Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
等待驗證 #1
點打老山龍?點打老山龍?點打老山龍?點打老山龍?點打老山龍?
二星初級會員 #2
用雙刀洗右後腳xD"/
用12個大爆g炸頭..''
之後用雙刀洗肚..''/用太刀打頭
二星初級會員 #3
夠高攻就得= =
五星白金會員 #4
打老山龍既話呢,,,火事就是王道=]]]
老山蟹,,,一技記之曰:耐震=]]]
二星初級會員 #5
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-3-6 07:34 PM 發表
打老山龍既話呢,,,火事就是王道=]]]
老山蟹,,,一技記之曰:耐震=]]]

g級有什麼裝可以有斬味+1和耐震..!?
五星白金會員 #6
原帖由 colin 於 2009-3-6 10:52 PM 發表

崩龍裝~~~~~~~~~€
五星白金會員 #7
原帖由 0十字軍0 於 2009-3-7 06:40 AM 發表

崩龍裝~~~~~~~~~€

崩裝幾令-v-我之前都有合左套~~~
二星初級會員 #8
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-3-7 08:21 PM 發表

崩裝幾令-v-我之前都有合左套~~~

我是男角用崩裝呢/.\'
五星白金會員 #9
原帖由 colin 於 2009-3-8 08:35 AM 發表

我是男角用崩裝呢/.\'

我玩女-v-你可以用老金改性別架...之前偉哥都改過
六星鑽石會員 #10
雙刀洗肚,死硬=.=
龍屬~
二星初級會員 #11
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-3-8 09:46 PM 發表

我玩女-v-你可以用老金改性別架...之前偉哥都改過

我現在尋找沒有喔..!!''
偉哥見此post就答下我還有沒有改性別的老金-0-''麻煩了偉哥0.0'
二星初級會員 #12
雙刀梗係洗個頭喇-,-''..打打下仲可以打到佢起頭...打肚都唔知打幾耐...
二轉會員 #13
原帖由 乂黑影舞乂 於 2009-3-14 07:49 PM 發表
雙刀梗係洗個頭喇-,-''..打打下仲可以打到佢起頭...打肚都唔知打幾耐...

我都係第一次聽老山龍個頭係比肚更為弱點
尼位高手真係見多識廣:smilie_O_o:
二轉會員 #14
原帖由 colin 於 2009-3-6 10:52 PM 發表

個人有兩套耐震裝幾好用
1.(耐震,屬攻強化,高磨,匠+1)武器唔洗有洞
雪獅x頭,身,腰,金獅手,怪鳥u腳
2.(見切+3,耐震,業物)武器唔洗有洞
炎王x頭,身,鐮蟹u手,角龍z腰,腳
希望幫到你地
五星白金會員 #15
原帖由 乂黑影舞乂 於 2009-3-14 07:49 PM 發表

打肚係耐牙~不過打頭重耐
二星初級會員 #16
但係打頭會安全d波...我次次都係打頭-,-''...打肚反而打唔羸- -''
二轉會員 #17
原帖由 乂黑影舞乂 於 2009-3-15 09:32 PM 發表
但係打頭會安全d波...我次次都係打頭-,-''...打肚反而打唔羸- -''

想問一下,打肚有咩危險?
二星初級會員 #18
危險唔知-,-''..但係我會打唔羸-,-''
六星鑽石會員 #19
原帖由 乂黑影舞乂 於 2009-3-16 05:47 PM 發表
危險唔知-,-''..但係我會打唔羸-,-''

識打既話打肚原全唔係問題......你打唔贏可能成日比佢踩中~
肚下面既危險就係你唔識走位既話好易比佢拖到落尾,比佢尾打中=冇一半血 (150hp)
五星白金會員 #20
最安全方法:
火事+2全程打頭
G位老山龍1人打到5區FING頭4次死左
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數