Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #501
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:29 PM 發表

你個樣......有點古惑,想點?:smilie_O_o:

冇face_l_18: 好奇姐:smilie_:10:
二轉會員 #502
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:29 PM 發表

你個樣......有點古惑,想點?:smilie_O_o:

我屋企ALL男仔

得呀媽係女

唔怕佢,除非佢.......:smilie_O_o:
五星白金會員 #503
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:30 PM 發表

呢隻我玩厭左嚕@_@"

HAHA

係早前未出2G果陣我同佢有一齊玩開,一出2G就回流,到依傢2G我已經成個月沒OUT GAME過.
八星無敵會員 #504
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:32 PM 發表

3兄弟@_@"face_l_18:

拎左佢地一部去賣啦:smilie_:10: :smilie_:10:
五星白金會員 #505
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:32 PM 發表

冇face_l_18: 好奇姐:smilie_:10:

我明既,你仲後生有好奇係好正常
二轉會員 #506
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:33 PM 發表

係早前未出2G果陣我同佢有一齊玩開,一出2G就回流,到依傢2G我已經成個月沒OUT GAME過.

YS

出2G前我就係保緊無雙

玩玩下一出2G我連無雙都刪埋face_l_18:
八星無敵會員 #507
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:30 PM 發表

呢隻我玩厭左嚕@_@"

HAHA

我玩左10min就冇玩-.-太悶了我覺得face_l_18:
二轉會員 #508
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:33 PM 發表

拎左佢地一部去賣啦:smilie_:10: :smilie_:10:

唔係我話事= =

部機佢地既
八星無敵會員 #509
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:33 PM 發表

我明既,你仲後生有好奇係好正常

你唔係大我好多咋wo:smilie_O_o: :smilie_O_o:
二轉會員 #510
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:34 PM 發表

我玩左10min就冇玩-.-太悶了我覺得face_l_18:

好好玩WO我覺得=.=

但真係好快玩厭
八星無敵會員 #511
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:34 PM 發表

唔係我話事= =

部機佢地既

偷左去face_l_18: face_l_18: 廢事浪費嘛:smilie_:10:
八星無敵會員 #512
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:35 PM 發表

好好玩WO我覺得=.=

但真係好快玩厭

可能唔岩我face_l_18:
我真係唔識欣賞face_l_18:
五星白金會員 #513
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:34 PM 發表

你唔係大我好多咋wo:smilie_O_o: :smilie_O_o:

確實唔係大好多,只係我既好奇得到滿足,所以現在沒好奇~
二轉會員 #514
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:35 PM 發表

偷左去face_l_18: face_l_18: 廢事浪費嘛:smilie_:10:

或者我偷左佢地都唔知

因為佢地過份沈迷係隻ONLINE GAME入面
五星白金會員 #515
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:35 PM 發表

好好玩WO我覺得=.=

但真係好快玩厭

同感~
易玩好快上手.不過最衰佢聯機果陣沒得用番自己隻人,一定係要用PLAYER 1所出既人
二轉會員 #516
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-13 08:36 PM 發表

可能唔岩我face_l_18:
我真係唔識欣賞face_l_18:

你玩H GAME吧face_l_18:
八星無敵會員 #517
原帖由 =無限= 於 2008-5-13 08:38 PM 發表

或者我偷左佢地都唔知

因為佢地過份沈迷係隻ONLINE GAME入面

咁就去馬喇
可以賺返小小外快face_l_18:
佢地玩緊邊隻on9 gameface_l_18: face_l_18:
VIP會員 #518
在下呢排迷上左隻online game= =
二轉會員 #519
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-5-13 08:39 PM 發表

同感~
易玩好快上手.不過最衰佢聯機果陣沒得用番自己隻人,一定係要用PLAYER 1所出既人

就係因為咁,我先冇長玩佢

升D人都唔知為乜=.=
二轉會員 #520
原帖由 問鼎天 於 2008-5-13 08:39 PM 發表
在下呢排迷上左隻online game= =

咩黎

我都想搵一隻能夠比我沈迷既GAME
回到最頂傳統版

選擇頁數