《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #101
我可以入會嗎?
一星新手會員 #102
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-19 09:54 PM 發表
無淚msn名 係唔係叫 2筒-.-

:smilie_/(: 做咩問d咁既野,我唔會叫2筒...7.7 你又問邊個拎me msn呀:smilie_O_o: 想點...矮人
二星初級會員 #103
原帖由 小討大大 於 2008-8-19 10:17 PM 發表
我可以入會嗎?

想入會 第左申請表格未:ro08:
三星高級會員 #104
係佢加我msn囉=.= 以為係你姐:smilie_O_o:
一星新手會員 #105
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-20 11:40 AM 發表
係佢加我msn囉=.= 以為係你姐:smilie_O_o:

face_l_18: 我無啦啦點會有你msn
二星初級會員 #106
大家好yoyo:) soso報到喇 (雖然係比3條茂利夾上黎~~都總算報到了) ^^
一星新手會員 #107
原帖由 笨鹿 於 2008-8-20 03:37 PM 發表
大家好yoyo:) soso報到喇 (雖然係比3條茂利夾上黎~~都總算報到了) ^^

:smilie_:D5: 無逼~無逼~都要你自己肯上黎先得ma~我地都係提醒你姐
一星新手會員 #108
eee~~~~soso都上左黎:cheers:
一星新手會員 #109
:ro03: 0.0'' 一入霸王深似海 u諗過先好入 首先u要搞掂d私人恩怨 入左黎無得再 周圍殺人搞事:face_l_17:   諗清楚呀
一星新手會員 #110
原帖由 玄仔 於 2008-8-20 09:43 PM 發表
eee~~~~soso都上左黎:cheers:

:smilie_/): 佢試下唔上黎~腳都打跛佢face_l_18:
一星新手會員 #111
0.0 '' 又打風 唔使返工 訓多陣先
face_l_18:
二星初級會員 #112
9 號 風球:smilie_:)3:
二星初級會員 #113
本會 招收7oLv↑人士 要常0n 可在game意密 亦舒,諾子言:smilie_:10: :smilie_:10:
暫時不收入會費 機會難奉
一星新手會員 #114
呢班野~話要收女會員woo~有興趣既令女 在game密我  亦舒/諾子言:smilie_:)3:
令仔都得 令仔有興趣就密我啦face_l_18:
一星新手會員 #115
招收  70 up 會員 重有2個位 手快有手慢無  買定離手:em014: :victory:
一星新手會員 #116
本幫會招收70lv up~
令仔既就係game密我 亦舒:smilie_:)3:
令女既密 諾子言:smilie_:)3:

二星初級會員 #117
招左10世都招唔到女會員既 /.\ ~~不如蛋蛋去勞工處出add~~招女侍應把喇 :)  招18-22歲~~36,24,35 , 樣貌娟好(索過亦豬is ok) , 要著高叉旗袍開工 , 腳長最少 42吋為合 :)  人工方面呢~~嘿嘿......視孚工作多寡喇~~卡卡卡~~
二星初級會員 #118
原帖由 笨鹿 於 2008-8-26 05:51 PM 發表
招左10世都招唔到女會員既 /.\ ~~不如蛋蛋去勞工處出add~~招女侍應把喇 :)  招18-22歲~~36,24,35 , 樣貌娟好(索過亦豬is ok) , 要著高叉旗袍開工 , 腳長最少 42吋為合 :)  人工方面呢~~嘿嘿......視孚工作多寡喇~~卡 ...

索過易輸 好易搵到姐face_l_18:
本幫會 誠招收7oLv↑人士 要常0n,不搞事 可在game意密 諾子言,亦舒:smilie_:)3:
一星新手會員 #119
你地有當我係女咩face_l_18: 使唔使我又變下性~咁就成幫都係仔~哈哈:smilie_:)3:
一星新手會員 #120
蛋蛋 我玩返la 收我入幫得唔得??
回到最頂傳統版

選擇頁數