Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #41
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 05:53 PM 發表
直接攻擊...

我諗起遊戲王- -

我成日都死得好唔抵~
多數比龍屈連招~

我覺得比龍搏連續技死係慘過先大叫後續攻擊,因為係勁難避的......嗯,這是獵人的恥辱,小提了
四星黃金會員 #42
但係4個人屈落穴+麻痺之後再暈再麻痺...一直keep住打到龍死為止~
就好爽~xDD~
五星白金會員 #43
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 05:58 PM 發表
但係4個人屈落穴+麻痺之後再暈再麻痺...一直keep住打到龍死為止~
就好爽~xDD~

呢招我同笨嘉佢之前都玩過,但講就容易,4個人一齊做就未必下下都得,有時是但一個按錯制/放穴既時機捉唔到就麻煩.
四星黃金會員 #44
我同班fd玩....
打金火...只用麻彈+電龍鎚+神憑x2
次次5分內...

雙金獅都一樣~不過換左冰鎚~
五星白金會員 #45
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 06:04 PM 發表
我同班fd玩....
打金火...只用麻彈+電龍鎚+神憑x2
次次5分內...

雙金獅都一樣~不過換左冰鎚~

麻痺戰法係HUNTER算係主流戰法之一,因為配合穴係麻痺果陣,穴既實際使用時間會加長,其實神斬x1(雙特攻強化)+電鎚2都可以,因為加強屬性攻擊&擊暈值.那麼會更有效率
四星黃金會員 #46
2個鎚會比較困難~
因為一次只可以一個鎚打頭...
另一個打埋既話好易搞飛另一個人= =
VIP會員 #47
幾時會有下次呀?!有時間一定join~~~
反正間cafe就o係wargame鋪附近!!!:ro07:
下次再有,樓主記住通知我呀~~~
我HR 8
五星白金會員 #48
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 06:14 PM 發表
2個鎚會比較困難~

咁容易玩到既話就沒有挑戰性了^^

呵呵,我諗起特技"飛人"!face_l_18:
五星白金會員 #49
原帖由 司馬Ryan 於 2008-6-30 06:15 PM 發表
幾時會有下次呀?!有時間一定join~~~
反正間cafe就o係wargame鋪附近!!!:ro07:
下次再有,樓主記住通知我呀~~~
我HR 8

好啊!沒問題,一齊join埋打,新手老手都不拘^.^
哦,的確係好近槍街附近的,樓主應該都係wargame人吧face_l_18:
四星黃金會員 #50
WAR GAME@o@
好似好好玩咁wor@o@
VIP會員 #51
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-6-30 08:32 PM 發表

好啊!沒問題,一齊join埋打,新手老手都不拘^.^
哦,的確係好近槍街附近的,樓主應該都係wargame人吧face_l_18:

係呀,我係wargame版版主,機本上日日都o係槍街架喇-.-
因為要幫朋友睇鋪...
我經常o係鋪頭打龍架喇-.-""哈哈....(冷笑)
五星白金會員 #52
原帖由 司馬Ryan 於 2008-7-2 01:44 PM 發表

係呀,我係wargame版版主,機本上日日都o係槍街架喇-.-
因為要幫朋友睇鋪...
我經常o係鋪頭打龍架喇-.-""哈哈....(冷笑)

hoho失敬失敬~如果係咁既話你用輕/重弩打龍咪好勁XD
五星白金會員 #53
原帖由 笨嘉Kas~ 於 2008-7-1 05:23 PM 發表
WAR GAME@o@
好似好好玩咁wor@o@

佢d槍好型仔>v<"
四星黃金會員 #54
我都想玩下war game~應該好好玩~
五星白金會員 #55
型就幾型,不過可惜對槍械沒咩興趣,同埋玩槍都幾貴下@@"我都係玩太刀算啦XD
四星黃金會員 #56
係唔係紙太刀同埋紙大劍~~xDDD

(芒亨真人版~~xDD)
五星白金會員 #57
xd你都有睇呀,勁ON_NINE~

佢把野-100%會心,紅斬,攻擊力1.

特技:砥石使用無效化
四星黃金會員 #58
好鬼正...
個把劍~
二星初級會員 #59
原帖由 awpkiller2 於 2008-6-30 06:14 PM 發表
2個鎚會比較困難~

火龍個頭都幾大下嫁-.-一個打左一個打右都唔打咁易打飛人既:em012:
五星白金會員 #60
原帖由 awpkiller2 於 2008-7-2 08:54 PM 發表
好鬼正...
個把劍~

睇見咁差既質料就火都黎埋:smilie_/(: !!!

就連風化大劍都靚過佢

回到最頂傳統版

選擇頁數