夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
放全2張先..會再加...

時情係咁...本生佢係我地公會會員:副會長-月夜<<之前打錯左
但佢太煩咩都要晒命.又要扮勁.之後我地會長開左幾次會踢走佢..踢走左啦
過左1日..佢又再煩 佢之前又話自己又幾勁..又幾有$又溝死女..我地搞活動佢又唔敢..又話出街要問人又話自己中5生 之後都算
2,3日之內..佢一直煩我地的會員:我地叫佢做(貓)....到左今日.貓頂唔住佢的煩擾.之後就開始嘈叫佢唔好再煩 但佢又扮傻又扮講完d野又無講過  
                                         by:天空之子
大家慢慢睇吧=3=" cut睇相 太大了kb可能有d前後唔岩..因為影左個d相號碼唔係一樣= ="

ps用意"唔想再有玩家/公會/女仔受害  and  我仲有5,6張.因為唔想放晒 好煩cut相-.-....如果想睇埋可以同我講

二星初級會員 #2
頂一頂先=v+
佢呢d變態佬黎架- -貓貓同我地講...佢係咁跟住佢...話佢好煩
佢總成日打比貓貓...貓貓都話左比佢聽唔得閒...總要係咁打
三星高級會員 #3
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 10:16 PM 發表
頂一頂先=v+
佢呢d變態佬黎架- -貓貓同我地講...佢係咁跟住佢...話佢好煩
佢總成日打比貓貓...貓貓都話左比佢聽唔得閒...總要係咁打

佢一向同佢細佬一樣咁唔要面\口/!!!!face_l_18:
一星新手會員 #4
@o@ 世事真係無奇不有!!!!!!!!
要好好認識呢位人兄!
一星新手會員 #5
個傻仔咁型,點可以唔留下言推下post
人地打怪  自己一味死跟, 人地怕左佢轉ser, 佢又轉ser 死跟人
咁既極品你話係邊度搵丫=)
各位 任何公會 如收左呢條傻仔,最好馬上踢左佢
免得有下一位少女受害~~~~~
佢最好野就係 仲唔知自己煩,仲以為人地好願意俾佢跟   (願意既話 我地就唔洗黎)
by:天空之女
二星初級會員 #6
佢傻傻地...:smilie_8):
一星新手會員 #7
:ro00: 乜有d咁既人ge?:funk:
係咪平日抑壓太多要上網發洩?
呢個人應該冇乜朋友先會咁...唉..:face_l_17:
真毒...:donno:
一星新手會員 #8
佢5係經過嫁咋咩xDDDDDD?
一星新手會員 #9
會5會 毒到冇朋友:ro08:
三星高級會員 #10
原帖由 ×黑天使× 於 2009-7-3 10:22 PM 發表
:ro00: 乜有d咁既人ge?:funk:
係咪平日抑壓太多要上網發洩?
呢個人應該冇乜朋友先會咁...唉..:face_l_17:
真毒...:donno:

都唔少d咁ge人..不過無佢咁唔要面..正常俾我地講完就走..係佢開聲要我地放上網開post=.=
二星初級會員 #11
毒男毒到......冇藥醫..
二星初級會員 #12
原帖由 v小丸子v 於 2009-7-3 10:22 PM 發表
佢5係經過嫁咋咩xDDDDDD?

經過經到一齊轉ser xDDDDDDDD
一星新手會員 #13
係幫佢宣傳啊xD!
佢話我地要幫 都冇辦法:devil:
二星初級會員 #14
原帖由 liwkenny2114 於 2009-7-3 10:23 PM 發表
毒男毒到......冇藥醫..

佢唔止毒- -...人地話最毒婦人心...(無得罪女人之意!!!=v+)

佢總毒過果d人=v+
三星高級會員 #15
原帖由 v小丸子v 於 2009-7-3 10:24 PM 發表
係幫佢宣傳啊xD!
佢話我地要幫 都冇辦法:devil:

無計...都唔知佢咩心理face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #16
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 10:25 PM 發表

佢唔止毒- -...人地話最毒婦人心...(無得罪女人之意!!!=v+)

佢總毒過果d人=v+

我知你想(得罪女人) ge wakekeke:D2
一星新手會員 #17
推個POST啦!
避免無知少女再俾佢呃啦..:cheers:
一星新手會員 #18
囧 佢係咪應該親身上黎澄清下呢?:idea: :idea:
三星高級會員 #19
原帖由 v小丸子v 於 2009-7-3 10:26 PM 發表
囧 佢係咪應該親身上黎澄清下呢?:idea: :idea:

佢邊敢..仲話叫我地開左post..叫佢上來睇..仲話我地一定無影相tim
一星新手會員 #20
@o@依家的確影左
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數