功夫外傳

主題列表 登入
二星初級會員 #1
各位如果發現任何問題 請集中來這討論

看我能否協助大家

二星初級會員 #2
第一  大家必須要重新下載新版本的客戶端
           以下是官網下載link http://www.gamania.com.hk/hk/downloadmain.asp
   安裝完遊戲,需要執行桌面捷徑先進行更新. 需要更新的檔案大約有57mb

第二 這個遊戲必須使用Beanfun帳戶, 才能玩. 所以一定要申請 或 升級至Beanfun

第三 新增遊戲帳戶.只要你擁有Beanfun 帳戶, 就可以在beafun 內新增遊戲帳戶.

第四    帳戶錯誤”? 從Beanfun 選擇遊戲帳戶, 再更新, 再登入 整個過程不要用多15鈔, 否則會出現帳戶錯誤的error.

二星初級會員 #3
發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe

姐係點@@?
六星鑽石會員 #4
咁樣呢???:smilie_O_o:

二星初級會員 #5
開game果陣佢話我地區語言錯誤 點攪-3-"?
二星初級會員 #6
我有一個問題
我玩飛鏢的
我按攻擊,成日射空鏢
唔知係lag問題定咩呢~~~
二星初級會員 #7
你點入到Game ==.!?
二星初級會員 #8
我咪係橘子官網下載左beanfun,申請個帳號
跟住下載埋隻game
丙係beanfun找功夫外傳,裡面申請埋個遊戲帳號
啟動遊戲就入到
四星黃金會員 #9
入game好鬼麻煩
又要beanfun
整完又要開網頁
更新又慢

正係啟動隻game姐
搞左我半個鐘仲係更新緊

咁神奇既登入方法.. 吸引玩家注意 !?
三星高級會員 #10
禁beanfun!個啟動制跟本完全冇任何反應    又話禁左就得   我等左成個鐘啦

唔好問埋我d有冇揀帳號   我得一個帳號有咩好揀
二星初級會員 #11
我都唔得,佢話我發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
姐係點
二星初級會員 #12
原帖由 ♀紫雪乂聰☆ 於 2009-6-12 07:26 PM 發表
發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe

姐係點@@?

唔好意思
呢幾日掛住打唔記得回 post

你的問題係因為你的IE LOAD 唔到個更新files
請確定你是使用 IE 7 OR 6, 請關防火場or IE TOOL BAR  (關晒就無問題@@ 咁就一定係一d保安設定block 了)
如果是IE 7 Or  6  , 請把 IE TEMP FILES 清除一次 再開 try 下得唔得
二星初級會員 #13
原帖由 ★☆☆★ 於 2009-6-12 07:27 PM 發表
咁樣呢???:smilie_O_o:

你呢個係玩玩下 彈呢個box 出黎 定係 更新完進入遊戲  就彈呢個box?

如果係更新完彈呢個box 出黎 @@ 咁就好煩了....
二星初級會員 #14
原帖由 edisonkitki 於 2009-6-12 07:54 PM 發表
開game果陣佢話我地區語言錯誤 點攪-3-"?

開game 果陣?
你意思是 開更新個個 網頁出黎 還是 更新完 入game 時話你地區語語錯誤?
二星初級會員 #15
原帖由 搞搞野 於 2009-6-12 08:03 PM 發表
我有一個問題
我玩飛鏢的
我按攻擊,成日射空鏢
唔知係lag問題定咩呢~~~

npc 太多 係咁的
如果npc 只有1-5個  都係咁 應該係你電腦問題la
你開個工作管理員出黎 一邊打一邊望住 就會見功夫呢隻game 都用好多資源下
二星初級會員 #16
原帖由 神鬼無間 於 2009-6-13 09:45 PM 發表
禁beanfun!個啟動制跟本完全冇任何反應    又話禁左就得   我等左成個鐘啦

唔好問埋我d有冇揀帳號   我得一個帳號有咩好揀

你的問題 可能係 Beanfun 找唔到你的遊戲安裝位置

係功夫個圖下方有一個  重新確認 按摩 你再次指返你安遊戲的位置吧 預設位置在以下
c:\Program Files\Sony Online Entertainment
二星初級會員 #17
大大~我都是這樣啊~發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
我不太明你講咩~可以清楚一點嗎?不要說英文~謝謝><
二星初級會員 #18
大大~我都關了防火啦~都是不行啊><5555
二星初級會員 #19
發生錯誤: IDS_INSUFFICIENTSTORAGE - 261
LE個解咩
二星初級會員 #20
我更新呢隻game超慢,係網個到寫住個速度係(0.50)MBps,勁慢=.=,我其他game都唔係咁,又冇人教下我點做,我更新左4小時仲未得
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數