Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
cafe感覺良好..''
3o元就食到很不錯的下午茶..''更是合乎作為學生的我的預算..''
屠龍最深刻是打雌火龍..''不知是否各獵人的狩魂未覺醒..''{狩魂xD!?}''
下位雌火龍竟然發惡..''令其中一位資深獵人剩下丁點血..''
之後的狩獵過得很順..''
打下位緊急任的老山龍時...''ming哥很順利"鎖"老山龍..''
之後3位hurter到6點左右就齊齊玩層層疊..''
到7點時我就要回家了..''
要說今天不開心的事..''應該是地鐵出了少少問題導致比預期遲了1O分鐘-0-''
p.s::::感謝王座舉辦屠龍團和找到一個舒適的地方屠龍..''期望下一次2ooofun屠龍團的舉辦:smilie_:D5:

五星白金會員 #2
原帖由 colin 於 2009-3-1 10:22 PM 發表
cafe感覺良好..''
3o元就食到很不錯的下午茶..''更是合乎作為學生的我的預算..''
屠龍最深刻是打雌火龍..''不知是否各獵人的狩魂未覺醒..''{狩魂xD!?}''
下位雌火龍竟然發惡..''令其中一位資深獵人剩下丁點血..'' ...

這cafe比原定價格還要平宜,加上某位獵人早前曾在這裡工作,所以我才選擇這裡.

這是7:00之後的其中一場.
就是4個弓弓(公公.....!?被狂嘔)連續狂抽八條岩龍.

ming少 打老山唔算有鎖了,因為如果佢真係鎖老山既話,是會mission failface_l_18: .
這晚最後打到10:00去食飯,之後轉場再係M記打多陣,11:30哨場.
PS::個人覺得今次龍團整體說尚可接受,從搞手的角度來看要求是要高的.要說今天的遺憾,就是偉哥和牙龍沒有出現~
二星初級會員 #3
玩到1o點-0-..!?''
另外..''加上偉哥和龍哥應該可以幫我上hr9-x-''
到現在還要煩惱金錢和武器-0-''
五星白金會員 #4
原帖由 colin 於 2009-3-2 09:06 PM 發表
玩到1o點-0-..!?''
另外..''加上偉哥和龍哥應該可以幫我上hr9-x-''
到現在還要煩惱金錢和武器-0-''

11:30完結.
偉哥,看見了吧,有人想要升HR!呵呵~
多點去農場做下農夫,就能解決金錢上的問題.武器呢....也是要踏實地去打料,也煩不了這麼多.

四星黃金會員 #5
= = 好懷念的屠龍團   可惜我上年賣左小p
等我al完再買番部黎屠先 xd
五星白金會員 #6
原帖由 青bbb 於 2009-3-3 05:18 PM 發表
= = 好懷念的屠龍團   可惜我上年賣左小p
等我al完再買番部黎屠先 xd

好,你AL幾時完?
四星黃金會員 #7
如果佢係中7~5月頭應該完~計ORAL- -
中6的話~2010xD~
我係中六咋- -
好想打MHP2G~十年冇打啦...
有一次玩個FD部機...
用長槍被野豬王殺~(冇著裝+HR1野豬王+骨槍(係呢把~?))
死左2次就冇玩啦...- -
VIP會員 #8
冇法- -

我真係唔記得左要返工=______________=

下個星期日我搞的話有冇人去先a_a?

我一定幫你升到hr9囧
五星白金會員 #9
原帖由 chunwailui 於 2009-3-4 08:45 AM 發表
冇法- -

我一定幫你升到hr9囧

15號既話我沒問題~
二星初級會員 #10
原帖由 chunwailui 於 2009-3-4 08:45 AM 發表
冇法- -

我一定幫你升到hr9囧

我8號/15號都沒有問題
四星黃金會員 #11
留名等加分XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
五星白金會員 #12
前排病左先出席唔到~下次你地幾時再搞過?我需要好多麻煩既素材
二星初級會員 #13
原帖由 0十字軍0 於 2009-3-6 06:28 PM 發表
前排病左先出席唔到~下次你地幾時再搞過?我需要好多麻煩既素材

"天"字素材:smilie_O_o: ?
五星白金會員 #14
原帖由 colin 於 2009-3-6 06:30 PM 發表

"天"字素材:smilie_O_o: ?

天果d唔係問題~我需要好多"角",紅角.剛紅角之類
五星白金會員 #15
好耐冇見=]]]如果唔係要會考,,,我想都黎T^T
唉~.~好憎會考~咩都唔做得咁濟,除左溫書
二星初級會員 #16
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-3-6 07:25 PM 發表
好耐冇見=]]]如果唔係要會考,,,我想都黎T^T
唉~.~好憎會考~咩都唔做得咁濟,除左溫書

一生人一次會考..算吧face_l_18: {不算重考..''}
二星初級會員 #17
原帖由 0十字軍0 於 2009-3-6 06:37 PM 發表

天果d唔係問題~我需要好多"角",紅角.剛紅角之類

黑龍一家:smilie_/): !?
五星白金會員 #18
原帖由 colin 於 2009-3-6 10:32 PM 發表

黑龍一家:smilie_/): !?

係,仲有角龍一族,凱龍一族~好麻煩
二星初級會員 #19
原帖由 0十字軍0 於 2009-3-7 03:06 AM 發表

係,仲有角龍一族,凱龍一族~好麻煩

下次屠龍團一齊打:smilie_:D4:
反正決定用回hr9的男角/_\''{有沒有轉性別的老金orz"}
五星白金會員 #20
我幾時打都無所謂=0=
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數