《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #41
yoyo 天下太平lu
二星初級會員 #42
咁中立幫點算
望住你地天下太平= =

不過講真句,停戰真係好過日日開p
禁止訪問 #43
原帖由 2kfun版主吹咩 於 2008-5-30 05:13 PM 發表
原本我都想7月左右換電腦,收ac入會都好,但一定唔想同個雞麗,先基,咩人妖瓜瓜一起同盟羅,冇計啦,人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己

吊你老母化西 原本我都想7月左右換車換樓
收個盟黎打 雞麗,先基,咩人妖瓜瓜 囉
你依d擦鞋狗 有hi人收你咩  做同盟?
唔好以為係論壇擦得掂就留個位比你
和合石有位la 我開定隻巨靈神等你丫  45lv勁人

人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己  << 3樣野 講緊你自己?狗仔
禁止訪問 #44
原帖由 2kfun版主吹咩 於 2008-5-30 06:26 PM 發表
唔係引起罵戰羅,你有眼睇,我一回復就有隻狗仔急住吠叫我帶佢行街啦

吊你老母 係人都見到 #22樓有隻狗   吠

臥龍會 #45
原帖由 singsing92 於 2008-5-30 07:28 PM 發表
沒有絕對的敵人
沒有絕對的盟友

你講得好....所以希望成立新盟後....大家可以做得比之前既盟好

盡量做到只有絕對的盟友
盡量做到沒有絕對既敵人
二星初級會員 #46
打交跟本係晒緊大家錢晒緊大家時間..d經大家抽黎抽去..死左又扣經(有護魂既雲起又多謝晒你啦)..又少左時間升lv..爆符錢都用多左啦..如果唔係有一邊實力係一面倒既..開戰係兩邊人都蝕..有時為左啖氣唔會計較呢d野..但係長期係咁都會覺得厭同心諗:何必呢~~~
五星白金會員 #47
味幾好合左盟 江湖上又可以平靜一時了
二星初級會員 #48
希望如此啦~

逆天,講真,舊屎好仆x亂開紅,搶場,不問理由,殺左先講!

改變下,管理,咪亂攪事啦~
禁止訪問 #49
原帖由 2kfun版主吹咩 於 2008-5-30 05:13 PM 發表
原本我都想7月左右換電腦,收ac入會都好,但一定唔想同個雞麗,先基,咩人妖瓜瓜一起同盟羅,冇計啦,人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己

吊你老母化西 原本我都想7月左右換車換樓
收個盟黎打 雞麗,先基,咩人妖瓜瓜 囉
你依d擦鞋狗 有hi人收你咩  做同盟?
唔好以為係論壇擦得掂就留個位比你
和合石有位la 我開定隻巨靈神等你丫  45lv勁人

人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己  << 3樣野 講緊你自己?狗仔
一星新手會員 #50
既然都創新盟落..howardOO2O同2kfun版主吹咩就唔好再嘈落去啦....
嘈黎嘈去有咩好結果?

期待新聯盟~@@
三星高級會員 #51
各有各好喇
打同唔打無咩所謂
....講就咁講姐
唔打當然好na
大家和好係好事,和平相當 Good
前幾個月,成日打,感覺到個天都好似打雷,黑色,紅色天咁
以家總之變返藍天,陽光咁
可能我講 D 野幾憨 9 :smilie_/(:
我都唔知自己講咩,大家唔洗理我
二星初級會員 #52
分久必合  合久必分:smilie_8):

希望新盟可以做得好d

我覺得一盟獨大唔緊要...唔好咁霸道就得

最緊要令server既玩家安停繁榮

個人意見...不喜照插
一星新手會員 #53
我係飛翔
唔打交,非常好^___^唔好阻住我升lv
一星新手會員 #54
咁咪好law,大家都係玩game姐,最緊要開心.
三星高級會員 #55
冇野好講....唉!早知一早放晒d金餅,發毛粽,一方,金蛋出去啦>.<
禁止訪問 #56
原帖由 神一樂心 於 2008-5-30 01:15 PM 發表
向外界宣佈停止戰爭

上左腦?  墨魂拉登凌逍遙?  向外界宣佈?
洗唔洗上 CNN or YouTube ? face_l_18:

往後暫定預計會開設新同盟,所有打王活動包括巨陵神;冰火牛亦會全盟共享

雲起活動黎?face_l_18:

絕對唔會再發生清盟滅會既行動

你仲有能力清盟滅會??face_l_18:

三星高級會員 #57

你係有心的嗎?
雖然我知唔係講緊我..同春麗..不過你咁講法好似講到你自己好大牌咁...
1. 我無話要同你同盟/無話會同你地一個盟
2..唔想一起同你同盟 係我講先岩...你以為你係邊個..八兩金都不如
3.係佢地幾個達成共識 佢地可以閃電戰爭..可以閃電共識...唔係個個都一樣.唔係一2句共識就共識...可能靜係表面 內女唔清楚 我羅槍射你一下可能你唔死...但係把槍唔只射你一個 ..後面一堆 可能後面d人重傷或者死左....game到依次(戰爭)啦所為 ...幾多人放ac唔玩 幾多人結起深仇大恨 ..咁閃電共識我就唔知內心低下真係有幾多人共識左...中國有句 不打不相識,,依句我唔可以否定....不過.....
4 題老無個個可能係你自己內鬼呢~ 扮可愛??你咁了解佢既??唔佢你係條虫仔..第3個呢不如你試下話下你自己先啦..
5.(我唔想破壞你地今次既共識..不過依邊先生好似過份左d 我無得罪過你你為咩要得罪我?)
唔係我地破壞你地既共識   ...我無話要加入係你地到 無話同2kf同盟 無話同你共識 無出過聲ok 唔好自作聰明啦 只提供2fk佢個人睇 唔係大家

一星新手會員 #58
墨魂只會步向黑暗....嘿
二星初級會員 #59
和解就好了, 大家一起打下王咁仲好啦, 希望大家以後可以和平共處
禁止訪問 #60
和解還和解  合盟就=以前的不死合不敗
最後又係1盟獨大  結果再次步向黑暗
回到最頂傳統版

選擇頁數