《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #121
睇你講野 再次笑左-__-

大家發唔發覺 遺 忘<--e個幫好有問題

一係就亂殺人 一係就昆人野

唔係指all 講緊某部分會員 @"@ 會長 收人小心d啦:smilie_:D5:
三星高級會員 #122
唔好笑 :smilie_/(:

佢次次唔夠我串就見我過去@@仲唔係小王子地頭  
下次過去比人問你根邊到既  你記住講 土瓜灣王子傑
冇人會哈你嫁啦 :smilie_:10:
二星初級會員 #123
原帖由 水.爺 於 2008-7-19 06:51 PM 發表

大家發唔發覺 遺 忘

多謝你的讚賞~
可是...我想驚寂哥哥讚我呀><
同埋希望佢答應我出天水圍陪我跳飛機喇T口T
原帖由 水.爺 於 2008-7-19 06:51 PM 發表

大家發唔發覺 遺 忘

有時收左d人,d人做出d咁既事都好難避免,人性險惡.何況佢地唔係神又唔係識讀心術,唔能夠知道d人點樣諗.
咁請問閣下有冇d比較收會員可以小心d,safety d既method 提議一下,比佢地參巧下呢?:smilie_8):
三星高級會員 #125
又會咁岩佢地幫有2個咁樣樣既人-口-"

收完人好好地管下咁咪唔會有d咁既昆狗/亂殺人既傻仔囉
原帖由 天外飛仙 於 2008-7-19 08:48 PM 發表
又會咁岩佢地幫有2個咁樣樣既人-口-"

收完人好好地管下咁咪唔會有d咁既昆狗/亂殺人既傻仔囉

但係如果有d人話極都唔聽都好難管架wo,同佢講野對牛彈琴,:smilie_8):

三星高級會員 #127
咁就冇辦法啦~好似紫傲天話咁 幫佢r下痕囉~
三星高級會員 #128
佢唔聽咪踢左佢出幫lo

但係你地會長 講極都唔信人~_~

甘冇計啦:smilie_:)3:
二星初級會員 #129
原帖由 Devil2008 於 2008-7-19 09:31 PM 發表

但係如果有d人話極都唔聽都好難管架wo,同佢講野對牛彈琴,:smilie_8):

咁e d人就要踢出幫=v=
難道留一個生事者在幫中麼?
三星高級會員 #130
原帖由 小討大大 於 2008-7-19 11:28 PM 發表

咁e d人就要踢出幫=v=
難道留一個生事者在幫中麼?

人地土瓜灣王子收o靚要你教嘛~?咩料呀你@"@
一星新手會員 #131
呢度唔止某D會員有問題,
連個幫主都係咁, 又話同R痕.

初初串人係龜仔唔敢留名,
以為自己好勁抽, 又話要同人鬥多C子, 狗眼看人低.
到對面人多起哄,
就話之前留言果個唔係本人 (向2K FUN都要用代代 :face_l_17: ),
又話萬事以和為貴.
笠水笠到佢咁樣, 真係唔知邊個係龜仔勒.

當初唔係去到咁盡, 而家咪唔使咁樣衰囉.
快D摺埋啦.
三星高級會員 #132
咪就係囉~見人地多人就話岩岩串咀果個唔係本人,..

係game就話代代姐..洗唔洗2千fun都要代代啊=0=
一星新手會員 #133
原帖由 水.爺 於 2008-7-19 11:45 PM 發表

人地土瓜灣王子收o靚要你教嘛~?咩料呀你@"@

人地中意講 , 又關你乜事丫 A_A
冇充份理由退幫又點?殺
退唔退有自由:ro02:
二星初級會員 #135
原帖由 我愛小討厭 於 2008-7-21 10:37 AM 發表

人地中意講 , 又關你乜事丫 A_A

我好鍾意你果句
最憎有持無恐墨魂賤人
論壇乞丐 #136
小討厭你係唔係比 逆天 d人殺呀  低 撚 死 :smilie_:D5: :smilie_:D5:
三星高級會員 #137
見到你d打字我就知你係邊個啦 傑哥-.-
二星初級會員 #138
招大量有心人士入.幫最好50lv以上..有意可以係game到密我(紫傲天).大家多d留下言..:smilie_:D5:
二星初級會員 #139
招大量有心人士入~~
二星初級會員 #140
收75lv以上人士....有意密紫傲天!:smilie_:D5:
回到最頂傳統版

選擇頁數