夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #41
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:51 PM 發表
你地之前仲有一副相呢   個副見唔到人?

你係唔係文盲?...都話左過左又點影??同埋係幅 ...唔係副 ok?...中5生:smile_30.gif:
二星初級會員 #42
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 10:52 PM 發表

條友傻傻地-.-..佢一向都唔敢正視問題...佢同佢細路一樣 又要認勁又要串..但又要怕..傾電話都怕..個次笑到我-- 我飲水搞到噴水

佢細佬好勁架- -
上次見到佢...佢話要串死我
我問佢..點樣先串死我呀?!
佢細佬話...我出句聲..你唔應..我咪串死你囉

笑了=]
四星黃金會員 #43
你地同我咁多過節 我跟住貓貓  你地仲唔成機借題發揮咩 

我講得有錯?
二星初級會員 #44
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 10:53 PM 發表

你係唔係文盲?...都話左過左又點影??同埋係幅 ...唔係副 ok?...中5生:smile_30.gif:

人地中五架=v+
佢細佬話識金毛架~~好驚添
四星黃金會員 #45
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 10:53 PM 發表

真係過左!? 定係你地唔影  隱藏事實真相 成機含血噴人
二星初級會員 #46
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:54 PM 發表

我講得有錯?

拿...你咁講就唔岩啦- -
係...我地係唔鐘意你- -
但係..你未煩貓貓果陣...我地有無出過聲?
而家係你煩到貓貓..我地先出聲
你總叫人上黎睇...睇下邊個低能?!
唔好玩我啦=v+
三星高級會員 #47
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:54 PM 發表

我講得有錯?

就算係又點?...你d問題我地唔講都會大把人講 加上你真係煩到人...又要自認左之後又唔認
唔係佢出聲..洗我地2個公會幫(貓)解為?
三星高級會員 #48
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:56 PM 發表

成機含血噴人? 唔好笑啦...個個都出頻講緊你...洗咩我地成機含血噴人 係唔燧要我放埋之後d相出來?等你收聲?..唔放埋俾反d面你炸
你講一句lol..我放埋之後d相出來..睇你點講..:ro09:
四星黃金會員 #49
好。。我叫貓貓聽日上黎講lo 如果你地認為係我扮o既 叫版主查ip / 問貓本人
二星初級會員 #50
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:56 PM 發表

唉~~人地唔信...又要掉番轉頭話我地=v+搞笑
二星初級會員 #51
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:58 PM 發表
好。。我叫貓貓聽日上黎講lo 如果你地認為係我扮o既 叫版主查ip / 問貓本人

真係好奇...聽日真相出黎..你會點~~
你死頂埋今日啦=]
三星高級會員 #52
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:58 PM 發表

又出e招?咪傻啦

game入面又叫人出GM...E到又出板主.唔敢正視問題 只係識搵人過Q炸?
一星新手會員 #53
你想識人..之後泡佢呀?
二星初級會員 #54
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 11:01 PM 發表
你想識人..之後泡佢呀?

佢點會呀~~佢坐車去媾女都話貴
媾女要唔要個女仔去你屋企比你媾@v@?
他真蠻毒耶
一星新手會員 #55
咁賤-v-face_l_18: face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #56
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:05 PM 發表

佢點會呀~~佢坐車去媾女都話貴
媾女要唔要個女仔去你屋企比你媾@v@?
他真蠻毒耶

唔好話坐車..佢電話都唔敢講 就知咩事啦 ...就算敢講..咪又係為左玩phonesex個d...出來見又勁搵借口個d呢
四星黃金會員 #57
我之前識d人都係東涌啦  我都係自己去搵人 你認為我真係覺得貴咩 坐車去東涌去埋貓個度來回都係70蚊之嘛
二星初級會員 #58
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:07 PM 發表

唔好話坐車..佢電話都唔敢講 就知咩事啦 ...就算敢講..咪又係為左玩phonesex個d...出來見又勁搵借口個d呢

月夜..你唔係身有屎...點解要密人...問人同盟頻有無人講緊你呀- -?
心虛?!
四星黃金會員 #59
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:07 PM 發表

我有電話都唔敢講? 我又唔係同你好熟 做乜要話你聽??
四星黃金會員 #60
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:00 PM 發表

又出e招?咪傻啦

game入面又叫人出GM...E到又出板主.唔敢正視問題 只係識搵人過Q炸?

唔係又出呢招  係叫佢本人自己答返問題   只是叫版主睇返同唔同ip  廢事比人話我事但開隻會員仔黎作野啦
回到最頂傳統版

選擇頁數