Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #41
原帖由 賢~* 於 2009-7-7 08:38 PM 發表
呢隻game係一出果排先hit= ="

咁我唔為同wo 出2個時 我都係過左好耐先玩 個時仲好多人玩 但 2g就....
五星白金會員 #42
keep唔到耐~.~"""2果時我都好遲先開始玩,但係都有好多人玩
五星白金會員 #43
原帖由 colin 於 2009-6-29 12:10 AM 發表
um..''點開場好呢..!!
要多謝王座提名啦..!!
老實講..!!呢個版熱鬧係主要因為psp既mhp2g..!!
出了2年左右..!!我認為現在沒落都算是一項奇蹟了..
話說mhp出係psp只有2集..唔可以同3國無雙呢d出左好幾集既game黎比 ...

re:影商
我之前部小p都有"間歇性自走症",後來發現原來係我部機既外殼鬆了,如果用力按實鬆左既位置就回復正常,如果頂唔順既個症狀既話,以下係解決方法:
1:出去買個新殼換左佢(如果店舖肯同你換就最好)因為就算換左殼都解決唔到問題既話,佢可以幫你即時檢查係咪冬茹制出事.
我用1000機的,原裝新殼出面大約賣 $150-170左右(面殼唔包底但包換).不過個價係半年前既
re:colin
客氣啦!~
我都好奇待psp會出mh 3.不過呢~可能已經沒mh2,2g果陣咁多人玩,因為1來到時應該同mhfo有所衝突,
2來隻game出到第3集,大致上既玩法都清楚,同埋沒得好似online版咁不停更新新既野.
其實搞約戰都幾麻煩,最怕係放飛機,引致出現第5隻腳既情況.
仲有1個重要因素,是版主對此版的熱衷值的高低______:smile_30.gif:  (被神秘人拖走....)
二星初級會員 #44
原帖由 王座~白英俠士 於 2009-7-10 06:55 PM 發表

re:影商
我之前部小p都有"間歇性自走症",後來發現原來係我部機既外殼鬆了,如果用力按實鬆左既位置就回復正常,如果頂唔順既個症狀既話,以下係解決方法:
1:出去買個新殼換左佢(如果店舖肯同你換就最好)因為就算換 ...

嗯..雖然而家好少入呢個版..!!
但係見d人開埋d9唔搭8既post..而偉哥都唔係到..!!
版雖在..!!但已經變左一個三不管既地方..!!
二星初級會員 #45
依家MH都冇出新啦,,,好難叫D人玩一隻冇更新既game玩咁耐
二星初級會員 #46
玩MPFO預埋細佬我~^^
五星白金會員 #47
更新左小小裝,請看#8
五星白金會員 #48
真係好有心機@o@"""""
三星高級會員 #49
原來重有咁多舊版友響度
三星高級會員 #50
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-6-23 09:27 PM 發表
順路問下~~有冇人有混裝果個programme/dl果條link= =我爬文都搵唔到...

重響度

upload比你

http://www.sendspace.com/file/9ktx0l
五星白金會員 #51
我搵到啦~~唔該曬先
四星黃金會員 #52
會唔會有人出黎打~
LE排有D悶....
四星黃金會員 #53
原帖由 awpkiller2 於 2009-7-21 07:18 PM 發表
會唔會有人出黎打~
LE排有D悶....

你住邊先?
二星初級會員 #54
:smilie_:D4: 我離開個game好耐了。。
五星白金會員 #55
出黎打唔係問題,,,但係地點就要傾囉~~
你住邊??
二轉會員 #56
呢隻game玩唔玩都吧啦
四星黃金會員 #57
天水圍~
權少我記得你都好似係~
五星白金會員 #58
係牙~~~我係天水圍友黎架~~天盛
四星黃金會員 #59
問題係有幾多人會黎打先~@@