夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #181
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:25 PM 發表
根本一開始就冇左最頭d相  
一開始就已經係個局來
如果貓真係話我煩你地仲唔拿拿林影相咩
仲唔即刻放埋出來
你地一開始就已經做定一場戲
冇就認左佢啦~~又要嘈又唔敢整返一開始d相落去
只放事實的一半 咁係人 ...

過客(順水睇唔過眼先搭嘴)
人地唔係你面前話你煩係唔想你落唔到台
睇晒你地d對話係人都知你係有問題你搵咁多藉口係冇用嫁心大家心照就ok
二星初級會員 #182
拿- -大家見到啦
呢到有幾多人唔係我地公會,,,唔係我地同盟,,有D都無玩Luna既
人地見到都話你低能呀= =月夜
你話自己中五?中五都唔會做埋呢d野呢- -
你話信既人都係我公會,同盟?
呢d人又係咩?!

小朋友~~細個無所謂,,,唔好扮大個   一睇你講野就知你幾大=]
三星高級會員 #183
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 08:14 AM 發表
拿- -大家見到啦
呢到有幾多人唔係我地公會,,,唔係我地同盟,,有D都無玩Luna既
人地見到都話你低能呀= =月夜
你話自己中五?中五都唔會做埋呢d野呢- -
你話信既人都係我公會,同盟?
呢d人又係咩?!

小朋友~~細個 ...

算啦,人地淨係睇相都知咩事,都知佢咩人格
佢再搵咩籍口都無用
佢注定唔洗再玩呢隻game
二星初級會員 #184
原帖由 希索嘉 於 2009-7-4 01:12 AM 發表
面皮厚係天下無敵~!!!

佢梗係無敵啦=]
厚到成本字典咁呀~~陰公

原帖由 ﹏婷婷﹏ 於 2009-7-4 07:39 AM 發表
:ro07:  條友系咪得13歲架炸 -_-?
講野見佢kaikai地-.- :ro09:

佢話佢中五架=v+
佢係kai...不過佢唔知姐~~
佢覺得自己講野有道理~~好鬼串果d掛-口-
三星高級會員 #185
世界那有人面皮厚個包皮呢
二星初級會員 #186
原帖由 yan90526 於 2009-7-4 08:20 AM 發表

算啦,人地淨係睇相都知咩事,都知佢咩人格
佢再搵咩籍口都無用
佢注定唔洗再玩呢隻game

佢面皮咁厚...會唔會唔認數架?!
二星初級會員 #187
原帖由 *~小寶寶~* 於 2009-7-4 08:24 AM 發表
世界那有人面皮厚個包皮呢

月夜囉~~~~厚都唔可以形容佢啦- -
好似英文字典咁厚呀佢
三星高級會員 #188
各位大大~小弟只是路過~留言一下~
看來這情況是沒完沒了啦^^
不過想說的是~跟那位月夜兄說什麼也是沒用啦
你們拍了照片~把當時情況放上來~他也不會承認什麼啦
月夜兄常說的話 (1) (你們沒拍到那個開頭嗎,怎只把後段的放上來喔) (2) (貓有說我煩嗎) (3) (我打電話給貓說什麼你們知道嗎on貓沒跟我說過有別人打給他喔)
那敢問月夜兄一句!
(1) 有誰一開始就會想到拍照片呢?

(2)貓沒說給你煩到~你不給貓是一個厚道的人嗎? 可能貓就是那種~討厭一個人也不會說出口的人喔

(3)沒錯~你說什麼別人不會知道~但敢問月夜兄~其他人和貓通電話的時候~你又知道貓說什麼嗎~而貓好像沒必要向你交待吧 ...是嗎!?

那後來的事情~月夜兄有想過為什麼發展到這地步喔?
在遊戲世界~說自己有錢~我很強這些說話沒用的
真正受人尊敬的人是不用自己開口說自己什麼什麼的好嗎
我敢說一句~~~
(如果你現實真是有錢人.是強人的話~根本沒必要在遊戲世界再展示給其他人看喔)<-重點
而讓我發笑的是~月夜兄說70元對一個沒工做的人來說很多錢啦
才70元ma~一個普通上學的人~一天使費也不只啦好嗎

最後想說~月夜兄不要跟我罵戰~也不要跟我們討論錢的問題
討厭一個人~跟喜歡一個人也是要時間的
我想沒人一開始就會討厭(喜歡)一個人吧
五星白金會員 #189
:smilie_:10: 雖然我有玩luna,尋晚睇頻都知一二
不過咁無聊既野我真係冇乜意見...
其實嘈咁耐咪又係一個kai子係度想溝女炸嘛:em012:
二星初級會員 #190
原帖由 gvmpreks 於 2009-7-4 08:31 AM 發表
月夜兄常說的話 (1) (你們沒拍到那個開頭嗎,怎只把後段的放上來喔) (2) (貓有說我煩嗎) (3) (我打電話給貓說什麼你們知道嗎on貓沒跟我說過有別人打給他喔)
那敢問月夜兄一句!
(1) 有誰一開始就會想到拍照片呢?

(2)貓沒說給你煩到~你不給貓是一個厚道的人嗎? 可能貓就是那種~討厭一個人也不會說出口的人喔

(3)沒錯~你說什麼別人不會知道~但敢問月夜兄~其他人和貓通電話的時候~你又知道貓說什麼嗎~而貓好像沒必要向你交待吧 ...是嗎!?

那後來的事情~月夜兄有想過為什麼發展到這地步喔?
在遊戲世界~說自己有錢~我很強這些說話沒用的
真正受人尊敬的人是不用自己開口說自己什麼什麼的好嗎
我敢說一句~~~
(如果你現實真是有錢人.是強人的話~根本沒必要在遊戲世界再展示給其他人看喔)<-重點
而讓我發笑的是~月夜兄說70元對一個沒工做的人來說很多錢啦
才70元ma~一個普通上學的人~一天使費也不只啦好嗎

最後想說~月夜兄不要跟我罵戰~也不要跟我們討論錢的問題
討厭一個人~跟喜歡一個人也是要時間的
我想沒人一開始就會討厭(喜歡)一個人吧

你講既都係重點...但係月夜佢唔會明
因為佢根本就唔想認而已
可能一個普通中學生,,,
一日番學搭車,,食飯,,買下野飲.,,放學總可能去網吧打1~2個鐘
加埋一日洗費都唔止呢個數
$70多嗎?!不要再惹人發笑了,,,,好嗎?
二星初級會員 #191
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-4 08:33 AM 發表
:smilie_:10: 雖然我有玩luna,尋晚睇頻都知一二
不過咁無聊既野我真係冇乜意見...
其實嘈咁耐咪又係一個kai子係度想溝女炸嘛:em012:

人家早就拒絕了啦=v+
只係佢好似變態佬係咁跟住人地打怪- -
人轉ser- -佢又轉~~一味死跟- -
都唔洗咩心理- -"""
五星白金會員 #192
有趣0,0~~!
三星高級會員 #193
好好笑~~有戲睇:smilie_:)3: :smilie_:)3:
四星黃金會員 #194
我都比佢煩過..佢問我係唔係同貓同家族我話係
之後仲要問埋其他成員全名係咩囉..我打晒d名比佢喇
又打多次出黎確定問我係唔係,大佬..我食緊50%exp升lv架..:face_l_14:
二星初級會員 #195
原帖由 moigogo 於 2009-7-4 09:55 AM 發表
我都比佢煩過..佢問我係唔係同貓同家族我話係
之後仲要問埋其他成員全名係咩囉..我打晒d名比佢喇
又打多次出黎確定問我係唔係,大佬..我食緊50%exp升lv架..:face_l_14:

拿- -又一個受害者出黎現身說法

月夜- -你唔好再係咁白痴啦- -
一星新手會員 #196
我同盟=v=
支持月櫻!
四星黃金會員 #197
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 10:05 AM 發表

拿- -又一個受害者出黎現身說法

月夜- -你唔好再係咁白痴啦- -

咁我升緊lv有時可能手快會打錯字打左個yes做yws
佢又問我咩係yws..自己估下丫嘛,真係會阻到人架
二星初級會員 #198
原帖由 NaivE晞 於 2009-7-4 10:08 AM 發表
我同盟=v=
支持月櫻!

多謝~~
月夜- -滾出白之月- -
二星初級會員 #199
原帖由 moigogo 於 2009-7-4 10:09 AM 發表

咁我升緊lv有時可能手快會打錯字打左個yes做yws
佢又問我咩係yws..自己估下丫嘛,真係會阻到人架

佢好鐘意捉人錯字- -
跟住教人打- -"
人地唔係唔識打- -係打錯喳- -"
四星黃金會員 #200
原帖由 gvmpreks 於 2009-7-4 08:31 AM 發表
月夜兄常說的話 (1) (你們沒拍到那個開頭嗎,怎只把後 ...

1 那佢地真係沒頭=.= 就好似你同人打交咁  明明人地打你先 你先還手
但d人影相就影你打人先  即係變成係錯
2如果貓真係唔鐘意o既 都可以用密頻架姐  ((你地又想話佢講左我扮無知?
3 呢句我有講過咩=   =??
回到最頂傳統版

選擇頁數