夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #161
原帖由 ◆L仔 於 2009-7-4 12:21 AM 發表
呢d人唔應該叫毒男  , 應該叫劇毒男 , 望一望都死:smile_30.gif:

中左毒呀我....呂神醫~~快d黎幫我....
就死啦我~~~
我中左...中左""尾期劇毒月夜宅男症""~~~~
三星高級會員 #162
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 12:23 AM 發表

中左毒呀我....呂神醫~~快d黎幫我....
就死啦我~~~
我中左...中左""尾期劇毒月夜宅男症""~~~~

搵人幫下你就會好反=)
二星初級會員 #163
原帖由 yan90526 於 2009-7-4 12:30 AM 發表

搵人幫下你就會好反=)

邊個幫我?!搵果個病既原主人?
二星初級會員 #164
凸= =我打機一向都用"月夜"呢個名.... LUNA我係台版都有個
睇黎我未玩其他新game就已經比人整衰個名= ="""
見到2kf個頭條有我係game入面個名 真係嚇死我-.-
二星初級會員 #165
原帖由 kkautony 於 2009-7-4 12:47 AM 發表
凸= =我打機一向都用"月夜"呢個名.... LUNA我係台版都有個

要怪就要怪整臭呢個名既人喔=v+
三星高級會員 #166
原帖由 kkautony 於 2009-7-4 12:47 AM 發表

我笑左出來=.="
六星鑽石會員 #167
咩sever神人黎:smilie_:10:
佢個腦係唔係有d問題出現左??:smilie_:D3:
二星初級會員 #168
白ser神人--月夜
三星高級會員 #169
唔係神..係膠...唔認錯..見高就好好傾..見低就笑人..咪e d
六星鑽石會員 #170
面皮厚係天下無敵~!!!
三星高級會員 #171
原帖由 希索嘉 於 2009-7-4 01:12 AM 發表
面皮厚係天下無敵~!!!

係..有睇相d人都會知.. 佢回我地postd野都係講緊廢話..吹到爆= =
二星初級會員 #172
我衰言冇玩過.....但我覺得佢好無聊-3- (月夜)
四星黃金會員 #173
利d人面皮成尺厚 :face_l_17:
小弟之前玩game都試過甘既經歷-.-..
自己係game個老婆比個傻仔一日到黑煩住晒
又阻佢唔到 真係激*氣 :fire:
都唔明點解會有d甘既人-_-..
二星初級會員 #174
真係咩人都有
三星高級會員 #175
原帖由 霧冰 於 2009-7-4 02:38 AM 發表
利d人面皮成尺厚 :face_l_17:
小弟之前玩game都試過甘既經歷-.-..
自己係game個老婆比個傻仔一日到黑煩住晒
又阻佢唔到 真係激*氣 :fire:
都唔明點解會有d甘既人-_-..

唉d人真係唔要面...個頭自己認完..之後又可以話無-.-..個下先勁==
一星新手會員 #176
佢扮傻仔既能力真係勁,一味同我地講証據
証據拎左出黎之後一直扮見唔到,最後仲走埋face_l_18:
佢好鬼勁架,同自己公會d人(低lv過佢)玩pvp,自己win左係度踩人地低攻架
自己係副會都要咁做,日日迫d會員睇佢d~威~水史~
而家仲做埋毒男tim
總之而家男男女女都要小心,點知呢位神人幾時變態起上黎....:smilie_O_o:
三星高級會員 #177
原帖由 yandy90526 於 2009-7-4 06:57 AM 發表
佢扮傻仔既能力真係勁,一味同我地講証據
証據拎左出黎之後一直扮見唔到,最後仲走埋face_l_18:
佢好鬼勁架,同自己公會d人(低lv過佢)玩pvp,自己win左係度踩人地低攻架
自己係副會都要咁做,日日迫d會員睇佢d~威~水史 ...

死婆..唔用反你個ac回=.=?...你想ge我咪我用反我個ac=.="
五星白金會員 #178
:ro07:  條友系咪得13歲架炸 -_-?
講野見佢kaikai地-.- :ro09:
三星高級會員 #179
哈哈...係我就p死佢啦...成個低能仔咁,真係不知所謂
返屋企食蕉啦,低能仔!凸凸凸
三星高級會員 #180
原帖由 小霸王力士仔 於 2009-7-4 07:58 AM 發表
哈哈...係我就p死佢啦...成個低能仔咁,真係不知所謂
返屋企食蕉啦,低能仔!凸凸凸

無得p...pve ser=v=
回到最頂傳統版

選擇頁數