?

冇留意啊-.-""一陣睇下先
我唔想打啊 驚太耐打得-.-
八星無敵會員 #173
原帖由 小殺殺 於 2008-5-10 04:41 PM 發表

我可能都有呢個稱號face_l_18: 力盡王
VIP會員 #174
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 04:45 PM 發表

你個簽名都好正喎,乜原來死得太多都有計傢?!?!?!?!?咁有冇稱號比你?

看來就算你是古龍系也死了200次@@!

最衰就係冇稱號:mad:
五星白金會員 #175
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:45 PM 發表

冇留意啊-.-""一陣睇下先
我唔想打啊 驚太耐打得-.-

話明一個人打,仲要g位就更係耐.

我用召雷劍【麒麟帝】,5閃光5怪力之種3麻穴,打金龍好彩的話20-25分鐘捕獲達成~
八星無敵會員 #176
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 04:48 PM 發表

話明一個人打,仲要g位就更係耐.

我用召雷劍【麒麟帝】,5閃光5怪力之種3麻穴,打金龍好彩的話20-25分鐘捕獲達成~

我諗我用太刀冇咁耐既-.-"
再打得咁耐我就黎過100小時喇-.-
VIP會員 #177
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:57 PM 發表

日記會寫
時間100突破(類似既野) :smilie_:D4:
五星白金會員 #178
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 04:57 PM 發表

過左有稱號的~我上集一隻打左800幾小時,另一隻打左130幾小時~

呢集又重頭計過.......晒左一番心機
八星無敵會員 #179
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-10 05:04 PM 發表

過左有稱號的~我上集一隻打左800幾小時,另一隻打左130幾小時~

呢集又重頭計過.......晒左一番心機

mhp2 800-.-"打咩咁多啊
我300都未過
我而家92.xx 唔想過face_l_18:
五星白金會員 #180
日日打,果陣一日打7個鍾.

而傢99小時,村長四天皇卡住中......
回到最頂傳統版

選擇頁數