夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
五星白金會員 #281
建議整個郵件發還系統

game裡面..用郵件方式sd野比人
有3日時間比人接收...3日之內唔收就會退番比發信人
仲有10日時間退件時間可以比佢拎番

但如果 果10日時間都冇拎到..果封退件信...會從信箱裡面消失
但右上角個信件logo又不停閃下閃下

希望有個npc之類ge野
可以將10日冇收番ge退件信 收番(連埋入面sd ge道具)
代價可以係game錢 (果封信ge發信價錢數倍)

ps.我只係因為冇上過某隻ac 10幾日-,-...
搞到d退件信(主要都係入面d道具)冇哂
所以先諗起呢d騎呢建議:smilie_/):

另外..信箱得5頁...(有冇上升空間?)
有時會係拍賣場買d唔等洗ge野 / 係倉ac不停sd野黎
將原有ge信...一頁一頁咁退後..
直至又係 係信箱到睇唔番封信
(或者可以用番上面講過ge方法掛~_~)

講完:cheers:
論壇乞丐 #282
原帖由 Mo 於 2009-5-16 01:56 PM 發表
建議整個郵件發還系統

game裡面..用郵件方式sd野比人
有3日時間比人接收...3日之內唔收就會退番比發信人
仲有10日時間退件時間可以比佢拎番

但如果 果10日時間都冇拎到..果封退件信...會從信箱裡面消失
但右 ...

我係拍賣到買的野//都冇左....冇拎到=.=....
四星黃金會員 #283
其實,,,我好希望收集任務可以有返$拎
之前話冇$拎但係聲望會"大幅"上升..但實際上唔係加好多...
我令願佢有返錢...
仲有...個D收集任務拎到既機率極低=.=(就我而言)
論壇乞丐 #284
原帖由 YUYANKINRISE 於 2009-5-16 06:36 PM 發表
其實,,,我好希望收集任務可以有返$拎
之前話冇$拎但係聲望會"大幅"上升..但實際上唔係加好多...
我令願佢有返錢...
仲有...個D收集任務拎到既機率極低=.=(就我而言)

5係AR,,,佢個機會SET死左...不過...多人玩左=.=
姐係...5低先奇= =
四星黃金會員 #285
我收集個D原料半個中。。。
一張都冇喎= =
論壇乞丐 #286
GM啊 刺客閃躲一百幾,打六七下,先有一下重,點打死佢,佢人又勁,無得同佢p:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
論壇乞丐 #287
好心減刺客閃躲,有四轉刺客閃躲又高,攻會再高D,無得p
論壇乞丐 #288
原帖由 YUYANKINRISE 於 2009-5-17 12:53 PM 發表
我收集個D原料半個中。。。
一張都冇喎= =

當中獎機會set死左係5次入邊中1次...
以前.....當有10個人玩......
e+多左..有20個人玩,,,,,,,
小妹話機率冇改,,,.
但係對比返以前....e+真係好似少左.....

我搜左大半日....得3,4張......半個中,,,,,:ro00:
四星黃金會員 #289
可以係使用"精靈之歌"之前加入一個對話視"昌"
可以顯示到你SAVE左邊個重生地點...同埋可以俾你禁確定OR取消...以免某D人
(唔記得左係邊度SAVE左重新點既人)唔小心去左更遠既地方...
我成日都唔記得左SAVE左係邊= =...攪到成日去左D更遠既地方...囧
一星新手會員 #290
請官方 在人物 那裡加入  要 入 (密碼) 才可以delete  人物。thx
遊戲中的(銀行)倉庫 也 加入  要 入 (密碼) 才可以開(銀行)倉庫。thx

也希望可以在(銀行)倉庫加入 存款,提款 金的功能。thx
這是為了減少 被人爆ac  後 人物被delete  和減少 物品被搶的機會。thx

論壇乞丐 #291
原帖由 YUYANKINRISE 於 2009-5-18 07:01 AM 發表
可以係使用"精靈之歌"之前加入一個對話視"昌"
可以顯示到你SAVE左邊個重生地點...同埋可以俾你禁確定OR取消...以免某D人
(唔記得左係邊度SAVE左重新點既人)唔小心去左更遠既地方...
我成日都唔記得左SAVE左係邊=  ...

原帖由 samjoe 於 2009-5-18 09:17 AM 發表
請官方 在人物 那裡加入  要 入 (密碼) 才可以delete  人物。thx
遊戲中的(銀行)倉庫 也 加入  要 入 (密碼) 才可以開(銀行)倉庫。thx
也希望可以在(銀行)倉庫加入 存款,提款 金的功能。thx
這是為了減少 被人爆a ...

快d交哂比開發..=.=(都5知有冇時間搞.-,-).
一星新手會員 #292
我今日入唔到呀,可唔可以話比我知點算
論壇乞丐 #293
原帖由 chickenegg 於 2009-5-18 06:54 PM 發表
我今日入唔到呀,可唔可以話比我知點算

NOD32?!
係既就跟E到做=.=
http://www7.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3424929&extra=page%3D1
三星高級會員 #294
我想問點解我一開game 開唔到個打ac 同password 的樣而個電腦只係一味出個個程式沒有回應但係我唔係用nod32 我想問下個個問題係where 同時我之前係無事的
論壇乞丐 #295
原帖由 fff55699 於 2009-5-19 09:16 AM 發表
我想問點解我一開game 開唔到個打ac 同password 的樣而個電腦只係一味出個個程式沒有回應但係我唔係用nod32 我想問下個個問題係where 同時我之前係無事的

LOAD到傻左:smilie_:10:
五星白金會員 #296
建議副本討伐令有2種

1:多錢 0exp
2:現時的小錢 多exp
論壇乞丐 #297
原帖由 沒落公主 於 2009-5-19 05:11 PM 發表
建議副本討伐令有2種

1:多錢 0exp
2:現時的小錢 多exp

下半年的PLAN...
看來要OVER-RUN了.....A_A
一星新手會員 #298
想問下4轉開發進展去到邊  大約幾時會出   而家封左頂既玩家太無聊啦  大半都己經冇玩  希望快d出新野 ><     

小夜曲 天茹小子 留
論壇乞丐 #299
原帖由 YINLAM76 於 2009-5-19 07:00 PM 發表
想問下4轉開發進展去到邊  大約幾時會出   而家封左頂既玩家太無聊啦  大半都己經冇玩  希望快d出新野 ><     

小夜曲 天茹小子 留

有排等face_l_18:
四星黃金會員 #300
我希望戰場的任務會有錢
仲有的是個D果凍兔斗篷同2000fun可以收藏
咁就可以轉人仔用
收藏品可以重複
可以加個可以共用的地方
可以同一ac個3個人仔用
就唔洗寄信咁煩
同埋可以放不可交易的野
回到最頂傳統版