夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #341
原帖由 萊兒* 於 2009-7-8 02:20 AM 發表
我係路人甲只係見到首先 月夜比人圍插 睇完個POST我都覺得月夜有問題,
到又有新POST先知原來月夜講既野係真, 到頭來有人又開POST調轉槍頭又狂插第2個人(貓)

好老實= = 你地真係無權公開人地未經同意既私隱出黎, ...

第一.本身個post沉緊 我都等緊山本回來先再算
第二.係佢地2個自己撞post又要唔信 我先放晒上來
第三.都有位人兄講咩我現在放相用意係咩
第4.如果我唔放晒d相出來 佢地會信嗎 如果你有睇佢地回個dpost 又唔理我應d解釋
三星高級會員 #342
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-8 02:24 AM 發表

我鬼知你幾時on咩~
其實等你off唱仲好啦,等你無得反擊嘛~

就憑你e一句 d人就知邊個係到搞緊事
我唔會再回你e個無聊人 記得開post唱我個時 出埋相=)
三星高級會員 #343
原帖由 yan90526 於 2009-7-8 02:26 AM 發表

就憑你e一句 d人就知邊個係到搞緊事
我唔會再回你e個無聊人 記得開post唱我個時 出埋相=)

因為你鍾意搞事我先同你玩姐,天空之子
你在明,我在暗,你邊會夠我玩~?
四星黃金會員 #344
樓主 不要理理會這個傻仔吧 我沒有玩這隻遊戲都看不過眼
事實放左眼前裹要不斷去罵你
這些小人不要再理會他吧
他可能怕自己說了自己的名出來之後便給別人笑沒有朋友,還是給別人笑給什麼貓貓溝所以不敢公開名字吧
佢說你要上位 我說他根本就是要自己上位,還是不敢公開自己的名 怕別人笑他傻仔

他都說明自己在暗你在明  別人都會諗得出 他根本就正在搞事
樓主都不用太在意 他的說話 他根本就在說廢話

二轉會員 #345
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:12 PM 發表
:smilie_:10: 越講越1999
都係算 等當事人出現
唔出現就沉po

:smilie_:10: 明明樓主原先開po話月夜 跟住發現事情根本係貓既假話
然後開po道歉 之後你地又話證據假 又話人地博上位
講哂 ok you win:em012:

我完全無必要出位囉 因為我根本無玩luna^^ 想博出位的應該係樓主吧
三星高級會員 #346
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:12 PM 發表
:smilie_:10: 越講越1999
都係算 等當事人出現
唔出現就沉po

:smilie_:10: 明明樓主原先開po話月夜 跟住發現事情根本係貓既假話
然後開po道歉 之後你地又話證據假 又話人地博上位
講哂 ok you win:em012:

咪由得佢地2個自己亂up到夠
有相証據仲要幫住貓咪版得佢地
佢地中意俾人當傻仔睇等佢地慢慢仲係到話我lol
d人有眼睇
佢地係都要話我博上位咪有得佢地話 都唔明白佢地做咩死都要話博上位 我又唔係最lv個幾個 真係好想知點博上位 就算上到位又點?
game only 佢地係都唔同腦諗野咪由得佢地
一咪話我 佢地自己要上位先真啦=)
大把人睇住佢地2個講埋d無聊野 等佢地自己嘈到夠=)
一星新手會員 #347
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-8 08:15 AM 發表

我完全無必要出位囉 因為我根本無玩luna^^ 想博出位的應該係樓主吧

無玩你又咁大聲夾惡 又肯定貓係無辜?
都話左d呀豬呀狗咁鐘意黎呃分 ,出句聲lor
你話人博出位 人地就一定係架喇? 咁我夠話你黎呃分啦,你又肯定唔認架啦
唔關事又唔知頭唔知路既路人甲乙丙丁,呀豬呀狗唔該摺埋,唔好再呃分
你唔係黎出位,你黎呃分之嘛
見人講,自己又講埋一份
件事又關你事?,你乜水
講到咁肯定 但又話無玩luna,單憑人地講野定斷真相?
一係你前言不對後語,一係你理解能力有問題
三星高級會員 #348
原帖由 yandy90526 於 2009-7-8 08:32 AM 發表

你話人博出位 人地就一定係架喇? 咁我夠話你黎呃分啦,你又肯定唔認架啦
唔關事又唔知頭唔知路既路人甲乙丙丁,呀豬呀狗唔該摺埋 ...

有無聽過旁觀者清,當局者迷?:loveliness:
五星白金會員 #349
:smilie_:10: 完整故事出埋 唔使煩
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... extra=page%3D1#zoom
五星白金會員 #350
世界上就係有咁多煩人架啦~
二轉會員 #351
原帖由 yandy90526 於 2009-7-8 08:32 AM 發表

唔關事又唔知頭唔知路既路人甲乙丙丁,呀豬呀狗唔該摺埋 ...

咁我又想問 咩叫路見不平 拔刀相助 更何況我同貓係朋友 佢比人亂屈 我5幫得?.? 2000fun邊條版規話無玩隻game 5可以係過個post區發言 看來大聲夾惡過個係你囉

四星黃金會員 #352
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-8 03:47 PM 發表

咁我又想問 咩叫路見不平 拔刀相助 更何況我同貓係朋友 佢比人亂屈 我5幫得?.? 2000fun邊條版規話無玩隻game 5可以係過個post區發言 看來大聲夾惡過個係你囉

咁有晒証據你地又嘈 明錯都要幫 仲唔係(大聲夾惡)?
人地同左月夜道歉加上人地又接受左又死都話天空之子無講過...就算有講又話sorry又點?仲唔係大聲夾惡?
唔該唔好用你地自以為道理用係人地身上啦 3個帖得你地2個仲係唔明件事發生咩事
仲要話太長唔想睇 自認左根本無去了解件事都無去認真睇人解釋
你地2個根本無資格嘈人 唔該=)
三星高級會員 #353
你一認真就輸啦:victory:
三星高級會員 #354
原帖由 k90485867 於 2009-7-9 06:39 AM 發表

人地同左月夜道歉加上人地又接受左又死都話天空之子無講過...就算有講又話sorry又點?仲唔係大聲夾惡?
唔該唔好用你地自以為道理用係人地身上啦 3個帖得你地2 ...

算啦 睇下條友勁白痴 咩野一認真就輸 9唔答8
佢真係以為d人唔回佢就係人地講唔過佢...佢真係當d人無腦 我諗佢可能平昤俾人恰得多要上來9up平均反=)
二轉會員 #355
原帖由 k90485867 於 2009-7-9 06:39 AM 發表

唔該唔好用你地自以為道理用係人地身上啦 3個帖得你地2 ...

你真係以為sorry大晒~_~ 你5比人地把口話接受 個心5接受咩 還有 你都無答過我d問題wor 大聲夾惡係你囉
四星黃金會員 #356
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-9 08:52 AM 發表

你真係以為sorry大晒~_~ 你5比人地把口話接受 個心5接受咩 還有 你都無答過我d問題wor 大聲夾惡係你囉

又關我事?我話你架?睇清楚啦 盲就唔好學人串
天空之子講sorry唔係我講<<加上一句睇得出你係什麼人 張自己諗法用係別人身上 咁你又知道月夜唔接受?笑=) 証據=)
你回我帖講晒3條友的事係晒我身上做什麼?
你地2條友人地出晒証據仲要係到嘈 你地仲煩唔煩d
講(都無答過d問題) 點夠你地2個勁 人地天空之子解釋晒又話什麼什麼 出完帖又什麼什麼
如果事實放了在眼前 你們仲要死頂 唔該你地唔好再嘈 人地唔係盲 有眼睇發生什麼事 你地得把口又如何 証據唔該

二星初級會員 #357
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-9 08:52 AM 發表

夠了- -別再嘈
係- -人地把口接受 個心係唔係接受
你唔知- -我唔知- -
你唔比佢2樣都接受- -唔好再搵呢D野黎嘈- -
聲大唔一定夾惡= =大家都係回覆
唔通你部腦有讀字功能- -???
定一話你讀人個PST幫人配埋音?!
幫貓貓既人 回POST唔代表你幫緊佢- -
有時間同貓貓傾多D計
我岩岩係台灣番黎
一時間睇唔哂D回覆
晏小小貓貓ON左我會同佢傾
總有博上位?係GAME 係2000FUN上位有咩用- -
有D人入黎睇到回一次半次無問題
係會有D人挑起筆戰
不要再咀炮了好嗎?!
個POST要開始沉 呢個希望係最後一個POST=]QQ

三星高級會員 #358
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-9 09:02 AM 發表

夠了- -別再嘈
係- -人地把口接受 個心係唔係接受
你唔知- -我唔知- -
你唔比佢2樣都接受- -唔好再搵呢D野黎嘈- -
聲大唔一定夾惡= =大家都係回覆
唔通你部腦有讀字功能- -???
定一話你讀人個PST幫人配埋音 ...

你出黎認真幫佢就輸啦
係GAME 係2000FUN上位有咩用?你真係要問下天空之子^^
三星高級會員 #359
原帖由 yan90526 於 2009-7-9 08:47 AM 發表

算啦 睇下條友勁白痴 咩野一認真就輸 9唔答8
佢真係以為d人唔回佢就係人地講唔過佢...佢真係當d人無腦 我諗佢可能平昤俾人恰得多要上來9up平均反=)

你真係以為貓唔上黎回你就係默認左件事~邊個無腦,我諗有睇post既人會一清二楚~:smilie_:D5:
二星初級會員 #360
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-9 09:28 AM 發表

你出黎認真幫佢就輸啦
係GAME 係2000FUN上位有咩用?你真係要問下天空之子^^

唔多明咩叫"你出黎認真幫佢就輸啦"
睇完D回覆好似都係先生你話人博上位=V+
筆戰應該夠了= =
咀炮該停止了= =
回到最頂傳統版

選擇頁數