《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
五星白金會員 #61
原帖由 howardOO2O 於 2008-5-31 12:00 PM 發表
和解還和解  合盟就=以前的不死合不敗
最後又係1盟獨大  結果再次步向黑暗

算吧la = ="  人地e家都準備合架la 你點講都改變唔到 合左盟唔好咩 唔洗打交一齊升下lv  雖然可能會小左d戲睇 但係你咁好似係到挑釁事非咁lo 搞到人地再打過
五星白金會員 #62
原帖由 howardOO2O 於 2008-5-31 02:58 AM 發表

上左腦?  墨魂拉登凌逍遙?  向外界宣佈?
洗唔洗上 CNN or YouTube ? face_l_18:

雲起活動黎?face_l_18:

你仲有能力清盟滅會??face_l_18:

你係二千fun真係頑強 俾人封極都係到既

可惜係墨香就係不知名物体

向外界宣報因為D件事係影響左好多墨魂玩家冇得跟自己意願去入會

因為驚俾D場戰爭波及,你呢D好事之徙點會明呢D野

打巨陵神唔係雲起搞出黎俾玩家既活動唔通係你?

我冇能力唔通你有?:smilie_:)3:

你唔好再廢話啦,連自己係邊個都唔敢出聲即係你都覺得自己係墨魂既存在都係冇面,你既自卑,我相當之同情:smilie_:)3:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5月31號頭版更新

一星新手會員 #63
點解仲要繼續口舌之爭?和平共處唔係一件好事咩?你呢個howard0020淨係識點火頭,做既野完全無意思,連我好朋友天生咁耐無玩都要講佢,太可惡啦><
二星初級會員 #64
停止不必要戰爭,係天大好事~~肇事人物(浪子,情書,準情人)既然都收左皮 , 我覺得早應結束 , 講句公道說話 , 逆天打到今時今日既 , 都係"義"字行頭既 , 為左執d攪事份子手尾 , 強行力撐者 , 晴天娃娃所講不無道理(雖然係竹升妹居然引用中國野 =.=) , 好多玩家受到今次戰役而互相種下仇怨 , 但為著墨魂ser前景 , 大家又可唔可以放低呢?____? 前面有著未知/不可預料敵人來犯 , 如果到時先團結 ,會唔會已經太遲 ?____? 所謂 仇怨/快樂 都係遊戲入面既一種享樂姐~~但願墨魂ser唔好鬼打鬼 , 來日再一齊享受戰役既快樂:)

我睇完90個拉登造型 , 真係笑到卡卡大笑呢 ~~不過笑還笑 , 拉登都係"英雄"既一種 , 都係為攪事份子奔波既人物~~形容90係好貼切

我期待住全新同盟210位最強戰士列陣既一日 , 邊個做盟主無咩所謂 , 虛名一個姐 , 相信墨魂唔會步入黑暗 , 只有更光輝既一日
禁止訪問 #65
原帖由 神一樂心 於 2008-5-31 01:45 PM 發表

咩叫封 IP ?  HK IP 封到既咩

哦~~~  你講到好似你舉辨一連串活動咁

我冇能力唔通你有?

依+搵窿損就有你份

你唔好再廢話啦,連自己係邊個都唔敢出聲即係你都覺得自己係墨魂既存在都係冇面,你既自卑,我相當之同情

我都係回下D廢人啫   我等7月換車換樓換PC 到時咪...........
自卑就冇喇  自閉就有一件係度
禁止訪問 #66
原帖由 神一樂心 於 2008-5-30 01:15 PM 發表
向外界宣佈停止戰爭

上左腦?  拉登?  向外界宣佈?
洗唔洗上 CNN YouTube ? face_l_18:

往後暫定預計會開設新同盟,所有打王活動包括巨陵神;冰火牛亦會全盟共享

絕對唔會再發生清盟滅會既行動

禁止訪問 #67
原帖由 2kfun版主吹咩 於 2008-5-30 05:13 PM 發表
原本我都想7月左右換電腦,收ac入會都好,但一定唔想同個雞麗,先基,咩人妖瓜瓜一起同盟羅,冇計啦,人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己

吊你老母化西 原本我都想7月左右換車換樓
收個盟黎打 雞麗,先基,咩人妖瓜瓜 囉
你依d擦鞋狗 有hi人收你咩  做同盟?
唔好以為係論壇擦得掂就留個位比你
和合石有位la 我開定隻巨靈神等你丫  45lv勁人

人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己  << 3樣野 講緊你自己?狗仔
禁止訪問 #68

咩叫封 ip ?  hk ip 咩?

你講到一連串活動好似係你舉辨咁

我冇能力唔通你有?

搵窿捐你就有能力

你唔好再廢話啦,連自己係邊個都唔敢出聲即係你都覺得自己係墨魂既存在都係冇面,你既自卑,我相當之同情

我回下d廢人講廢話啫
禁止訪問 #69
原帖由 神一樂心 於 2008-5-30 01:15 PM 發表
向外界宣佈停止戰爭

往後暫定預計會開設新同盟,所有打王活動包括巨陵神;冰火牛亦會全盟共享

禁止訪問 #70
原帖由 2kfun版主吹咩 於 2008-5-30 05:13 PM 發表
原本我都想7月左右換電腦,收ac入會都好,但一定唔想同個雞麗,先基,咩人妖瓜瓜一起同盟羅,冇計啦,人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己

人係點係論壇睇到哂,第1個串77唔夠串要題老冇,第2個扮可愛,第3個有口話人唔識話返自己  << 3樣野 講緊你自己?狗仔
禁止訪問 #71

我冇能力唔通你有?

搵窿捐你就有能力

我回下d廢人講廢話啫
四星黃金會員 #72
90做咩我都支持家la:smilie_:P2:
一星新手會員 #73
原帖由 howardOO20 於 2008-5-31 03:57 PM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

其實你到今時今仲攪咁多野做咩?
我地當事人都5打la 你仲黎攪事
你真係咁不滿既你可以係game打我地
你以經令成個2000fun既人都憎你 咁樣你覺得好開心嗎?
希望你del左呢個分身吧 用返自己正重新做人吧
五星白金會員 #74
合盟都好既 :smilie_:10:
禁止訪問 #75
原帖由 gg王 於 2008-5-31 11:09 PM 發表

其實你到今時今仲攪咁多野做咩?
我地當事人都5打la 你仲黎攪事
你真係咁不滿既你可以係game打我地
你以經令成個2000fun既人都憎你 咁樣你覺得好開心嗎?
希望你del左呢個分身吧 用返自己正重新做人吧

我都覺好多人吊7你  del左ggkit la
禁止訪問 #76

向外界宣佈停止戰爭

我冇能力唔通你有?

搵窿捐你就有能力

我回下d廢人講廢話

五星白金會員 #77
原帖由 howardO02O 於 2008-6-1 12:47 AM 發表

人係 ...

你覺得我冇能力上game直接搵我吧:ro07:
禁止訪問 #78
原帖由 神一樂心 於 2008-6-1 12:55 AM 發表

你覺得我冇能力上game直接搵我吧:ro07:

你覺得你有能力 清個黎睇下
我唔係一個幫/盟
一星新手會員 #79
大家好  :em014:
一星新手會員 #80
原帖由 墨魂拉登凌逍遙 於 2008-6-1 08:31 AM 發表
大家好  :em014:

痴線....................
回到最頂傳統版

選擇頁數