夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 v小丸子v 於 2009-7-3 10:29 PM 發表
@o@依家的確影左

佢會唔會話我地做假相架-口-
一星新手會員 #22
佢咪傻仔o左:ro02:
仲唔上黎睇ge?
定係睇o左唔敢留言..淆底?:donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno: :donno:
三星高級會員 #23
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 10:32 PM 發表

佢會唔會話我地做假相架-口-

邊有得做-.-...佢做俾我睇...字好難合成...要俾真$買好多野先可以=v=
一星新手會員 #24
都唔知咩人泥架-33333333-"
至憎D人係度灑命又意為自己好勁- -
收皮啦
一星新手會員 #25
死傻仔..你死開啦..人都覺得你煩..你又唔走...傻仔真係傻仔
人地唔鍾意你呀...你死心啦...你同佢冇可能架
貓貓就算單身都唔想你比你..
貓貓都講你好煩..你又唔走..都係跟住人...你係唔係傻架
好心你啦...日日都係串串串..
就係識串..串完人有淆
你係中5生..冇人信囉..
你讀返小學就有人信
你iq同eq低到你..唔嘈你都唔得..
你唔好煩貓貓呀!~!貓貓係我地月夜櫻花既人..
四星黃金會員 #26
做咩唔放埋叫人扮野d 相o既  怕比人知真相 係搵人扮?
如果佢真係唔想比人跟可以轉ser轉地圖唔講比我知架w0我神手佢去到邊都搵到架
如果跟住人都有錯你地唔好跟人呀笨
三星高級會員 #27
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 10:38 PM 發表
死傻仔..你死開啦..人都覺得你煩..你又唔走...傻仔真係傻仔
好心你啦...日日都係 ...

好波=v=...一次講晒我地想講d野
四星黃金會員 #28
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 10:38 PM 發表
好心你啦...日日都係 ...

點解我見唔到佢叫我走o既 公會頻? 叫我走唔係應該用返公頻咩   有冇相先
三星高級會員 #29
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:41 PM 發表

點解我見唔到佢叫我走o既 公會頻? 叫我走唔係應該用返公頻咩   有冇相先

洗咩要相..只係睇你d回答d人都知咩事啦..用下腦諗野
二星初級會員 #30
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:39 PM 發表
做咩唔放埋叫人扮野d 相o既  怕比人知真相 係搵人扮?
如果佢真係唔想比人跟可以轉ser轉地圖唔講比我知架w0我神手佢去到邊都搵到架
如果跟住人都有錯你地唔好跟人呀笨

拿拿拿...你咁講就唔岩啦- -
你扮野.,,,扮勁,,,扮串,,,我地成個公會都知架啦
你係一直唔知我地唔鐘意你姐
你估你勁...個個都要聽你講咩- -唔好傻啦- -
四星黃金會員 #31
我叫你地拎埋再上d個幾句出黎呀   上面有你地叫貓貓扮野

post埋上黎啦  如果post上黎見唔到話叫貓貓扮野  我錯

敢唔敢psot上黎
一星新手會員 #32
佢唔講比你知係邊個ser..
你知道佢係個到up lv..你就1-10個ser找
你鍾意人鍾意到咁
係人都覺得你煩啦...傻仔
二星初級會員 #33
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:41 PM 發表

成個公會d人都知...貓貓唔鐘意你架啦...
以為送裝...送翼,,人地就會鐘意你?!
唔好搞笑啦- -貓貓話你買game果d戎指比佢..向佢求婚呀- -
洗唔洗搵貓貓出黎對質?!
三星高級會員 #34
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:45 PM 發表

post埋上黎啦  如果post上黎見唔到話叫貓貓扮野  我錯

敢唔敢psot上黎

你第1日玩game,第一日影相牙?
過晒點影?..你影俾我地睇...笑=)
係我地忍左你咁耐先..你仲煩人我地場都唔要幫佢解為..如果唔係佢唔洗off啦
二星初級會員 #35
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:45 PM 發表

敢唔敢psot上黎

扮野果到係..天空叫貓貓扮野...話天空係佢男朋友喳=v+
拿~~又開始捉字蝨@@
一星新手會員 #36
咁都要搵藉口:ro00:
二星初級會員 #37
原帖由 v小丸子v 於 2009-7-3 10:49 PM 發表
咁都要搵藉口:ro00:

佢要黎打甩佢自己既變態行為=]
四星黃金會員 #38
你地之前仲有一副相呢   個副見唔到人?
三星高級會員 #39
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 10:48 PM 發表

扮野果到係..天空叫貓貓扮野...話天空係佢男朋友喳=v+
拿~~又開始捉字蝨@@

條友傻傻地-.-..佢一向都唔敢正視問題...佢同佢細路一樣 又要認勁又要串..但又要怕..傾電話都怕..個次笑到我-- 我飲水搞到噴水
二星初級會員 #40
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:51 PM 發表
你地之前仲有一副相呢   個副見唔到人?

咩副相呀?!你講乜呀?!
回到最頂傳統版

選擇頁數