FreeStyle

主題列表 登入
一星新手會員 #1
請問現在怎麼可以進入低等頻道?
三星高級會員 #2
低lv咪可以入到低等頻道-___-||
一星新手會員 #3
請問現在怎麼可以用高等人物進入低等頻道?
三星高級會員 #4
你甘樣有咩意思
45lv入去屈新手
係有料去番自己lv頻道啦:donno:
一星新手會員 #5
有多一個人物包..
之後用bug咪入到lo
三星高級會員 #6
點樣bug??!!!!!!!!!!!
三星高級會員 #7
俾你BUG入左又點?
覺得蝦新手好自豪?
依隻GAME就係有你地依D心術不正先搞到甘
外掛又係玩入低頻BUG又係
有料挑高LV啦:donno:
二轉會員 #8
原帖由 月影星辰 於 2009-4-16 05:21 PM 發表
俾你BUG入左又點?
覺得蝦新手好自豪?
依隻GAME就係有你地依D心術不正先搞到甘
外掛又係玩入低頻BUG又係
有料挑高LV啦:donno:

比佢入到都未必玩到
一星新手會員 #9
原帖由 isaactse 於 2009-4-15 08:01 PM 發表
有多一個人物包..
之後用bug咪入到lo

抱歉讓大家誤會,我不是要屈新手.
只是現在沒有了1-40%區和香港區.
而我又不想玩計算戰績的比賽.
所以想進低等區玩,那樣便不算戰績.
而且我只是打算用17等後為到1-15等玩,也不會屈新手.
希望知道的人能告訴我進入低等頻道的方法,謝謝.
三星高級會員 #10
原帖由 accab 於 2009-4-17 00:35 發表

抱歉讓大家誤會,我不是要屈新手.
只是現在沒有了1-40%區和香港區.
而我又不想玩計算戰績的比賽.
所以想進低等區玩,那樣便不算戰績.
而且我只是打算用17等後為到1-15等玩,也不會屈新手.
希望知道的人能告訴 ...

即係甘..
我唔覺得戰積花左有咩甘大獲= =
你想靚戰積可以去開房洗戰積
加上聽講而家改左版無左入低LV頻BUG
想係低LV頻長留就算你1LV玩到15LV轉職
16LV都會逼你走
仲有16LV可以學新技
15LV仲未得..你敢話無分別?
我先唔信:smile_13.gif:
有實力就算點輸都唔會太樣衰
同埋隻GAME戰積根本係假象
見過唔少C/PF板成200~300名內(組隊時佢地+好友睇到)
諗住好勁..點知落場仲輸俾個無裝..SO WHAT?
去番屬於自己個頻道啦...
一星新手會員 #11
原帖由 月影星辰 於 2009-4-17 08:17 AM 發表

即係甘..
我唔覺得戰積花左有咩甘大獲= =
你想靚戰積可以去開房洗戰積
加上聽講而家改左版無左入低LV頻BUG
想係低LV頻長留就算你1LV玩到15LV轉職
16LV都會逼你走
仲有16LV可以學新技
15LV仲未得..你敢話無分 ...

我是不想一直玩一直擔心戰績問題,對上LAG/外掛也不用擔心戰績變得不好.
希望知道的告訴我方法
三星高級會員 #12
原帖由 accab 於 2009-4-17 13:08 發表

我是不想一直玩一直擔心戰績問題,對上LAG/外掛也不用擔心戰績變得不好.
希望知道的告訴我方法

LAG就算啦
基本上電腦幾勁寬頻幾好都無用= =
遇外掛一係禁ALT+F4中離
一係打前[登錄關心好友]..真係外掛再加黑命單
一係睇下對方有無入團..可以同D較出名既團既人打
一係睇對方個名...見成堆數字名..或者不知名好走啦
我至少遇到3字個數字名超長..唔知開加速定改左能力= =
俾你入到又點
到時俾人拆穿你玩BUG入低LV頻仲樣衰
當你外掛論者說
一星新手會員 #13
原帖由 月影星辰 於 2009-4-17 05:20 PM 發表

LAG就算啦
基本上電腦幾勁寬頻幾好都無用= =
遇外掛一係禁ALT+F4中離
一係打前[登錄關心好友]..真係外掛再加黑命單
一係睇下對方有無入團..可以同D較出名既團既人打
一係睇對方個名...見成堆數字名..或者不知 ...

現在即使是一半時間前alt+f4也會算敗績
總的來說我就是不想擔心戰績問題
因此希望知道的能告訴我進入低等頻道的方法,謝謝.
三星高級會員 #14
原帖由 accab 於 2009-4-17 20:14 發表

現在即使是一半時間前alt+f4也會算敗績
總的來說我就是不想擔心戰績問題
因此希望知道的能告訴我進入低等頻道的方法,謝謝.

我夠知而家唔夠1半都計戰敗..2:30呀ma
你又話唔想同外掛打驚影響自己戰積
依隻game而家外掛實會有..睇你好唔好彩
同埋自己識唔識分邊d人係外掛
善用黑名單啦..

我去過唔少討論區都未見過有人好似你甘係甘叫人教你玩bug
我夠知同開外掛d人打會係好不爽既事
要識分都係靠經驗同觀察
如果你玩fs淨係睇戰積做人
我只係可以同你講...你唔適合玩依隻game...ok?
1個輸唔起既人1個咩都驚又唔諗下預防方法既點玩都係失敗者
教左你方法又唔試下
一味搵捷徑..唉:donno:

我自己咪又遇過外掛..黑名單唔同佢打咪得
再者..當你識多d人你自然會搵佢地打ga啦
戰積我真係唔睇重..反正追命逐利都係唔成熟行為
為咩呢?
唔好甘執著啦..試下入唔同房玩
我唔信間間房都係外掛
再唔係係度開post叫人add你玩都得啦

一星新手會員 #15
原帖由 月影星辰 於 2009-4-17 08:41 PM 發表

我夠知而家唔夠1半都計戰敗..2:30呀ma
你又話唔想同外掛打驚影響自己戰積
依隻game而家外掛實會有..睇你好唔好彩
同埋自己識唔識分邊d人係外掛
善用黑名單啦..

我去過唔少討論區都未見過有人好似你甘係甘叫 ...

首先感謝你忠告
事實上外掛唔係次次睇得出,算我經驗少
我唔需要黑名單,我見過一次用外掛既人我都記得
但我一次都唔想見到
退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被影響到.

戰績,我唔係要屈到樣樣no.1
講真我覺得咁屈法好無謂
我只係想keep住戰績ok咁,費事冇人組
絕非追逐命利

我發問此問題絕無惡意,更唔希望引起罵戰
所以希望知道的能告訴我進入低等頻道的方法
而唔係提供方法既人請勿留言了,謝謝
三星高級會員 #16
原帖由 accab 於 2009-4-17 20:55 發表

首先感謝你忠告
事實上外掛唔係次次睇得出,算我經驗少
我唔需要黑名單,我見過一次用外掛既人我都記得
但我一次都唔想見到
退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被影響到.

戰績,我唔係要屈到樣樣no.1
講真 ...

唔通你想自己45lv仲係新手區度同d新手玩= =?
姑且勿論你已經45lv..即使25lv..27lv入去已經差天共地
你覺得會有人肯同你玩?除非係自己所識既人例外
到時人地可能仲會反話番你..用bug入黎xxxxxxx
邊個話低lv頻無外掛?唔好彩場場遇外掛甘你同係普通頻有咩分別?
最多只係唔計戰積..但甘玩過程安落咩?

仲有提下你唔好唔記得有改名依樣野存在
你肯定佢地改完名你仲認得..憑樣?
如果用黑名單就算人地改左咩名佢都會更新番..走唔甩..

我明白想個戰積一般ok唔太樣衰係人之常情
我自問而家都唔係好得去邊
但我一樣玩得開心
有無聽過釣勝於魚...過程係緊要
但而家外掛層出不窮
建議你如果同人打完覺得對手實力ok又唔開外掛可以+好友
同人地講聲約下次再打都ok
雖然好似好理想化甘..但係而家真係認真玩玩家比以前少好多

要講都講完..自己好自為知:donno:

三星高級會員 #17
係論壇叫人教你用bug 多數無人會理你
戰績又真係唔重要 又無人睇到
二轉會員 #18
你地好認真wo
如果用手寫板都唔知要哂幾多力@@
-----------------------------------------
唔好理樓主ge用意係點,重知如果有人係教到佢咪教囉,冇咪算,唔洗講咁多:smilie_:10:
三星高級會員 #19
要呃下積分
我都好好心
推高左個post
多d人睇到樓主訴求
一星新手會員 #20
原帖由 月影星辰 於 2009-4-17 09:05 PM 發表

唔通你想自己45lv仲係新手區度同d新手玩= =?
姑且勿論你已經45lv..即使25lv..27lv入去已經差天共地
你覺得會有人肯同你玩?除非係自己所識既人例外
到時人地可能仲會反話番你..用bug入黎xxxxxxx
邊個話低lv頻無 ...

清者自清,我目的唔係屈新手
所以我唔介意有人話我玩BUG
上面都講左,退而求其次,係低等頻道玩,至少唔會被外掛影響到
總的來說我介意戰績被破壞
希望知道的/一直向我提供忠告的大大們能告訴我進入低等頻道的方法
而唔係提供方法既人請勿留言了,謝謝
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數