《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #21
kelive=極樂紅月@@?

紅月唔知你仲記唔記得我呢 :smilie_:10:
一星新手會員 #22
聽聞有人仲扮第一手lor~
一星新手會員 #23
唉.....d人又諗計點串返人la... 成日話紅 最終係紅ar 紅一陣5分鐘姐ma 之後成日淆去郭煌 ``同開封  正xx
一星新手會員 #24
頂佢個肺!!!
今日同佢幫d人 pk..
我用吐加懾 同佢玩 佢話我 狗 話我老味! 又吊我--
低b架?
好無品呀!!!!!!!!!
唔怪得佢個死人幫  成日比人話啦!! 事出有因@@
唔好同佢地班友玩 好無品>.<:smilie_/(:
一星新手會員 #25
原帖由 tony2695 於 2008-8-12 08:26 PM 發表
頂佢個肺!!!
低b架?
唔好同佢地班友玩 好無品>.

講得好wow 佢地有幫主必有幫友 不過有d無朵既... 好似冰茶  唔關事~
一星新手會員 #26
你不如講下佢有咩衰野~~~我想睇正據
四星黃金會員 #27
原帖由 小討大大 於 2008-8-11 12:02 AM 發表
唔係墨魂咩-.-?
上次我打逆天果d人 kelive都無啦啦幫佢地手@o@之後屈仔搵我地議和
第2日無可 定唔知 kelive又打我地 冇d信用on 99-.-
岩岩比佢地聯同幻晴京仔 殺左好多次/﹏\好在我今日暗殺成績都唔錯=]
kelive轉 ...

極樂紅月?:smilie_/):
之前成日紅人屈人果位? :smilie_:)3:
五星白金會員 #28
原帖由 tony2695 於 2008-8-12 08:26 PM 發表
頂佢個肺!!!
低b架?
唔好同佢地班友玩 好無品>.

請問邊個??可唔可以講出黎聽下:smilie_:)3:
一星新手會員 #29
原帖由 小討大大 於 2008-8-11 03:34 PM 發表

6個圍我一個 比個5x lv汁左雞好出奇咩?_?大驚小怪/﹏\

不是大驚小怪,
不過覺得個柒字最適合你不過~.~
好彩你知自己柒^.^
仲有都唔算汁雞嫁,
打你3下一千以上^.^
唔話比我知你比6個圍仲3千血-3-
一係你食金餅啦^.^
一星新手會員 #30
hello    當我睇個post果陣..我諗緊你講d野係咪真既~~~但係睇睇下~~覺得你好無聊

係咪食飽飯冇野做@@v     

想鬧人個幫..唔該你響一響個名出黎..等我都知你係邊個...就算.....就算我地真係有做既   

都有番個膠袋俾你啦!!!       

我係心中乂無愧a_a”~~~記住我~~
二星初級會員 #31
原帖由 wongkipiu123 於 2008-8-13 04:48 PM 發表

不是大驚小怪,
不過覺得個柒字最適合你不過~.~
好彩你知自己柒^.^
仲有都唔算汁雞嫁,
打你3下一千以上^.^
唔話比我知你比6個圍仲3千血-3-
一係你食金餅啦^.^

哦?kelive向我議和左 你而家仲想打?
五星白金會員 #32
原帖由 小討大大 於 2008-8-13 06:22 PM 發表

冷靜d !!:band:
一星新手會員 #33
原帖由 小討大大 於 2008-8-13 06:22 PM 發表

我做靚ge話唔到事嫁,
係講比大家知你的陳年柒事,
廢事人地以為我地比人唱都唔理^^
二星初級會員 #34
原帖由 wongkipiu123 於 2008-8-13 10:36 PM 發表

我做靚ge話唔到事嫁,
係講比大家知你的陳年柒事,
廢事人地以為我地比人唱都唔理^^

哦~~姐係你想挑起戰爭喇潮童彪
就算我係比你殺左咁又點-.-?比個叻字你lo 5x lv
你老未你要為你講既野負責^_^
三星高級會員 #35
我又知ja ^__^ 殺極惡狂人個新手 叫泰米爾之虎  :em014:
二星初級會員 #36
5x lv殺7x 高興到咁
咁我地7x殺十大係唔係要post埋相-.-?
on 9
五星白金會員 #37
你一早post過唔小la ^^
一星新手會員 #38
原帖由 小討大大 於 2008-8-14 10:34 AM 發表

哦~~姐係你想挑起戰爭喇潮童彪
就算我係比你殺左咁又點-.-?比個叻字你lo 5x lv
你老未你要為你講既野負責^_^

點似得你和左你都走黎湊熱鬧!.!
比人串兩句又要x人啦~.~
咩你咁好老卑嫁^.^:smilie_/(:
二星初級會員 #39
原帖由 wongkipiu123 於 2008-8-14 01:01 PM 發表

點似得你和左你都走黎湊熱鬧!.!
比人串兩句又要x人啦~.~
咩你咁好老卑嫁^.^:smilie_/(:

唔該你睇下我回哩個post果時既時間喇 我回果時仲未同你地和解架碌柒
和解完你仲黎串你擺明有心想再打過喇 潮童7.7
有冇信心再次殺到我呀?潮童彪7.7
二星初級會員 #40
原帖由 小討大大 於 2008-8-14 06:15 PM 發表

唔該你睇下我回哩個post果時既時間喇 我回果時仲未同你地和解架碌柒
和解完你仲黎串你擺明有心想再打過喇 潮童7.7
有冇信心再次殺到我呀?潮童彪7.7

咪撚成日用我個7.7:smilie_/(:
回到最頂傳統版

選擇頁數