榮耀世紀

主題列表 登入
VIP會員 #1
請各榮耀世紀server玩家有興趣在此留言,認識一下2000fun的朋友!

:必需寫出以下資料

id
職業
lv

之後自己想講乜就講低埋,但小心觸犯版規....嘿嘿:smilie_/):
四星黃金會員 #2
ID  SaI    (鬥士)  /     邱比特 (賞金)

lv   100     /     91

= ="通常都係自己一個!!!
得閒可以密我吹水

二星初級會員 #3
id Shing
職業  騎士
lv 37定38?
哈..算係數馬時既玩家啦= =但係一收錢就無在玩= =
廢廢地..但係 見到我大家記得密我啊組下我啦= =!
呢期忙左D.少玩..之後會放多D時間去架啦~
一星新手會員 #4
係咪應該叫世紀再造 ser 0.0
愛*永恆☆
100lv 0.0
得閒打個招呼
二轉會員 #5
飛雲
騎士
45lv
因為要返工,所以逢星期3夜晚,星期4至會online,見到我打個招呼:smilie_:D5: :smilie_:D5:
三星高級會員 #6
資料整頓一下, 暫時只有這麼少人 =.=, 再加 3 人
=================================
職業 |        id     |     lv
=================================
SaI, lv 98,  ??   
Shing, lv 3x, 騎士
愛*永恆☆, lv 100, ??
飛雲,  lv4x, 騎士
x凝望x, lv 7x, 騎士
雅樂仙子, lv 5x, 巫師
x苦中作樂, lv ??,  騎士
段靈楓,  lv: ??, ??
玄魂 lv 10x, 皇家
東方失敗, lv 7x, 騎士
鋒><, lv ??, ??
水中月, LV : 59, 神使
沒有其他人嗎?

三星高級會員 #7
ID : 雅樂仙子
lv  : 50lv
職業 : 巫師
二轉會員 #8
ID :x苦中作樂
lv  : 低...
職業 :騎士
四星黃金會員 #9
id:段靈楓

lv:1@@
有冇得視窗化-3-
三星高級會員 #10
資料整頓一下, 暫時只有這麼少人 =.=, 再加 3 人
主職id , 主職lv ,  主職業  | 副職id , 副職lv , 副職
SaI, lv 98,  ??               | 邱比特, lv 75, ??
Shing, lv 3x, 騎士
愛*永恆☆, lv 100, ??
飛雲,  lv4x, 騎士
x凝望x, lv 7x, 騎士             | o凝望o, lv 40, 弓箭手
雅樂仙子, lv 5x, 巫師
x苦中作樂, lv ??,  騎士
段靈楓,  lv: ??, ??
玄魂 lv 10x, 皇家
東方失敗, lv 7x, 騎士
鋒><, lv ??, ??
沒有其他人嗎?

四星黃金會員 #11
係未個個都玩世紀再造ser架?

四星黃金會員 #12
我係舊榮耀有玩~
而家玩返~
唔知會唔會遲左d呢?
四星黃金會員 #13
我都係岩岩玩返-3-
四星黃金會員 #14
但我想問呢~
點解我想出城又出唔到既~
去到打雞個度又無雞打既@@
四星黃金會員 #15
咁就唔知啦@@
我想知邊個ser多d hk人玩T^T
一星新手會員 #16
id:玄魂
101皇家-3-
禁止發言 #17
id:東方失敗
職業:騎士
lv:努力升上2轉
快d up 2轉:em060:

三星高級會員 #18
重有你係game入邊見到果d月★全部都係,重有我鋒><
禁止發言 #19
原帖由 鋒>< 於 2008-10-20 02:53 AM 發表
重有你係game入邊見到果d月★全部都係,重有我鋒><

我見到你@.@"見到我打個招呼啦:em015:
三星高級會員 #20
我岩岩100,我地有月★影,月☆怡,月★隱,月★文,月★靈,月★飛龍,月★風暴,月★餅,月★基,月*劍,重有幾個的a.a
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數