Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #21
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-25 09:11 PM 發表
re牙龍:上黎又唔呃多幾個post=3=""
re十字軍:唔該曬你先~其實我都冇咩點玩銃槍~所以先想試下~~一陣試下打套出黎
re闇靈:記得牙~~都多謝你記得我先=P

而家算唔算:smilie_:10:
五星白金會員 #22
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-25 09:11 PM 發表
re牙龍:上黎又唔呃多幾個post=3=""
re十字軍:唔該曬你先~其實我都冇咩點玩銃槍~所以先想試下~~一陣試下打套出黎
re闇靈:記得牙~~都多謝你記得我先=P

鎧龍天殼x2+劍聖頭,你努力:dump:
另外再分享下d訓練所紀錄先
大怪鳥 0:27輕弩  4246長槍
桃毛王 0:58雙刀  5788太刀
電龍  2:30重弩  8737大劍
盾蟹王 0:47太刀  8668長槍
雪獅王 2:05輕弩  11236大鎚
黑狼烏 2:48大鎚  12342長槍
雙角龍 2:49雙刀  17215大鎚
鐙龍  1:57片手  18425太刀
麒麟  1:42大鎚  21351太刀
特別訓練
砂龍王 2:26太刀  7659笛
水龍  6:23重弩  11703大鎚
鐮蟹王 4:22片手  15334統槍
雄火龍 4:05笛   17793長槍
金獅子 7:06大鎚  23299大劍
g位訓練
眠烏    6:54笛   10188統槍
桃毛王亞種 5:07雙刀  12329大劍
盾蟹王亞種 8:55大劍  13575長槍
迅龍    6:38太刀  14973太刀
雪獅王亞種 7:46雙刀  17279雙刀
溶岩魚   5:45重弩  21770重弩
鐮蟹王亞種 13:30太刀 20402長槍
真.金獅子 7:53弓   24646太刀

五星白金會員 #23
re huteson:+油^^有咩唔識順便響呢到問啦^^"""
re牙龍:算你啦XDDD
re十字軍:套裝合完lu=w=""不過冇用劍聖頭~我合完成套裝重有2個天殼= ="
我除左大怪鳥快過你就冇快過你= ="""我26秒XD其他超慢
五星白金會員 #24
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-26 03:23 PM 發表
re huteson:+油^^有咩唔識順便響呢到問啦^^"""
re十字軍:套裝合完lu=w=""不過冇用劍聖頭~我合完成套裝重有2個天殼= ="
我除左大怪鳥快過你就冇快過你= ="""我26秒XD其他超慢

你努力d打訓練所啦,打得快都需要d運氣去配合先得
好似盾蟹王佢一潛地就一定慢,我見人地長槍1分50秒篤死麒麟:ro00:
仲有咁多殼淨就羅去整下武器~整把死亡.世界就要2個天殼+1個天鱗
如果要整全武+全裝(包弓手裝)天鱗果d好似要32個

八星無敵會員 #25
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-26 03:23 PM 發表

我想玩....但又重玩好慘:smile_13.gif:
五星白金會員 #26
原帖由 牙龍~* 於 2009-6-27 10:13 AM 發表

我想玩....但又重玩好慘:smile_13.gif:

老手玩番幾日就上到hr9啦
五星白金會員 #27
re十字軍:訓練所真係好睇運~.~"佢既攻擊模式一唔岩洗就慢得好多,,,不過合全裝+全武就真係冇咁好心機啦~.~""""
re牙龍:唔重玩咪玩番舊人囉~~練下新武黎玩都ok
八星無敵會員 #28
原帖由 0十字軍0 於 2009-6-28 05:35 PM 發表

老手玩番幾日就上到hr9啦

我係新手:smile_13.gif: :smile_13.gif:
八星無敵會員 #29
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-28 08:01 PM 發表
re十字軍:訓練所真係好睇運~.~"佢既攻擊模式一唔岩洗就慢得好多,,,不過合全裝+全武就真係冇咁好心機啦~.~""""

save冇銀左=.=""
二星初級會員 #30
um..''點開場好呢..!!
要多謝王座提名啦..!!
老實講..!!呢個版熱鬧係主要因為psp既mhp2g..!!
出了2年左右..!!我認為現在沒落都算是一項奇蹟了..
話說mhp出係psp只有2集..唔可以同3國無雙呢d出左好幾集既game黎比較..!!
冷清都係無可厚非的..!!
就算過左考試..!!成績又是一個問題..!!
考得唔理想既hunter..''{例如我}''亦都會為會考or下一次考試而擔憂..!!
自然就會選擇溫書而唔會放咁多精力係mhp到..!!
就算玩..!!有時都覺得溫書比較重要..!!懂得擔心未來
當然..版變得冷清既原因亦都係因為約戰較少同埋人氣不足..!!
約戰..!!上班的上班..番學的番學..約不到時間,臨時有事黎唔到or放飛機而導致聚唔到一齊..又係一個問題
五星白金會員 #31
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-28 08:01 PM 發表

放心~整哂全裝都唔會爆個箱,會去到第10版:smilie_:10:
五星白金會員 #32
冇咁好心機囉~.~"""""
五星白金會員 #33
今日成功打贏左5天王~38分鐘
而村長4天王20分鐘打到啦
四星黃金會員 #34
我記得你嫁權少...
唔知你仲記唔記得我...
我都仲有打MHP2
由新SAVE打過~
不過仲係HR1(因為唔係成日玩~)
村任就爆晒~

等自己一個人玩就冇咩動力玩落去~T^T

P.S.牙龍係真真正正既怪....屬性係吹水
弱點屬性仲係度分析緊~xD
四星黃金會員 #35
我玩左好耐~~不過部psp成日自動波,玩得好辛苦>.<而且我唔玩集會所的,所以得果hr3左右:ro00: 大家多多指教xD

五星白金會員 #36
回復 33# 0十字軍0 的帖子
真係失禮= =我重未打4天王
回復 34# awpkiller2 的帖子
緊係記得你啦=]雖然好似冇同你打過,但係成日都響呢到吹水
回復 35# 乂影商乂 的帖子
點解唔扲去整下既????
一星新手會員 #37
呢隻game係一出果排先hit= ="
五星白金會員 #38
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-7-7 07:52 PM 發表
回復 33# 0十字軍0 的帖子
真係失禮= =我重未打4天王
回復 34# awpkiller2 的帖子
緊係記得你啦=]雖然好似冇同你打過,但係成日都響呢到吹水
回復 35# 乂影商乂 的帖子
點解唔扲去整下既????

你去打下集線所5天王~
迅龍~轟龍~黑鎧龍~黑角龍~真金獅~
仲好玩
四星黃金會員 #39
因為部機好神,有時我用小小暴力佢就好返,而家就係咁了@@所以呢幾日係度狂玩xD不過好快又唔掂架la>.<
八星無敵會員 #40
原帖由 awpkiller2 於 2009-7-6 12:11 PM 發表
我記得你嫁權少...
唔知你仲記唔記得我...
我都仲有打MHP2
由新SAVE打過~
不過仲係HR1(因為唔係成日玩~)
村任就爆晒~

等自己一個人玩就冇咩動力玩落去~T^T

P.S.牙龍係真真正正既怪....屬性係吹水
弱點屬 ...

個個咁俾面呀:redface:
回到最頂傳統版

選擇頁數