《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #101
好7呀天天你整得^^
一星新手會員 #102
好悶,,有咩做.........................................................
二星初級會員 #103
柒你個頭>.<7!無野做,留言吹水吧
一星新手會員 #104
有咩好吹,,,,今晚盡力打
二星初級會員 #105
個維修好到9:30..唉..咁長時間...仲有..要下載個墨湘主程式先可以玩到.個密碼,d資料冇變..
一星新手會員 #106
= = """" 係wo  ~~~~down ~~~~我就去剪頭髮..

五星白金會員 #107
大家有無睇貼圖區?好似有d唔愉快既事發生左。。。
二星初級會員 #108
全幫人員準備....如果有人想撩交打,我地絕對唔會手軟!!!如果有人身痕,我一定會幫佢r下

一星新手會員 #109
唔好淫詩啦  我都知你好好淫 不過都唔好淫啦T_T
一星新手會員 #110
踢佢喇  係幫度好煩
三星高級會員 #111
原帖由 紫傲天 於 2008-7-17 01:35 PM 發表
全幫人員準備....如果有人想撩交打,我地絕對唔會手軟!!!如果有人身痕,我一定會幫佢r下

乜你密過我講d野吾算數呀?
定你想呃我
戈時幫d人比紅人殺左
你吾出現都算.. 你仲叫人地回城都算!!
你竟然同我們講紅人是自己友!!
↑這句說話實在太過份
被殺完仲要比人侮辱 你又知吾知
佢說我地系>>霸狗<<
你仲要繼續講系自己友..都吾知你系咩心態..
我實在忍受吾到..未夠一天已經退左幫{sorry}
好啦 你on番密我 問我咩事
我問你金日件事..
你就話因為 我只系想個幫和平d.. 吾好成日同人嘈..
我見到貼圖區戈到..同埋你以上既句子..好難令人相信你系想和平囉....
一星新手會員 #112
原帖由 y0y0yA 於 2008-7-17 06:59 PM 發表

乜你密過我講d野吾算數呀?
定你想呃我
戈時幫d人比紅人殺左
你吾出現都算.. 你仲叫人地回城都算!!
你竟然同我們講紅人是自己友!!
↑這句說話實在太過份
被殺完仲要比人侮辱 你又知吾知
佢說我地系>>霸狗

好恐怖=,=" :cry: :cry:
三星高級會員 #113
-.-紫  你仲幫驚寂條傻西!?
呃得人甘多...快d放棄佢啦 =]
一星新手會員 #114
呃你老母  真人打過呀 傻西 冇串你你串我咩撚呀 傻西寶
三星高級會員 #115
原帖由 紫傲天 於 2008-7-17 01:35 PM 發表

係啊 絕乂靈天真想撩交打 佢咁身痕 你幫幫佢吧~
四星黃金會員 #116
原帖由 驚寂 於 2008-7-18 10:26 PM 發表
*** 該帖被屏蔽 ***

問口埋口就人地老母:ro08: 唔通你好鐘意俾人咁樣話你

仲要叫人真人打過 -_- 通常d傻仔打機打上腦先會咁講...
三星高級會員 #117
原帖由 驚寂 於 2008-7-18 10:26 PM 發表
*** 該帖被屏蔽 ***

你好勁咩..
知吾知個醜字點寫嫁?
你而家系應該去檢討下點解會甘樣比人話
通常都系做左d賤野先會甘 eg;呃人野戈d囉 你至叻嫁啦
仲講咩真人出泥打過..好似小雄甘講 你真系打機打上腦了
三星高級會員 #118
ok..怕你淆低  我不怕@@
土瓜灣王子-_-  你班兄弟呢 呀叔-.-?
我怕你書姐:victory:   
我好多fd都想打柒你嫁啦   個次出mk你密我fd做乜
佢話如果佢見到你會打柒你  我都幾時睇下你點比人打柒 凌月
你自己有冇呃人...心照啦 =]

唔好e為你係墨湘幾勁幾強都好
你現實只係一個傻仔  幾勁都冇用
檢討下你自己行為..品格啦 =]  黑炭

三星高級會員 #119
土瓜灣小王子... @v@
二星初級會員 #120
原帖由 w998055w 於 2008-7-19 05:05 PM 發表
ok..怕你淆低  我不怕@@
土瓜灣王子-_-  你班兄弟呢 呀叔-.-?
我怕你書姐:victory:   
我好多fd都想打柒你嫁啦   個次出mk你密我fd做乜
佢話如果佢見到你會打柒你  我都幾時睇下你點比人打柒 凌月
你自己有冇呃 ...

佢del左個果段野呀@o@

原來凌月哥哥咁恐怖T^T郁d就叫人出去隻秋-0-
凌月哥哥黎天水圍陪我玩跳飛機喇-0-輸左比人彈賓周1000下:smilie_:)3:
你亦都可以選擇係眾人面前打飛機5次/強姦隻狗/強姦隻貓/強姦呀婆
回到最頂傳統版

選擇頁數