《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #41
我幾時扮第一手新手??聽聞= =?你聽冰個講咁惡牙~~?
話我地..我地全幫響哂朵屌柒你~你朵都唔敢響??!你憑咩同我講牙??@@v
極樂紅月有兩手~我係冰手你知唔知??你咁能惡~~話我昆野話我亂殺人出c同我開戰~~無任歡迎~~
我有咩比你講牙??我唔淆你~~你講哂出泥la唔該
一星新手會員 #42
e+我出左幫啦,
由e+起一切做的事都唔關百老匯事,
為我說的話負責:smilie_O_o:
合曬你心意:victory:
原帖由 小討大大 於 2008-8-14 06:15 PM 發表

唔該你睇下我回哩個post果時既時間喇 我回果時仲未同你地和解架碌柒
和解完你仲黎串你擺明有心想再打過喇 潮童7.7
有冇信心再次殺到我呀?潮童彪7.7

順帶一提,
我第一個回覆係係你同ke和之前回的7.7

三星高級會員 #43
原帖由 lamchonhei 於 2008-8-14 09:39 PM 發表

咪撚成日用我個7.7:smilie_/(:

7.7 你用哂?   7.7face_l_18:
三星高級會員 #44
原帖由 百老匯ke 於 2008-8-15 05:16 PM 發表
我幾時扮第一手新手??聽聞= =?你聽冰個講咁惡牙~~?
話我地..我地全幫響哂朵屌柒你~你朵都唔敢響??!你憑咩同我講牙??@@v
極樂紅月有兩手~我係冰手你知唔知??你咁能惡~~話我昆野話我亂殺人出c同我開戰~~無任歡迎~~
...

收左AC你改名啦~~引起好多誤會~~
一星新手會員 #45
原帖由 小討大大 於 2008-8-11 12:02 AM 發表
唔係墨魂咩-.-?
上次我打逆天果d人 kelive都無啦啦幫佢地手@o@之後屈仔搵我地議和
第2日無可 定唔知 kelive又打我地 冇d信用on 99-.-
岩岩比佢地聯同幻晴京仔 殺左好多次/﹏\好在我今日暗殺成績都唔錯=]
kelive轉 ...

我之前既會 - -’原來變成咁 又話唔搞事 - - - - -’’
三星高級會員 #46
E+個Kelive成日都扮第一手ke嫁喇,
又唔知自已澳門人 點扮都唔似. 戈頭話停戰. e頭又暗殺.
e+似咩?  似狗囉. 冇口齒0.0 . 係就光明正大打喇.
等人地覺得你和左唔殺. 唔聲唔聲就係度殺人.
死左又唔敢起身- -唔知你似乜柒. 話就話自已護魂多.
死左又咪一樣等人回天-, -碌核甘.
三星高級會員 #47
原帖由 Kendoz 於 2008-9-10 05:33 PM 發表
e+似咩?  似狗囉. 冇口齒0.0 . 係就光明正大打喇.
死左又唔敢起身- -唔知 ...

第一手都係澳門人face_l_18:
五星白金會員 #48
原帖由 ×精靈× 於 2008-9-10 06:04 PM 發表

第一手都係澳門人face_l_18:

甘多澳門同志咖咩 墨香   :smilie_:10:
三星高級會員 #49
原帖由 369369 於 2008-9-10 07:46 PM 發表

甘多澳門同志咖咩 墨香   :smilie_:10:

你都係?:smilie_:10:
三星高級會員 #50
係酷戰戈個ke唔係第1手wo= =
佢應該係第3手
一星新手會員 #51
終知一句"冇品
五星白金會員 #52
原帖由 Kendoz 於 2008-9-10 05:33 PM 發表
死左又唔敢起身- -唔知 ...

佢之前同我和左幾次 之後見我d敵人人多 就即刻開紅幫拖打我-.-狗黎既佢
五星白金會員 #53
原帖由 ×精靈× 於 2008-9-10 07:59 PM 發表

你都係?:smilie_:10:

梗系    :smilie_:10:
一星新手會員 #54
一句一句: x交叉Y他的! 幹!face_l_18:
五星白金會員 #55
佢真係(好好人)架!!:cheers: 好到打我lo
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數