夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
六星鑽石會員 #201
原帖由 夢之小妹 於 2009-4-16 10:36 AM 發表

試緊,搵左GM幫手CAP流程圖@@睇下係唔係真係有問題~ 有既話會交俾開發

小妹試到嗎?-口-
論壇乞丐 #202
原帖由 於 2009-4-16 05:28 PM 發表

人地又24個鐘....自己都係24個鐘="=
d人仲要5日就60到65=.="""
雖然真係唔知點玩=.="
但係有人升到就得.....官方冇必要搞d活動經=口=
所以....冇得講.......封頂係升lv魔人既玩意...

咁D人點升上去?-。-

魔人高LV...............隻GAME5係永遠最高LV,,,停係65到....佢仲會再開.......高LV,,,,

.....要好有心機先升到上...60LV,,,,,,,,,一日都5知玩幾多個中........
六星鑽石會員 #203
原帖由 藍夢月 於 2009-4-16 05:56 PM 發表

咁D人點升上去?-。-

魔人高LV...............隻GAME5係永遠最高LV,,,停係65到....佢仲會再開.......高LV,,,,

.....要好有心機先升到上...60LV,,,,,,,,,一日都5知玩幾多個中........

人地仲要60之後都可以1日1lv
我真係唔知幾多個鐘=口=
二星初級會員 #204
希望可以開一條線(如4線)
可以pvp..
三星高級會員 #205
原帖由 於 2009-4-16 05:31 PM 發表

小妹試到嗎?-口-

打緊左百幾隻都無,仲試緊。
六星鑽石會員 #206
原帖由 夢之小妹 於 2009-4-16 09:29 PM 發表

打緊左百幾隻都無,仲試緊。

點冇法-口-?
發動唔到?-口-
發動到都冇?-.-"

我終於cap到一張=口=....

夠睇嗎.....
隻怪暈左...
補血.....
慢行(唔知算唔算cap到-口-)

六星鑽石會員 #207
我CAP到啦-口-

第一  左下角沖鋒技能發動 同時神蹟之弓效果發動 隻怪都暈左

第二...已經開始行

第三....行過去耶.....
五星白金會員 #208
我記得好似 衝鋒 果時 隻精發動+自身走速.....都會有咁ge情況

另外 意見
公會果度可以打野留言...但當打完先知..佢話字數過左上限
如果可以...到左上限有提示..或者顯示番仲可以打多幾多字 咁就好了
四星黃金會員 #209
原帖由 夢之小妹 於 2009-4-16 10:35 發表

賣幣其實都會封,可是一直沒有舉報,我每次上線又不見他們~ 
可以跟我說一下他們會使用什麼頻,那個地圖等出現嗎??

因為會考所以小on~不過好耐之前拍左一張
[attach]156425[/attach]
睇下有冇用~

四星黃金會員 #210
2個建議~

頻道的[其他]]這個訊息  可不可以選擇開關

另外新的兩張地圖即(60~65lv) 武器商人 和 防具商人 賣的還是 30lv 以下裝備, 這跟沒賣有什麼分別,宜加多物品售賣, thx
五星白金會員 #211
點解我會咁架...

玩左好耐...冇啦啦一lag就咁

會唔會係bug?

一星新手會員 #212
見倒而家拍賣場個特殊物品類比D蛋同面具氾濫…要買野搵野都要過好多版…
建議下次攪活動將某D活動/節慶物品歸類係拍賣場最低既"其他"度…(果度一件野都無)
論壇乞丐 #213
我覺得元素的魔攻不夠,因為lv40狂戰士不出招,用兩把單手劍斬打怪都扣2500-3000,lv40元素出招打怪,先得果1500-2800.:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o:
二星初級會員 #214
奴果夢之開一個 專門玩亂戰既打方 見到人D人可以打 當又等唔到戰場玩 甘咪可以入E個戰場 自由地同各位玩家打過痛快a"a
二星初級會員 #215
「官方小妹」:神官中左法術,但自己解法術又會失敗~~
我,神官學左解法術4,但我,神官中左法術1,2,3,4,其中一個都好,自己幫自己解法術都會失敗~~

就等於一個醫生自己病左都唔識醫自己,這是什麼道理?

希望更新神官能醫人也能自醫,而不是能醫不自醫~

希望「官方小妹」更新下呢個功能~

謝謝~:smilie_:)2:

二星初級會員 #216
我覺得呢隻Game 外掛問題好嚴重.............一去到d高lv 地圖..10個有9個都係外掛

GM 又捉得慢......

有D 外掛功能可以自動說話,佢一直都會講同一樣野,死左都一直咁講.打左電話gm又唔識捉.....

我地呢d冇外掛玩家可以點........唉唉唉~~~~"
三星高級會員 #217
刺客套狙擊領域套裝..(LV47-51精靈製作套裝)...成套都係加智力..究竟係BUG定顯示錯誤丫?
刺客要智力做咩?同GM講..又叫我寄E-MAIL去REPORT....寄左成個禮拜...唔好話回應...連回覆話收到信會跟進都冇句...
我已經停左50成個禮拜了..仲著住套LV37-41既橙裝...完全冇玩落去既動力...著藍裝又少左套裝特效..除左會多血左...
少迴避,少爆擊,少爆傷...咁換黎做咩?練功打怪要血多做咩..最緊要打得快..打得痛...唔該小妹睇到就幫手REPORT番依個問題...
一星新手會員 #218
因為太多頁..未睇晒..唔知有冇人講左
希望可以交精靈祭壇果d失落聲望野既數量改多d....
次次10個10個解......真係好累
建議: 可分成 50,100 or 250 吧....
二星初級會員 #219
太多外掛, 放心機係度玩隻game都係無意思. 用外掛既人, 搵金好易, 攪到物價升到不得了, 而且 點品好似 傳石魔土之類, 升價升到一般玩家買唔起. 上星期魔土仲係 50金左右, 而家呢, 95 金了.
二轉會員 #220
呢d係唔係bug黎-v-?

我想問你地會點解決?
已經試過重登~

回到最頂傳統版

選擇頁數