《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #121
:smilie_:D4: 近排有咩搞
一星新手會員 #122
原帖由 玄仔 於 2008-9-13 05:17 PM 發表
:smilie_:D4: 近排有咩搞

:smilie_/): 有活動麻 當然升lv啦face_l_18:
二星初級會員 #123
本幫招收 實戰會員...:smilie_:10:要70Lv↑
可在game密 寒紫龍 ,或我手下 雪之丸
一星新手會員 #124
嗨 :smilie_:)3: all kai
二星初級會員 #125
原帖由 夜晴心 於 2008-10-4 05:00 PM 發表
嗨 :smilie_:)3: all kai

kai 嗨 家丁:smilie_:)3:
本幫招收65~70Lvup 會員... 要有實戰經驗,不口戰,可在game意密 寒紫龍,and me的助手 雪之丸
一星新手會員 #126
原帖由 小◇ρrInCe 於 2008-10-9 04:27 PM 發表

kai 嗨 家丁:smilie_:)3:
本幫招收65~70Lvup 會員... 要有實戰經驗,不口戰,可在game意密 寒紫龍,and me的助手 雪之丸

嗨 kai小狗 :smilie_:)3:  
本幫招收65~70Lvup 會員 令仔is okface_l_18:
二星初級會員 #127
嗨 kai們:smilie_:)3:
二星初級會員 #128
嗨 kai們
你班懶西唔上黎 講下野:smilie_/(:
本幫招收70Lv以上人士,要有實戰經驗 意在game 密 寒紫龍,我手下 呀笨face_l_18:

二星初級會員 #129
唔唔~~kai兜龍越黎越多 手下, 助理 , 工人 , 頭馬 , asst , 何解~a.a~
二星初級會員 #130
原帖由 笨鹿 於 2008-11-18 02:58 PM 發表
唔唔~~kai兜龍越黎越多 手下, 助理 , 工人 , 頭馬 , asst , 何解~a.a~

緊係 唔係點出黎行:em015:
我留左跟班 個位比你  中唔中意呢...唔中意就要人手掉動face_l_18:
二星初級會員 #131
本幫招收 大量人才,戰士級打手 專保護本少爺 (日新):smilie_:P2:
有意到game 密我經理人 一玄氣宗一face_l_18:
一星新手會員 #132
yoyo大家好:victory:
一星新手會員 #133
原帖由 玄仔 於 2008-11-29 03:09 PM 發表

hihi 電鋸.........滋 .......滋............
二星初級會員 #134
原帖由 玄仔 於 2008-11-29 03:09 PM 發表

嗨yo
德州電鋸佬...face_l_18:
一星新手會員 #135
本會收77 LV UP 刀手 弓手 各2名  意密 寒紫龍 OR 本人 一玄氣宗一 不誠咪密 我地係惡人黎  :smile_13.gif:

一星新手會員 #136
KAI 兜們.你地好啊~~~~~
一星新手會員 #137
原帖由 小◇ρrInCe 於 2008-10-22 03:13 PM 發表
嗨 kai們:smilie_:)3:

你好似係........我助手個工人條O靚既細佬,你聽日唔洗返工,去會計部出埋D糧啦...
一星新手會員 #138
原帖由 玄仔 於 2008-12-8 02:26 PM 發表
本會收77 LV UP 刀手 弓手 各2名  意密 寒紫龍 OR 本人 一玄氣宗一 不誠咪密 我地係惡人黎  :smile_13.gif:

得你係惡人,我好和藹可親.呵呵
二星初級會員 #139
我.....就.....快......悶......死.......了.......

嗚嗚~~~~~/.\
二星初級會員 #140
原帖由 一雪之丸一 於 2008-12-8 07:51 PM 發表

得你係惡人,我好和藹可親.呵呵

味係 我身為 和平大使...:smilie_:)3:
原帖由 笨鹿 於 2008-12-9 03:39 PM 發表
我.....就.....快......悶......死.......了.......

嗚嗚~~~~~/.\

我都係:smile_13.gif:  叫 電鋸佬 教我地玩電鋸face_l_18:
回到最頂傳統版

選擇頁數