夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
一星新手會員 #221
原帖由 kingtom 於 2009-4-24 08:17 PM 發表
呢d係唔係bug黎-v-?

我想問你地會點解決?
已經試過重登~

佢要大地精華,你睇下自己果幾粒係乜?
三星高級會員 #222

究竟刺客要智慧做咩?REPORT左半個月都冇答覆...........

論壇乞丐 #223
原帖由 keigo0622 於 2009-4-25 08:25 AM 發表
http://link.photo.pchome.com.tw/s08/keigo0622/1/124061895628/

究竟刺客要智慧做咩?REPORT左半個月都冇答覆...........

我個隻仲勁....隱身露腿,,報左...都未搞掂=.=
二轉會員 #224
原帖由 地獄少女小愛 於 2009-4-24 09:07 PM 發表

佢要大地精華,你睇下自己果幾粒係乜?

Sorry-_-睇漏野
一星新手會員 #225
牙小妹-_-;大問題
唔知係我LAG;定你地LAG
我岩岩就打完個地圖任;咁升左一格;
再去打;點知就LAG機;比隻死人野打死左
又回唔到血;睇住自己死;25萬經{一格}升左45分鐘
死就5秒.咩事先;仲有個任可唔可以加聲;-v-;

六星鑽石會員 #226
原帖由 文仔;D 於 2009-4-25 11:46 PM 發表
牙小妹-_-;大問題
唔知係我LAG;定你地LAG
我岩岩就打完個地圖任;咁升左一格;
再去打;點知就LAG機;比隻死人野打死左
又回唔到血;睇住自己死;25萬經{一格}升左45分鐘
死就5秒.咩事先;仲有個任可唔可以加聲;-v-;

節喪順變吧....
唔係好多人都lag的
一星新手會員 #227
原帖由 於 2009-4-26 10:38 AM 發表

節喪順變吧....
唔係好多人都lag的

講就易啦-v-
六星鑽石會員 #228
原帖由 文仔;D 於 2009-4-26 04:05 PM 發表

講就易啦-v-

回完你之後
我今日又死左兩次- -
節哀順變緊- -
三星高級會員 #229
:ro03: 聽日早上回去統一回報~
未改好既,會再回報一次俾開發
六星鑽石會員 #230
原帖由 夢之小妹 於 2009-4-26 09:01 PM 發表

辛苦晒~~~同唔該晒小妹@@
論壇乞丐 #231
原帖由 夢之小妹 於 2009-4-26 09:01 PM 發表

A_A,,等我搞屎棍...~
一星新手會員 #232

最好比反一格經我-__________________________________________________________-;
我好慘牙.死得好慘牙t0t

一星新手會員 #233
原帖由 於 2009-4-26 05:21 PM 發表

回完你之後
我今日又死左兩次- -
節哀順變緊- -

40左啦a_a

公會負責人 #234
強烈希望GC増加通訊安全鎖和遊戲的刪人密碼,
可以減低玩家們被盜帳號,物品和被刪掉人物的機會,
保障玩家們的財產,希望小妹可以回報>"<
六星鑽石會員 #235
原帖由 Kiva 於 2009-4-27 06:26 PM 發表
強烈希望GC増加通訊安全鎖和遊戲的刪人密碼,
可以減低玩家們被盜帳號,物品和被刪掉人物的機會,
保障玩家們的財產,希望小妹可以回報>"

試過玩過一個ONLINE...比人爆得多
連買點品同開背包都要密碼= =+
睇下仲有冇人爆到- -"
公會負責人 #236
原帖由 於 2009-4-27 06:28 PM 發表

試過玩過一個ONLINE...比人爆得多
連買點品同開背包都要密碼= =+
睇下仲有冇人爆到- -"

入game上左通訊鎖,知帳號密碼都冇用,
最緊要gc帳同夢章帳唔一樣,改唔到野就冇問題~"~

有d人爆人ac好賤格,爆哂你d有用野都算,之後仲要刪埋你個人物,等你冇得返生~
如果有左刪人密碼,就算比人爆ac都可以保住個人物~
三星高級會員 #237
強烈希望加多d地區任務 = =同埋所得既經驗仲有金錢!!!
吸引返d人打任升lv  依家個個都打重任升.. 由其是40之後
5x= =個陣真係要慢慢打 同其他online 冇分別  
希望可以幫助增加一d夢之既獨有之處
六星鑽石會員 #238
原帖由 teddy駿 於 2009-4-28 10:03 PM 發表
強烈希望加多d地區任務 = =同埋所得既經驗仲有金錢!!!
吸引返d人打任升lv  依家個個都打重任升.. 由其是40之後
5x= =個陣真係要慢慢打 同其他online 冇分別  
希望可以幫助增加一d夢之既獨有之處

其實online game就係咁-.-
冇得點講.....要講就係
高lv既果d任務獎勵.....真係好無聊-__-"
六星鑽石會員 #239
地圖導航....好多時都要點好多下先識行....好煩- -"
好似神神地咁- -
論壇乞丐 #240
原帖由 於 2009-4-29 04:43 PM 發表
地圖導航....好多時都要點好多下先識行....好煩- -"
好似神神地咁- -

跟本就係有問題,,,,,
回到最頂傳統版

選擇頁數