夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #221
原帖由 ko133 於 2009-7-4 11:42 AM 發表
月夜哥哥仔你想殺人就用刀啦人地會冇咁辛苦,你咁煩住人搞到人地唔生唔死人地好慘既
上面係 [ 個人見解 ]你可以唔聽

都話左係貓叫我去=。=同埋一個白之月咁多ser 搵人好易?
二星初級會員 #222
第一日黎2000fun?
新開ac第一個鐘回唔到post=]
總有..我地無講過貓貓話你煩既相=]
一個鐘之後- -貓貓就會上黎回post
你汁定野走啦=]
二星初級會員 #223
搵人真係好易好似你咁個個場都去轉曬咁多個分流face_l_18:
二星初級會員 #224
原帖由 ko133 於 2009-7-4 11:47 AM 發表
搵人真係好易好似你咁個個場都去轉曬咁多個分流face_l_18:

哈哈~~別忘...他很毒耶
四星黃金會員 #225
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 11:45 AM 發表
第一日黎2000fun?
新開ac第一個鐘回唔到post=]
總有..我地無講過貓貓話你煩既相=]
一個鐘之後- -貓貓就會上黎回post
你汁定野走啦=]

你有講過lo
二星初級會員 #226
2009-7-4 11:45 AM 發表
個句唔係講既
三星高級會員 #227
好笑 你話貓叫你去陪佢升lv?..咁佢做咩要轉ser先?做咩要我地幫佢手解圍先?<<都係個句.用下腦諗野啦..中5生
我地洗屈你?如果真係屈你一早有人幫你啦...
有晒相有晒你講個d野 仲可以扮? 人人睇到你相打個d野都知咩事啦 就算貓上唔上來回post都知啦
真係好想問下..你個腦係唔係用來坐?

一咪話自己俾人屈....你使我諗到一樣野:一個咸濕佬..非禮完靚女之後 警察到左就同佢講 係佢叫我非禮佢(女仕)炸嗎

你咁ge大話都可以講得出

都係個句:用下腦諗野啦中5生
二星初級會員 #228
你睇清楚d=]
四星黃金會員 #229
原帖由 ko133 於 2009-7-4 11:47 AM 發表

一個場咁大 仲要轉哂個個分流?? 佢一定係死一度?
四星黃金會員 #230
推推推~~~~~~~~~
二星初級會員 #231
貓貓一陣就會上黎=]
比個死頂多一陣=]
三星高級會員 #232
原帖由 S夜 於 2009-7-4 11:54 AM 發表

打任咪要打死一隻怪.. 轉分流唔難搵...傻仔

用下腦諗野啦中5生
四星黃金會員 #233
原帖由 yan90526 於 2009-7-4 11:52 AM 發表
好笑 你話貓叫你去陪佢升lv?..咁佢做咩要轉ser先?做咩要我地幫佢手解圍先?

轉ser? 好我說  本來我叫佢去風聲升既  但8ser個位有人打緊   之問我問佢點
佢話轉5ser  轉ser原因係邊個
二星初級會員 #234
原帖由 S夜 於 2009-7-4 11:54 AM 發表

講野小心d=]咩叫死一度?
我做任...打同一樣既怪...一個地圖有任務怪既地方唔多=]
可以去得邊?!
四星黃金會員 #235
原帖由 yan90526 於 2009-7-4 11:55 AM 發表

打任咪要打死一隻怪.. 轉分流唔難搵...傻仔

用下腦諗野啦中5生

對唔住 45lv 可以打咩任=]?  老手們都知度  45lv冇c任 又冇b任  只有一些雜任
四星黃金會員 #236
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 11:56 AM 發表

講野小心d=]咩叫死一度?
我做任...打同一樣既怪...一個地圖有任務怪既地方唔多=]
可以去得邊?!

都話左45lv冇c任/b任  要搵根本係""難""
二星初級會員 #237
我真係路過, 支持:ro05:
二星初級會員 #238
原帖由 S夜 於 2009-7-4 11:56 AM 發表

對唔住 45lv 可以打咩任=]?  老手們都知度  45lv冇c任 又冇b任  只有一些雜任

就係做d雜任=]
雜任要打d咩?!你知架@@你老手=]
二星初級會員 #239
重有一個可能性既你好運羅一句講曬
四星黃金會員 #240
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 11:58 AM 發表

就係做d雜任=]
雜任要打d咩?!你知架@@你老手=]

雜任有咁多 我鬼知接邊個咩
回到最頂傳統版

選擇頁數