Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #21
原帖由 牙龍~* 於 2008-6-25 11:40 AM 發表
力盡王係唔係小屍:smilie_:10: 佢幾快就有女face_l_18:

以前就係,依傢比風靈取代了,他才是 真.力盡王:ro08:

原帖由 笨嘉Kas~ 於 2008-6-25 05:22 PM 發表

聽講佢囡囡都玩mh嫁wor-3-""

邊度聽番黎傢,如果係真既話果日佢地都情侶檔出黎屠龍啦.

五星白金會員 #22
原帖由 勁!! 於 2008-6-26 01:31 PM 發表
我已經確定27號可以去了.記得留個位俾我.我得hr7:smilie_:)3:

感謝參與!~請問有冇msn,聯絡電話等?
最好就和報名帖既報名方法重新寫一次,以便聯絡:smilie_:)3:
四星黃金會員 #23
我冇小迷迷電話wor-3-"""
勁兄電話已經入手了
五星白金會員 #24
原帖由 笨嘉Kas~ 於 2008-6-26 06:49 PM 發表
我冇小迷迷電話wor-3-"""
勁兄電話已經入手了

比左你啦,依傢沒打風,應該可以如期舉行
四星黃金會員 #25
祝你地一陣打得開心....
五星白金會員 #26
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-27 12:07 PM 發表
祝你地一陣打得開心....

多謝,今次我出埋你果份既力,下次有機會一定要搵埋你出黎啦^^
四星黃金會員 #27
嗚嗚嗚,你地有無午間團-=-同埋可唔可以幾星期幾星期一次...一個月一次太小
四星黃金會員 #28
原帖由 〥霍洛霍洛〥 於 2008-6-27 23:32 發表
嗚嗚嗚,你地有無午間團-=-同埋可唔可以幾星期幾星期一次...一個月一次太小

已經係幾星期一次的....
我地既小型屠龍團大多在晚上舉行,,,因為搞手同部份經常參與之團友下午均要上班/上學。

下一次既屠龍團將由版主大大作搞手......詳情請留意本版-w-
四星黃金會員 #29
下次一定要搵埋我哇!我新手
三星高級會員 #30
原帖由 笨嘉Kas~ 於 2008-6-28 03:37 PM 發表

我地既小型屠龍團大多在晚上舉行,,,因為搞手同部份經常參與之團友下午均要上班/上學。

下一次既屠龍團將由版主大大作搞手......詳情請留意本版-w-

哦.........到時希望我得閑.我有好多g裝g武都未做呀.55555555555555555555
五星白金會員 #31
原帖由 笨嘉Kas~ 於 2008-6-28 03:37 PM 發表

係啊,來近我都會比較忙碌,由版大主辦龍團最好不過~事不延遲,期待已久的龍照片快快出爐~(附文解說版)

人物介紹:
咲櫻=笨嘉kas,Nam=小迷迷,赤月=王座~白英俠士,Hikari=勁!!

圖1:由於勁!!開始時只得HR7,所以一來便決定幫他衝關上HR9!!!!不過未出發,先興奮.他居然身先士卒一人出發去"探路",留下3位獵人等候消息 XD

圖2:噴煙王者

圖3:王者與老婆一家團聚,給獵人們送歸西了^^

圖4:咸魚,帶回家做手信(附送貝甲龍一小隻)

圖5:砂獅子,睡夢中口還噴白煙@@

圖6:G位鐮蟹,正在與某位獵人親吻中

圖7:火龍一家的稀有種-銀火龍,看場地便估到是2KF屠龍團必打的龍王系譜啦^^

圖8: 辛苦地打完的白鎧龍報酬真小,還好有一粒天殼.距離1千萬z還有一段距離

圖9:沒改圖,銀火龍的落物入了區,看到拾不到.

圖10:有得看,沒得拾的下場就是被一眾怒人斷尾爆頭又爆翼,分屍收場!!!!

圖11:就連銀火龍家中的嬌妻金火龍也不放過:smile_22.gif:

圖12:某位獵人用弓玩火事引致岩蟹任務失敗.......我玩咁耐mhp係第一次打岩蟹會失敗:cry: :cry:

圖13:[戰國獵人風雲錄]......任務名稱夠帥了吧XD?

圖14:雪山G位轟龍的索材採集任務 =.=""

圖15:崩龍~[最後之慘死狀]~

由19:30開始,最後打完崩龍上HR9+G武列表入手已經是半夜3點,獵人也感疲累!

PS:獵人生活日記(留意日期及力盡)

↑某人玩火事失敗令浮岳龍由27號打到28號:cry:

總結:大致上過程還算順利,成功幫升HR9,玩得開心,辛苦一點都值得^^.

聯絡:笨嘉
戰地記者:王座/笨嘉
後期製作:王座
剪接:王座
特別鳴謝:小迷迷,勁!!

報告完畢!!!小的往後比較忙碌,希望日後再和大家一起屠龍:smilie_:)3:
三星高級會員 #32

估唔到你地真系影左......................:ro00:

大家好.左邊果位就系小弟.當時唔知咩事.我就跪低左:dump:

2次5分未滿就力盡.當然唔至咁少.你地3個唔好暴出去呀:cry:

不過都要多謝王座.笨嘉.小迷迷.好多謝你地幫我升上去hr9
對於我黎講.hr9只系一個開始.我仲未做出g裝g武.仲有好多
龍未打.要繼續努力.希望到時再有機會同大家出去打.我唔會
咁快力盡:ro03:
四星黃金會員 #33
喵,,,,下次一係等版大搞,,,一係我搞-3-"""
睇下幾時得閒啦=3
ps.我隻牛條尾比隻貓仔切斷左呀T^T
五星白金會員 #34
搵次比我搞下@@不過響新界區搞@@
二轉會員 #35
笨嘉兄話火事係好危險既技能0.0
大家唔好亂學0.0
四星黃金會員 #36
識玩一定唔危險~= =
五星白金會員 #37
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-6-30 12:35 AM 發表
搵次比我搞下@@不過響新界區搞@@

搵次比你搞,你想點搞法先XD ??

新界邊忽?又係天水圍嗎?

原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 12:08 PM 發表
識玩一定唔危險~= =

調番轉講,唔識玩就算用咩技能都係危險

四星黃金會員 #38
你又岩喎~
不過我諗唔明高耳會有咩危險- -
五星白金會員 #39
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 05:45 PM 發表
你又岩喎~
不過我諗唔明高耳會有咩危險- -

高耳防大叫不防直接攻擊吧=.="有很多獵人不是死在大叫下,而是死在走錯位,不懂走位 等等~
四星黃金會員 #40
直接攻擊...

我諗起遊戲王- -

我成日都死得好唔抵~
多數比龍屈連招~
回到最頂傳統版

選擇頁數