夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
禁止發言 #301
原帖由 samjoe 於 2009-5-18 09:17 AM 發表
請官方 在人物 那裡加入  要 入 (密碼) 才可以delete  人物。thx
遊戲中的(銀行)倉庫 也 加入  要 入 (密碼) 才可以開(銀行)倉庫。thx
也希望可以在(銀行)倉庫加入 存款,提款 金的功能。thx
這是為了減少 被人爆a ...

你既意見我幫你發左信比小妹啦
二星初級會員 #302
QQ同遊戲唔可以同時開
禁止發言 #303
原帖由 changood 於 2009-5-20 12:35 PM 發表
QQ同遊戲唔可以同時開

up咩野呀 有關QQ咩事=.=?
禁止發言 #304
原帖由 samjoe 於 2009-5-18 09:17 AM 發表
請官方 在人物 那裡加入  要 入 (密碼) 才可以delete  人物。thx
遊戲中的(銀行)倉庫 也 加入  要 入 (密碼) 才可以開(銀行)倉庫。thx
也希望可以在(銀行)倉庫加入 存款,提款 金的功能。thx
這是為了減少 被人爆a ...

你既意見夢之小妹交給了 已將建議交給開發商
二星初級會員 #305
原帖由 不滿人才 於 2009-5-20 02:24 PM 發表

up咩野呀 有關QQ咩事=.=?

我係話開qq就開唔到夢之樂章...但開msn可以開到夢之樂章....點解開qq會玩唔到?
一星新手會員 #306
希望改變下戰場既模式..
唔洗要等到10個人/30個人先開得波..
講真有時要等齊10個人先打得要好耐...(51-60/61-65戰場)
同埋我以家61lv..都未打過30人戰場...30人戰場..根本冇人入...
希望官方.可以改成..係一些擂台模式..唔洗等齊人就可以上去pk....

如果唔係真係好悶- -..要pk就要係城到搵人決鬥..

希望官方真係改善下...
論壇乞丐 #307
原帖由 changood 於 2009-5-21 12:25 PM 發表

我係話開qq就開唔到夢之樂章...但開msn可以開到夢之樂章....點解開qq會玩唔到?

之前開msn唔可以同時開夢之..
小妹你快d提交=.=qq
論壇乞丐 #308
原帖由 魔槍=] 於 2009-5-21 12:31 PM 發表
唔洗要等到10個人/30個人先開得波..
講真有時要等齊10個人先打得要好耐...(51-60/61-65戰場)
同埋我以家61lv..都未打過30人戰場...30人戰場..根本冇人入...
希望 ...

小妹=,=
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3431833&extra=page%3D1
一星新手會員 #309
我一禁"開始遊戲",出現 log in 畫面後, 出現一個視窗 "DJOnline Error!!" , 之後自動關掉遊戲
點算好 ??
論壇乞丐 #310
原帖由 supercompute 於 2009-5-21 05:52 PM 發表
我一禁"開始遊戲",出現 log in 畫面後, 出現一個視窗 "DJOnline Error!!" , 之後自動關掉遊戲
點算好 ??

中左召=。=
冇LOAD唔到= =
冇左個檔?/張卡壞左?/上唔到網?/未更新.?...唔知啦=.=
二轉會員 #311
經319更新後,粉碎擊不再有減傷效果,改為降低對方的爆擊機率
昨日打副本時有個狂戰用了粉碎之後,我用震盪佢話有更強大的作用進行中 (編者:咁遲先發現...)
一招是減爆率,另一招是減傷,兩個性質不同,理應可以 stack up
現向官方建議兩技效果可以並全
一星新手會員 #312
我想個戰場(無論係15vs15/5vs5)可唔可以變番以前任何時段都入得? 又或者一三五開15vs15 二四六開5vs5 但係係任何時段都可以入呢?
依家咁樣對d 彈性番工ge人好唔方便~
一星新手會員 #313
打古城副本個陣..有幾次打死第2隻王[蟻王]
就會5條友一齊彈哂出game..'
三星高級會員 #314
問題已回報
三星高級會員 #315
我認為有節慶就全部人有經驗加成,高lv人士up lv好辛苦的..
二轉會員 #316
好多40上人士投訴
話依家31-40場太易賺分,佢地之前既努力白廢
另外41-50場同51-60場很冷清的是
有個建議唔知適唔適合:
調低40戰場的積分加成,並令50/60戰場的積分大幅度增加
例如:40戰殺一條友10分,50戰殺一條友50分,60戰殺一條友100分,etc.
希望吸引到多d人玩高lvl人士戰場

另外,也有人建議SET聲望CAP
例如:40lvl最多得9000聲,想要多d聲就要打高lvl戰場 (9000以上)

論壇乞丐 #317
升精靈狂妖的我....
升到61L,,,,3個城+埋先得1M3多D

幾時先一個城有9千聲??

唔怪之得咁多外掛掛精掛怪.:smilie_:)3:
之前掛仲有錢收TIM~WOW<佢地搜D料都5係合裝的,好似我咁傻?:em014:
一星新手會員 #318
我覺得魔職回血快留小小
論壇乞丐 #319
可唔可以將魔爆奧義改造沒冷卻時問,因為元素在p場無用依招很費:smile_13.gif: :smile_13.gif: :smile_13.gif: :smile_13.gif:
一星新手會員 #320
希望拉翼可以收藏

希望小妹可以留意:
關於其他玩家對拉翼的意見連結1

關於其他玩家對拉翼的意見連結2

想清楚關於拉翼收藏問題:
1. 拉翼到底是不能收藏還是暫時不能收藏?
(等了好幾次更新了   想知道答案- -)
回到最頂傳統版

選擇頁數