夢之路娜

主題列表 登入
七星元老會員 #1

有感很多版友在公測時遇到很多問題。 (Bug..

為了版區整潔,及能有效將問題交給官方處理。

故特此設立此區。

除了可直接在此帖回報問題,亦在直接 E-Mail 或 傳真。

E-Mail: luna@gamecyber.com.hk
Fax-N: (852) 2345 3007
TeL-N: (852) 2115 9768

註: 凡在此帖閒聊等,一律刪帖或根據版規處理。

四星黃金會員 #2
法僧單手杖用唔到聖光三招:smilie_:)3:

唔該官方搞搞佢:victory:

請盡快修好佢 無聖光技好難打 用雙手杖又痛

八星無敵會員 #3
PVP ser 好叉煩 (唔轉戰鬥模式)人地都隨時打到你

打緊怪 比d弱智仔 搞 煩過鬼

最好更下佢
三星高級會員 #4
PVE 同 PVP 最好可以一齊用,  分兩個SERVER簡直是多撚餘

八星無敵會員 #5
唔記得講埋 PVP個ser  lag到不得了
二星初級會員 #6
建議官方系官方網開啟官方討論區

2000FUN論壇可能有D玩家吾識 或者有玩家會去左第二D論壇
令人流分散......┌┤´д`├┐

系官網開可以集中討論區人流 令遊戲討論更熱鬧  (●⌒∀⌒●)
五星白金會員 #7
希望可以係頻道用↑重複之前講既野

按w開地圖可以用mouse指向某地會有果個x,y

可以係頻道上右按人名組人,+好友等
二星初級會員 #8
1. 商城物品 一開始比較貴了 如果可以把價錢下降一點會比更好

2. 掉品率... 下降了 有小部份玩家 有點兒不滿

3. PVP 及 PVE 有LAG 服 的問題

4. 怪物名字 和 任務要清除 或 收集 的名字 有所出入 請官方 多留意

5. 本人 希望官方 可更快 開設 情侶系統 或 結婚系統

6. 定期整理 商城物品 收費

以上6點 是 本人 及 多位朋友玩家 的意見
二星初級會員 #9
我覺得正個p場最好,有d玩家高lv冇野做,可以入p場
二轉會員 #10
玩緊中途改不到遊戲視窗mode或大小
要登出再load game個陣先轉得
這個不必要的麻煩可刪減吧?
二轉會員 #11
唔知有無人post過
呢個方法我係巴哈睇返黎
香港版一樣用到
首先學左瀕死(姐係30%血以下23%攻果招)
整到技能發動(扣自己血=.=)
再轉地圖,就會永久加23%攻

我隻雙手劍係確定用到呢個方法
不過我亦有會員話唔得
歡迎大家測試下
希望gc改返

五星白金會員 #12
快捷鍵 附魔同強化掉轉左= =

我按附魔變左強化 按強化變左附魔
四星黃金會員 #13
日日玩玩下都lag到當機

2、3hrs一次

更新左e+ 1.5hrs一次

我用windows XP

好心夢之cyber快D仲好佢啦=]
二轉會員 #14
白朗峰港去基地的傳點個名錯左

#13個位都算係bug?=,=
七星元老會員 #15
http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... &extra=page%3D1

BUG:ro09:
七星元老會員 #16
在視線範圍裡出現玩家便會lag住, 持續1~2秒.
意思是指, 本來沒有玩家, 突然有玩家登入/走入視線範圍便會lag
特別在引怪的時候, 隨時死亡.
這問題在台灣luna Online 亦有,
相信可以排除是網路問題
這樣的無故被lag死, 令人很無奈,無癮,甚至生出無名之火
最後結果只會不玩此遊戲, 原因顯然而見
不知道香港代理商能否處理?

ps. 這不算是bug
可是, 穩定的線上環境才能留住玩家的心
六星鑽石會員 #17
搶怪有白目,唔理~投訴又唔理!~
二轉會員 #18

上圖應該係大黑熊:smilie_:)3:
二星初級會員 #19
有時入ser 打乜都係扣1 -0-
之後我同人玩配對挑戰喇...連續幾場都係打咩扣一血-0-..有時正常-0-
只要個場係黑暗的洞穴 ..就打乜都扣一血 =-= 改下佢thx..唔知點打好-0-出技打怪都係扣1-2血
二轉會員 #20
呢個雖然未必係bug
神奇粉末齊料都合唔到魔法粉末

最後公會d人同我講
先知雜貨店個個活性化油先岩..

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數