《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #1
名稱:﹏戀☆魂﹏ 5LV 幫會

會長: 千日

副幫: 邪颯

長老:仙仙 / Seng火

同盟: ξ神話ξ

入幫條件:lv唔緊要最緊要人品好=] 女仔優先@@

幫會規則:熱心幫助會員, 夠義氣, 多出聲, 常上線

幫相後加一 3一因為幫員唔合作=.=次次都影唔成哈哈

二星初級會員 #2
:smile_30.gif:  我黎推下先.......
推你落海......
二星初級會員 #3
原帖由 Seng火 於 2008-10-27 03:42 PM 發表
:smile_30.gif:  我黎推下先.......
推你落海......

東火我地幫會無良會員之1 =3=
三星高級會員 #4
做唔到第一個tim~係度祝我地既會務蒸蒸日上:thup:
二星初級會員 #5
呵呵~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #6
:em014: :em014: 我地幫既無良會員快d上黎報到=,=
二星初級會員 #7
:smile_13.gif: 咩叫無良份子?:smile_13.gif:
我地會只收西人  唔西唔收 記得阿
一星新手會員 #8
哈哈 5知講咩好 反正個會無得頂啦=3="""
三星高級會員 #9
請問收幾lv人士ga @0@?
二星初級會員 #10
[quote]原帖由 Seng火 於 2008-10-27 03:54 PM 發表
:smile_13.gif: 咩叫無良份子?:smile_13.gif:
我地會只收西人  唔西唔收 記得阿 [

唔記得左西火係成個幫最西既tim 0v0
嘿嘿嘿^^v
一星新手會員 #11
好型呀個新邦圖 =-=''
二星初級會員 #12
原帖由 ∥雪∥ 於 2008-10-27 04:10 PM 發表
好型呀個新邦圖 =-=''

我鐘意本身果個多d=,=
e+換左果個都唔令既
二星初級會員 #13
一個旺中帶靜既會 5g點形容 總之就 " 西 " 啦:smilie_:)3:
二星初級會員 #14
原帖由 0o嬅名o0 於 2008-10-27 03:59 PM 發表
請問收幾lv人士ga @0@?

係女無任歡迎@@
係仔就..............
一星新手會員 #15
hihi.__.'':ro04:  幾時有得睇幫相;)
二星初級會員 #16
原帖由 魔雪座X) 於 2008-10-27 04:45 PM 發表
hihi.__.'':ro04:  幾時有得睇幫相;)

老婆你成日都發我皮氣我講咩你都唔聽/\
你e+又唔係幫入邊...
快d化番名同轉性-.-
二星初級會員 #17
升lv中............
二星初級會員 #18
加油大家~~~
二星初級會員 #19
加油加油~~~~~~我要番工啦~~~~~~~
二星初級會員 #20
黎報到既講自己咩名先拉 -,-"
得兩個知係邊個 其他都唔知邊鬼個:smile_13.gif:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數