網球拍拍

主題列表 登入
二轉會員 #1
本人會開1個新公會`
咩名就唔太知` 遲d先諗=)

希望各好手`常On人事..多多支持`

三星高級會員 #2
arm arm見到就想入黎講
見到你出左post不如係到講埋XD

合併詳情
http://ft.gameflier.com/01_News/singlenews.asp?ID=505
希望各位返左大陸玩既玩家可以考慮返黎香港玩
雖然人數應該無大陸咁多
至少一定無大陸果面咁lag
二轉會員 #3
大家快d黎玩>v< !
三星高級會員 #4
漏左講
如果開新會一定joinXD

P.S 另外改名問題果方面
我希望可以香港呢面可以有一次全角色重新改名既機會
如果一d名撞左 一d名無撞
而呢d名本身又有關係既話
好容易令人混淆><
二轉會員 #5
只招受高手-v-`
三星高級會員 #6
原帖由 笨×小粒 於 2008-7-16 04:10 PM 發表
只招受高手-v-`

入唔到會了:cry: :cry: :cry:
二轉會員 #7
大家返黎一齊玩下囉
五星白金會員 #8
我比唔比入唷,,,嫩b中的高手
我同德古應該會玩,,一定:em015:
三星高級會員 #9
叫唔叫到龍兒佢地返黎試下
四星黃金會員 #10
大家香港強人....我地終於返黎啦 \ . /

到時大家再戰江湖...哇哈哈!!!

凰....我已經聽到你既呼換啦 =3=
二星初級會員 #11
好呀好呀!!! 太好喇!!!
我見到以前一齊打班戰友~"~  感動!!

正經野=v=
名字方面   我估有幾種做法
最好的:緊係俾你開過d名啦~
第二:你既名將唔會變  會係你既名  前 or 後面加[HK]字樣 maybe=v=
第三: 大家一齊撞名吧a_a

公會: 咩名唔緊要  不過最好人地一睇就知係香港公會
同埋要限  只收香港  定係  大部份香港有台灣 [不過一定要勁]
暫時諗到咁多

補充
ser問題
有可能係開多個ser俾我地玩
意思係話有三個ser  一個係台灣  香港  同  港台
不過都係我猜測=v=  可能係我地入到台灣ser都唔定[唔駛通訊安全鎖掛@_@]

三星高級會員 #12
原帖由 夜心雪 於 2008-7-17 10:12 AM 發表
大家香港強人....我地終於返黎啦 \ . /

到時大家再戰江湖...哇哈哈!!!

凰....我已經聽到你既呼換啦 =3=

好呀:em015:
四星黃金會員 #13
我唔理佢有咩ser  總之我就要挑戰台灣人 \ . /
三星高級會員 #14
原帖由  於 2008-7-17 10:40 AM 發表
好呀好呀!!! 太好喇!!!
我見到以前一齊打班戰友~"~  感動!!

正經野=v=
名字方面   我估有幾種做法
最好的:緊係俾你開過d名啦~
第二:你既名將唔會變  會係你既名  前 or 後面加[HK]字樣 maybe=v=
第三: 大家一 ...

名果到如果同台灣人撞左我地就要改
公會最緊要人流集中
server果面係香港合併過去台灣果面
即係可以同台灣人打波
但果面會唔會加多一個頻道就唔知
因為呢個始終係商業決定
想縮皮先合併既機會好大
所以server應該唔會加
三星高級會員 #15
原帖由 夜心雪 於 2008-7-17 10:57 AM 發表

預左俾人大炒:ro03:
二星初級會員 #16
原帖由 夜心雪 於 2008-7-17 10:57 AM 發表

不過台灣同大陸係唔同的...
大陸勁既人多數唔勁  不過自從有個高手[我唔知係咪啦=口=]
教左佢地打中線  不過都係唔勁._. 因為佢地唔係自己研究
但係台灣唔同  有返咁上下歷史
勁人  一定多... 可能我地返到去係新手=口=!
五星白金會員 #17
好多人返黎玩呀:smilie_:D5:
太多公會反而集中唔到d人....

四星黃金會員 #18
原帖由 meimeimeim 於 2008-7-17 11:00 AM 發表

預左俾人大炒:ro03:

我唔覺得會有大炒既機會...你估我地hk ser既人流架=口="
二星初級會員 #19
總之會打得辛苦啦我估=v=
我要挑戰台灣既最強單打!
三星高級會員 #20
還記得 公測部份台灣同部份香港人火水不容 一見就xyz = =+
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數