Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #481
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 06:27 PM 發表

我呢排都少左玩了

前果排係度清HR1-3任,陰公= =

呢d好在我上集同人一齊清,現在差一個8條黃金魚任=.="勁無聊,我諗住今晚訓覺之前同屋企人清鬼左佢,呢個任務完全係用黎吹眠自己XD
八星無敵會員 #482
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 07:53 PM 發表

呢d好在我上集同人一齊清,現在差一個8條黃金魚任=.="勁無聊,我諗住今晚訓覺之前同屋企人清鬼左佢,呢個任務完全係用黎吹眠自己XD

你咁好有屋企人同你一齊玩
我叫我哥一齊玩佢都唔肯-.-唉...
五星白金會員 #483
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:05 PM 發表

你咁好有屋企人同你一齊玩
我叫我哥一齊玩佢都唔肯-.-唉...

= =咁得意既...叫阿哥玩
八星無敵會員 #484
原帖由 thomas0001 於 2008-5-13 08:13 PM 發表

咁我自己打悶-.-咪叫佢一齊囉
五星白金會員 #485
原帖由 thomas0001 於 2008-5-13 08:13 PM 發表

我都係同我細佬打,同佢講話呢個任勁悶,8條呀,如果2個人既話就每人4條咁分,咁佢先肯.同埋個任我同佢都未解.
尋寶任限2人,同細佬玩FIT晒.
五星白金會員 #486
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:16 PM 發表

咁我自己打悶-.-咪叫佢一齊囉

我屋企得1部psp= =冇得叫阿哥玩
五星白金會員 #487
原帖由 thomas0001 於 2008-5-13 08:19 PM 發表

都唔係沒得叫既,應該係叫佢買部PSP,買左就再叫佢玩HUNTER.
八星無敵會員 #488
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:19 PM 發表

我都係同我細佬打,同佢講話呢個任勁悶,8條呀,如果2個人既話就每人4條咁分,咁佢先肯.同埋個任我同佢都未解.
尋寶任限2人,同細佬玩FIT晒.

佢咁笨既face_l_18:
我係你既話入到場 扮釣唔到 叫佢釣晒去:smilie_:10:
八星無敵會員 #489
原帖由 thomas0001 於 2008-5-13 08:19 PM 發表

我好彩有2部 之前都有多部face_l_18:
二轉會員 #490
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 07:53 PM 發表

你就好=.=

我屋企我細路都會玩MHP2G

但係佢會玩電腦=.=唔理我--
二轉會員 #491
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:23 PM 發表

我好彩有2部 之前都有多部face_l_18:

我屋企有3部

但係我哥同我細路係買黎擺的

佢地玩ONLINE GAME多=.=
五星白金會員 #492
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:22 PM 發表

佢咁笨既face_l_18:
我係你既話入到場 扮釣唔到 叫佢釣晒去:smilie_:10:

咁又唔係咁講喎,如果真係見到唔通唔釣佢上黎咩,拿拿聲搞掂佢再打多幾場其他野好過啦,係咪先~
五星白金會員 #493
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:23 PM 發表

你就好=.=

呢期我細佬玩OROCHI無雙,係我放工番到去先開始一齊做半夜屠夫:smilie_/): :smilie_/):
五星白金會員 #494
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:24 PM 發表

我屋企有3部

唉...浪費寶物的家伙不能饒恕也
八星無敵會員 #495
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:23 PM 發表

你就好=.=

大家原來都幾多兄弟姐妹:smilie_:10:
八星無敵會員 #496
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:24 PM 發表

我屋企有3部

咁多人既-.-
我都係得哥
我之前有幾部架:smilie_:10:
但有d賣左 有d比我整爛左face_l_18:
五星白金會員 #497
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:27 PM 發表

大家原來都幾多兄弟姐妹:smilie_:10:

你個樣......有點古惑,想點?:smilie_O_o:
二轉會員 #498
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:26 PM 發表

呢期我細佬玩OROCHI無雙,係我放工番到去先開始一齊做半夜屠夫:smilie_/): :smilie_/):

呢隻我玩厭左嚕@_@"

HAHA
二轉會員 #499
原帖由 thomas0001 於 2008-5-13 08:26 PM 發表

唉...浪費寶物的家伙不能饒恕也

佢地ON LINE LINE^^
二轉會員 #500
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:28 PM 發表

咁多人既-.-
我都係得哥
我之前有幾部架:smilie_:10:
但有d賣左 有d比我整爛左face_l_18:

3兄弟@_@"face_l_18:
回到最頂傳統版

選擇頁數