夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #241
原帖由 ko133 於 2009-7-4 11:58 AM 發表
重有一個可能性既你好運羅一句講曬

如果真係o既  不如你黎撞下我係邊=.=
二星初級會員 #242
原帖由 S夜 於 2009-7-4 11:59 AM 發表

雜任有咁多 我鬼知接邊個咩

你點會唔知呀@@
你話貓貓叫你同佢一齊升?
貓貓話無叫過你wo=]
笑了=]
踢爆了=]
二星初級會員 #243
我自問冇你咁好運吹咩
四星黃金會員 #244
其實 講咁耐都是因為條友發佬姣
算啦 你地原諒佢啦真人溝唔到女
咪要係game到滿足自己弱小心靈:em014:
二星初級會員 #245
原帖由 key8888 於 2009-7-4 12:02 PM 發表
其實 講咁耐都是因為條友發佬姣
算啦 你地原諒佢啦 真人溝唔到女
咪要係game到滿足自己弱小心靈:em014:

佢呢d變態囉= ="
二星初級會員 #246
e家既香港真係好唔搞打機都有色魔
二星初級會員 #247
原帖由 ko133 於 2009-7-4 12:07 PM 發表
e家既香港真係好唔搞打機都有色魔

無計...佢成日係屋企犯案
警察叔叔都唔知=v+
四星黃金會員 #248

第一次上傳= =有冇死圖??
四星黃金會員 #249
時間 7月3號 8點 沒錯了吧= =
二星初級會員 #250
原帖由 S夜 於 2009-7-4 12:13 PM 發表
時間 7月3號 8點 沒錯了吧= =

貓貓說無同你講過= =
難道又是假證據?
如果係真- -點解你琴日唔放上黎@@?而家先黎放@@?
四星黃金會員 #251
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-4 12:16 PM 發表

貓貓說無同你講過= =
難道又是假證據?
如果係真- -點解你琴日唔放上黎@@?而家先黎放@@?

msn點整假證據= = 你咁勁你整一個來看看=.=

我琴日唔識上傳圖=.=岩岩先搵人教

三星高級會員 #252
原帖由 S夜 於 2009-7-4 12:17 PM 發表

月夜我地搞緊..如果係我地錯會公開講sorry
一星新手會員 #253
我係當時人...
我諗我都好應該講番句說話...."
其實夜成日都會送好多野 我...."
因為佢話過中意我....."
我知你中意我先成日跟住我話要保護我..."
但係我覺得真係好煩囉.......
我一早就拒絕左你..."都同你講過我唔鐘意你
打怪又見到你...去到邊都見到你...
咁樣只會令我討厭!!!!!
我其實唔想1開口就話你煩叫你唔好跟住我..
因為我知咁樣會hurt到你.....
我都想大家好落台...點知你變本加厲
你跟住我已經唔係1日2日既事...."
我先要搵公會d人幫我手
有時我唔話你聽
我係邊你就係咁密我同msn add我...
我真係覺得你好煩呀...你放過我得唔得?!
唉,,,,,我都唔知可以講d咩...."
其實我唔係咁想攪成咁...."
你以後一定改下d性格囉...同改變下識女仔的方法..
日後1定會好好多....
多謝咁多人幫我出面...."
不要太目中無人...惹人討厭係你自己唔係其他人
總有我希望你唔好以為送下野比你
人地會鐘意你...唔好傻啦...總細咩?
如果你想要番d野...我可以比番哂你...
唔係我逼你送比我...係你自己係咁易我
成日跟住人..人地只會覺得你煩囉...."
你要諗下人地點諗先得...
1味諗自己想點..咁樣會影響到其他人架
二星初級會員 #254
原帖由 S夜 於 2009-7-4 12:17 PM 發表

我都唔講大話- -唔識整係正常=]
搵人教定搵人幫你改@@?
一星新手會員 #255
圖?!我封左你msn...何來對話紀錄?
二星初級會員 #256
原帖由 甜絲乂貓` 於 2009-7-4 12:34 PM 發表

@@咁神奇~~
又想搵野甩身@@?
四星黃金會員 #257
原帖由 甜絲乂貓` 於 2009-7-4 12:34 PM 發表

封msn都有對話記錄=.=
二星初級會員 #258
真係幾風回路轉face_l_18:
一星新手會員 #259
睇左咁耐 真係有相既wo
VIP會員 #260
原帖由 甜絲乂貓` 於 2009-7-4 12:23 PM 發表
我係當時人...
我諗我都好應該講番句說話...."
其實夜成日都會送好多野 我...."
因為佢話過中意我....."
我知你中意我先成日跟住我話要保護我..."
但係我覺得真係好煩囉.......
我一早就拒絕左你..."都同你講過 ...

你唔鐘意人就唔好要人d野 同唔好要人帶你升lv啦=,=
直接唔好理佢咪得囉..
回到最頂傳統版

選擇頁數