夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #321
:smilie_:10: 使鬼今晚 即刻is ok
唔係又好似月夜咁比人狂插要出證據先知大件事

原帖由 rovencia2222 於 2009-7-7 11:19 AM 發表

就係針對樓主唔小心求証就開post串月夜毒男
依家見到幾張咁既msn對話就以為係有力証據插貓
自己本身都無咩標準既人有咩資格出聲
sorry大晒?你地知唔知咩叫精神損失?

:smilie_:10: 如果你自覺好有資格既話 唔該比D證據出黎
如果你地覺得MSN對話張野假既 點解唔叫人去驗張相有冇改過/偽做
咁咪一清二楚囉:smilie_:10:

精神痛苦主要指自然人因人格權受到侵害而遭受的生理、心理上的痛苦,導致自然人的精神活動出現障礙,或使人産生憤怒、絕望、恐懼、焦慮、不安等不良情緒。精神利益的損失是指自然人和法人的人身利益(包括人格利益和身份利益)遭受侵害。

:smilie_:10: 呢D係公開資訊 係人都知啦
仲係度用「你地」問人知唔知精神損失,似乎當左我地係無知和愚蠢喎
我係咪要告你令到我精神損失丫:em012:

咩事都好 當事人先係關鍵,當事人唔上黎,基本上都係鬥證據:D2
二轉會員 #322
原帖由 yan90526 於 2009-7-7 03:16 PM 發表

你都好幾笑
你地唔信有証據牙嗎 咪放lol..話放又話咩咩咩私隱
9唔答8
唔洗再講
今晚佢唔講清楚 我會以故事喧由頭到尾放晒d相上來

9唔答8過個係你囉 你放得出D MSN對話紀錄都已經無尊重過貓本人的私隱囉 E+又話要尊重私隱 前後矛盾 如果你係有證據係手 點解又要等今晚 等今晚比你又做假證據啊?.?
五星白金會員 #323
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-7 05:04 PM 發表

9唔答8過個係你囉 你放得出D MSN對話紀錄都已經無尊重過貓本人的私隱囉 E+又話要尊重私隱 前後矛盾 如果你係有證據係手 點解又要等今晚 等今晚比你又做假證據啊?.?

老實果句
現實強姦案出庭作供做證物可能係個人內衣物
就算網絡罪案,例如係online game中比人爆ac,欺騙個案
都要交出相關既交易記錄做證據

事實>私隱

唔通你比人爆ac果陣,同警察講話D交易記錄係自己既私隱,唔比得?:em012:
三星高級會員 #324
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 05:13 PM 發表

老實果句
就算網絡罪案,例如係online game中比人爆ac,欺騙個案

事實>私隱

唔通你比人爆ac果陣,同警察講話D交易記錄係自己既私 ...

依家有人比人爆ac咩?:em012:
依家貓貓有犯罪咩?:em012: x2
你地係警察?:em012: x3
三星高級會員 #325
原帖由 yan90526 於 2009-7-7 03:13 PM 發表

我逃避?
我答左你好多次
如果貓再唔講清楚
我會不留情post晒d相出來
等佢自己慢慢俾人知佢做過d咩野lol
講sorry?精神問題? 我地2個公會俾佢利用晒
好過你地有咩証據貓無做過先?得把口
有好多野post相先有 ...

你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下就係大頻唱人,又開2000fun post X4
問左你4次了,快d答我啦,唔好成日逃避問題
二轉會員 #326
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 05:13 PM 發表

老實果句

事實>私隱

唔通你比人爆ac果陣,同警察講話D交易記錄係自己既私 ...

1.我無話佢5尊重人地私癮
2.我意思係 佢既然一開始已經無尊重貓的私癮 點解又可以後來話要尊重貓的私癮 呢d叫良心發現?
3.若然佢真係無打算尊重私癮 要講求證據 點解5影埋貓的msn地址出黎
五星白金會員 #327
:smilie_:10: 越講越1999
都係算 等當事人出現
唔出現就沉po

:smilie_:10: 明明樓主原先開po話月夜 跟住發現事情根本係貓既假話
然後開po道歉 之後你地又話證據假 又話人地博上位
講哂 ok you win:em012:
三星高級會員 #328
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:12 PM 發表
都係算 等當事人出現
唔出現就沉po

:smilie_:10: 明明樓主原先開po話月夜 跟住發現事情根本係貓既假話

HA,又係度遊花園唔敢正視我地既問題?
三星高級會員 #329
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:12 PM 發表
都係算 等當事人出現
唔出現就沉po

算啦
佢地講唔過我地又係到話我地唔正視問題
佢地自己又唔諗下佢地自己有無正視過我d解釋
再嘈都晒氣
我無証據之前月夜係唔係毒男!?
咁你地現在都無証據支持貓無呃人姐 一樣道理 有口話人無口話自己
就算我地出晒証據咪一樣俾人話假相
根本佢地可能就係貓本人or俾貓利用緊or俾貓溝緊死要幫住貓=)
二星初級會員 #330
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-7 10:09 PM 發表

HA,又係度遊花園唔敢正視我地既問題?

路過
我覺得你偏幫貓囉睇來你係佢fd來
三星高級會員 #331
原帖由 yan90526 於 2009-7-7 11:35 PM 發表

算啦
佢地講唔過我地又係到話我地唔正視問題
佢地自己又唔諗下佢地自己有無正視過我d解釋
再嘈都晒氣
我無証據之前月夜係唔係毒男!?
咁你地現在都無証據支持貓無呃人姐 一樣道理 有口話人無口話自己
就算我 ...

米傻啦你,一直都主要插緊你亂係大頻插月夜同係2000fun開post搞大件事
三星高級會員 #332
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-8 01:22 AM 發表

米傻啦你,一直都主要插緊你亂係大頻插月夜同係2000fun開post搞大件事

搞大件事?好明顯你無睇清楚我回d post
唔怪之得答d野1999
我的做法如同有人呃左人地點數 做法一樣只係事件上不同了吧
我咪傻?你仲傻 俾人利用緊還不知道
大頻又如何 你地不出大頻叫我地收聲?加上你地又不知道咩事 好多人都唔知咩事都密我講咩事啦 你地又唔問?
好多人問左之後都話出得好大頻 唔好再有人俾佢煩 但之後都知怪錯左人 我都出左大頻同月夜道歉 出左4次 你又知道嗎?
三星高級會員 #333
原帖由 yan90526 於 2009-7-8 01:45 AM 發表

搞大件事?好明顯你無睇清楚我回d post
唔怪之得答d野1999
我的做法如同有人呃左人地點數 做法一樣只係事件上不同了吧
我咪傻?你仲傻 俾人利用緊還不知道
大頻又如何 你地不出大頻叫我地收聲?加上你地又不知 ...

你又真係以為sorry大晒^^
月夜唔怪你姐,我就都覺得你做野手法好有問題啦
不如我日日係大頻話你毒男之後上黎同你講sorry?:smile_30.gif:
三星高級會員 #334
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-8 01:53 AM 發表

你又真係以為sorry大晒^^
月夜唔怪你姐,我就都覺得你做野手法好有問題啦
不如我日日係大頻話你毒男之後上黎同你講sorry?:smile_30.gif:

你仲想點?我都認左當初我同2公會d人都信錯左貓
現在你係唔係又要till起罵戰?
解釋完又要嘈 仲想點?
如果我做法有錯...我一早洗咩為月夜解釋反 幫佢搵証據 佢咁黑人憎 對事不對人吧 唔岩咪認錯lol
好過貓到時間仲係無晒影 一句解釋都無<<<有無諗過e點?
三星高級會員 #335
原帖由 yan90526 於 2009-7-8 01:56 AM 發表

你仲想點?我都認左當初我同2公會d人都信錯左貓
現在你係唔係又要till起罵戰?
解釋完又要嘈 仲想點?
如果我做法有錯...我一早洗咩為月夜解釋反 幫佢搵証據 佢咁黑人憎 對事不對人吧 唔岩咪認錯lol
好過貓到時 ...

你邏輯有幾有問題..緊係你做法有錯先要幫月夜解釋反啦,
你無做錯使鬼幫佢解釋返?
就係唔妥你無求証之下係大頻亂插人又係2000fun開post,浪費公眾資源
迫人地睇你做馬騮戲,同埋你唔好以為sorry大晒,
我就搵日係大頻話下你毒男搶怪睇下你點 ok?
三星高級會員 #336
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-8 02:01 AM 發表

你邏輯有幾有問題..緊係你做法有錯先要幫月夜解釋反啦,
你無做錯使鬼幫佢解釋返?
就係唔妥你無求証之下係大頻亂插人又係2000fun開post,浪費公眾資源
迫人地睇你做馬騮戲,同埋你唔好以為sorry大晒,
我就搵日係大 ...

咁姐係你要玩啦?咁不如講下係你係game叫咩名
解釋晒又要嘈 sorry同你講咩?話你係毒男咩?月夜都接受左啦

如果警察拉錯人 之後講sorry 又會關你事?你係當事人咩?同我講邏輯? 你咁單保你做每一件事都岩嗎?
做錯事怪錯人道歉都有錯 再加上月夜都接受左 都唔知你仲有咩好嘈
三星高級會員 #337
原帖由 yan90526 於 2009-7-8 02:08 AM 發表

咁姐係你要玩啦?咁不如講下係你係game叫咩名
解釋晒又要嘈 sorry同你講咩?話你係毒男咩?月夜都接受左啦

如果警察拉錯人 之後講sorry 又會關你事?你係當事人咩?同我講邏輯? 你咁單保你做每一件事都岩嗎?
做 ...

你係警察?^^
我搵日開大頻話你搶怪你米知我係咩名囉
三星高級會員 #338
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-8 02:14 AM 發表

你係警察?^^
我搵日開大頻話你搶怪你米知我係咩名囉

好..記住放相wow  我等你
記住唔好等我off左 唱我wow 如果唔係d人唔信你架
唔好開新ac 十幾lv個d唱我wow 用正身唱我牙記住
最重要係相 d人有眼睇...你唱我一放上網d人都知咩事
慢慢做埋d咁傻ge野啦你
二星初級會員 #339
我係路人甲只係見到首先 月夜比人圍插 睇完個POST我都覺得月夜有問題,
到又有新POST先知原來月夜講既野係真, 到頭來有人又開POST調轉槍頭又狂插第2個人(貓)

好老實= = 你地真係無權公開人地未經同意既私隱出黎, 唔好再講話咩察人做野都會拎犯人既私隱, 要申請架~

本來第1個POST 由佢完左就無咩事= =
越攪越多事出黎我會睇到係邊個攪緊事囉(自己估), 雖然佢可能比人呃完好激氣, 但佢無諗過佢咁攪唔係正義, 係報復......仲要係件事佢由一開始就唔係主角既角色黎變成左主角
三星高級會員 #340
原帖由 yan90526 於 2009-7-8 02:16 AM 發表

好..記住放相wow  我等你
記住唔好等我off左 唱我wow 如果唔係d人唔信你架
唔好開新ac 十幾lv個d唱我wow 用正身唱我牙記住
最重要係相 d人有眼睇...你唱我一放上網d人都知咩事
慢慢做埋d咁傻ge野啦你

我鬼知你幾時on咩~
其實等你off唱仲好啦,等你無得反擊嘛~
回到最頂傳統版

選擇頁數